Ενημερώσεις των Windows και Patch Τρίτη συχνές ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις Σχετικά με την Ενημέρωση Patch Τρίτη και Windows

Υποθέτω ότι έχει νόημα ότι έχω πολλές ερωτήσεις σχετικά με το Windows Update και το Patch Tuesday εξετάζοντας τη φύση της ιστοσελίδας μου.

Έτσι, αντί να προσπαθήσετε να απαντήσετε σε όλα αυτά κάθε φορά κάθε φορά που εμφανίζονται, εδώ είναι μια πραγματικά μεγάλη σελίδα των ερωτήσεων και των απαντήσεων που πρέπει να βοηθήσουν.

& # 34; Πόσο συχνά ελέγχει το Windows Update για νέες ενημερώσεις; & # 34;

Μπορείτε πάντα να ελέγχετε τις ενημερώσεις με μη αυτόματο τρόπο μέσω του Windows Update, αλλά αυτό γίνεται αυτόματα κάθε μέρα.

Στην πραγματικότητα, το Windows Update ελέγχει τις ενημερώσεις τυχαία, κάθε 17 έως 22 ώρες.

Γιατί τυχαία; Η Microsoft συνειδητοποίησε ότι εκατομμύρια υπολογιστές που ελέγχουν για ενημερώσεις την ίδια στιγμή μπορεί να φέρουν απλά τους διακομιστές τους. Η εξάπλωση των ελέγχων σε μια χρονική περίοδο εμποδίζει αυτό να συμβεί.

& # 34; Είναι απαραίτητες οι ενημερώσεις που εμφανίζονται στο Windows Update; & # 34;

Εξαρτάται από το είδος ενημέρωσης για το οποίο μιλάτε και τι εννοείτε με την απαραίτητη .

Απαραίτητο για να λειτουργούν τα Windows; Όχι, όχι συνήθως .

Απαραίτητη προϋπόθεση για να αποτρέψετε την πρόσβαση σε μη εξουσιοδοτημένους χρήστες από αδυναμίες στο λογισμικό της Microsoft για πρόσβαση στον υπολογιστή σας; Ναι, συνήθως .

Οι ενημερώσεις οι οποίες, στους περισσότερους υπολογιστές, εγκαθίστανται αυτόματα, συχνά φορές την Patch Tuesday, είναι μπαλώματα που σχετίζονται με την ασφάλεια και έχουν σχεδιαστεί για να συνδέουν πρόσφατα εντοπισμένες τρύπες ασφαλείας. Αυτά θα πρέπει να εγκατασταθούν εάν θέλετε να κρατήσετε τον υπολογιστή σας ασφαλή από την εισβολή.

Οι ενημερώσεις που δεν σχετίζονται με την ασφάλεια συνήθως διορθώνουν προβλήματα με ή ενεργοποιούν νέες λειτουργίες σε Windows ή σε άλλο λογισμικό της Microsoft.

Ξεκινώντας από τα Windows 10, απαιτείται ενημέρωση. Ναι, μπορείτε να αλλάξετε αυτήν ή αυτήν τη ρύθμιση για να τα αποκόψετε λίγο, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να μην τους εγκαταστήσετε.

Πριν από τα Windows 10, ωστόσο, θα μπορούσατε να επιλέξετε να μην εγκαταστήσετε καθόλου ενημερώσεις, αλλά ασφαλώς δεν σας προτείνω να το κάνετε αυτό.

& # 34; Ποιος θα ήθελε να σπάσει στον υπολογιστή μου; Δεν έχω τίποτα που θα μπορούσε κανείς να θέλει. & # 34;

Όχι, πιθανότατα δεν έχετε κωδικούς εκτόξευσης πυραύλων, αντίγραφο του αλγορίθμου αναζήτησης Google ή μυστικό script Star Wars, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι πληροφορίες σας, ή ο πραγματικός σας υπολογιστής, δεν είναι χρήσιμες σε κάποιον με κακόβουλη πρόθεση.

Ακόμη και αν δεν έχετε αποθηκεύσει ή δακτυλογραφήσει στον υπολογιστή σας τις πληροφορίες του τραπεζικού σας λογαριασμού, τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης, τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου κ.λπ., όλα τα οποία θα είναι αμέσως πολύτιμα για έναν κλέφτη, Υπολογιστής συνδεδεμένος στο Internet.

Το σπάσιμο στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, για παράδειγμα, δίνει στον δημιουργό spammer ή κακόβουλου λογισμικού πρόσβαση σε δυνητικά χιλιάδες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Φανταστείτε εάν ένα ανοιχτό ζήτημα ασφαλείας επέτρεψε σε κάποιον που σκανάρει οπές να έχει αρκετή πρόσβαση στον υπολογιστή σας για να εγκαταστήσει ένα keylogger. Αυτό θα έδινε στο άτομο που έχει πρόσβαση στο τέλος λήψης όλα όσα πληκτρολογείτε ποτέ στο πληκτρολόγιό σας.

Συχνά φορές, ο ίδιος ο υπολογιστής είναι εξίσου πολύτιμος με τις πληροφορίες σχετικά με αυτό. Εάν ένας χάκερ είναι σε θέση να εγκαταστήσει σιωπηλά ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα στον υπολογιστή σας, θα μπορούσατε να γίνετε ένας ακόμη υπολογιστής μεταξύ εκατομμυρίων άλλων υπολογιστών με χρήση τραντάγματος, κάνοντας την προσφορά του πλοιάρχου τους. Αυτό συχνά δείχνει πόσο κατεβαίνουν επιχειρηματικοί και κυβερνητικοί ιστότοποι υψηλής προβολής.

Έτσι, ενώ μπορεί να είναι ενοχλητικό να εγκαταστήσετε ένα σωρό ενημερώσεων μία φορά το μήνα, είναι πραγματικά σημαντικό να το κάνετε. Ευτυχώς, ακόμα και αυτή η ενόχληση ενός μηνός τελειώνει. Ξεκινώντας με τα Windows 10, οι ενημερώσεις εγκαθιστούν πολύ πιο συχνά από ό, τι στην Patch Tuesday, και συνήθως με πολύ λιγότερα προβλήματα.

Διαβάζω σωστά στον ιστότοπό σας για τις δεκάδες τρύπες ασφαλείας που καλύπτονται κάθε μήνα. Γιατί η Microsoft δεν έκανε τα Windows και το άλλο λογισμικό πιο ασφαλή στην πρώτη θέση; & # 34;

Θα μπορούσατε σίγουρα να υποστηρίξετε ότι θα μπορούσαν να έχουν κάνει καλύτερη δουλειά. Συμφωνώ με σένα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρέπει να καταβληθεί μεγαλύτερη προσπάθεια στην ασφάλεια κατά την ανάπτυξη λογισμικού. Δεν λέω ότι δεν υπάρχει, σίγουρα, υπάρχει, αλλά περισσότερο σε αυτή την περίπτωση είναι πιθανώς καλύτερα.

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι όλα τα κακόβουλα μάτια βρίσκονται στα Windows. Είναι ένας τεράστιος αριθμός υπολογιστών στον κόσμο. Όταν ένας χάκερ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί κάτι, το μεγαλύτερο κτύπημα για το buck του είναι τα Windows. Με άλλα λόγια, τα Windows υπόκεινται σε πολύ μεγαλύτερο έλεγχο από άλλα λειτουργικά συστήματα .

Ωστόσο, αν δεν σκέφτεστε να εγκαταστήσετε κάτι διαφορετικό από τα Windows ως το λειτουργικό σας σύστημα, αυτή η συζήτηση δεν είναι πραγματικά πολύτιμη. Είναι πραγματικά καλά νέα όταν διορθώνεται ένα ζήτημα ασφαλείας και αυτός είναι ίσως ένας καλύτερος τρόπος για να δείτε τον μερικές φορές μεγάλο αριθμό ενημερώσεων που βλέπετε.

& # 34; Οι ενημερώσεις που μόλις εγκαταστάθηκαν χρειάζονται πολύ χρόνο για να ολοκληρωθούν ή να ρυθμιστούν. Τι να κάνω; & # 34;

Πολλές ενημερώσεις πραγματοποιούν την πραγματική εγκατάσταση ή οριστικοποίηση καθώς ο υπολογιστής κλείνει ή ξεκινά. Αν και δεν είναι πολύ συνηθισμένο, μερικές φορές τα Windows θα παγώσουν κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας.

Ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να ανακτήσετε μια κατεψυγμένη εγκατάσταση του Windows Update για το γιατί μπορεί να συμβεί αυτό και τι να κάνετε γι 'αυτό.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει πλήρως αυτόν τον οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων, αλλά ένα πράγμα που θέλω να αναφέρω εδώ για αυτό: μην ξεχνάτε . Μην ξεκινήσετε ξανά τον υπολογιστή σας ενώ ξεκινάει, αν διαρκέσει ένα λεπτό περισσότερο από ό, τι συνηθίσετε - ίσως καταλήξετε να χειροτερέψετε την κατάσταση.

& # 34; Οι ενημερώσεις της ενημερωμένης έκδοσης Τρίτη μόλις εγκατεστημένες και τώρα ο υπολογιστής μου δεν λειτουργεί σωστά! Τι τώρα; & # 34;

Ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να διορθώσετε προβλήματα που προκλήθηκαν από το Ενημερωτικό υλικό για ενημερώσεις των Windows για βοήθεια.

Έχετε πολλές επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της κατάργησης των ενημερώσεων, εκτέλεσης ορισμένων διαδικασιών επιδιόρθωσης και πολλών άλλων.

& # 34; Μήπως η Microsoft δοκιμάζει αυτές τις ενημερώσεις προτού τις απομακρύνει; & # 34;

Φυσικά, το κάνουν. Όταν μια ενημέρωση των Windows προκαλεί ένα πρόβλημα, πιθανότατα οφείλεται σε ένα ζήτημα λογισμικού ή προγράμματος οδήγησης και όχι στην ίδια την ενημερωμένη έκδοση.

Δυστυχώς, υπάρχει ένας άπειρος αριθμός διαμορφώσεων υλικού και λογισμικού που θα μπορούσαν να υπάρχουν σε έναν υπολογιστή με Windows. Η δοκιμή όλων των πιθανών συστημάτων υπολογιστών θα ήταν αδύνατη.

Γιατί η Microsoft δεν έχει διορθώσει το πρόβλημα που προκάλεσε η ενημέρωσή της στον υπολογιστή μου;! & # 34;

Πιθανώς επειδή δεν ήταν λάθος της Microsoft. Οχι ακριβώς.

Είναι αλήθεια ότι η ενημέρωση προήλθε από τη Microsoft. Είναι αλήθεια ότι ο υπολογιστής σας υπέστη κάποια ασθένεια λόγω της ενημέρωσης. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ενημέρωση είχε οποιοδήποτε θέμα από μόνο του. Πάνω από ένα δισεκατομμύριο υπολογιστές τρέχουν Windows στον κόσμο. Εάν μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα προκάλεσε ένα ευρέως διαδεδομένο πρόβλημα, θα είχατε ακούσει για το θέμα στις εθνικές, και ίσως και στις τοπικές σας, ειδήσεις.

Όπως ανέφερα στην απάντησή μου στην παραπάνω ερώτηση, η αληθινή αιτία του προβλήματος είναι πιθανώς ένας ανεπαρκώς ανεπτυγμένος οδηγός ή πρόγραμμα λογισμικού στον υπολογιστή σας.

Πάντα φαίνεται να αντιμετωπίζω προβλήματα με τις ενημερώσεις των Windows. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τους αποτρέψω να προκαλούν προβλήματα; & # 34;

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε, τόσο για να εμποδίσετε την εμφάνιση ενός προβλήματος όσο και για να προετοιμαστείτε σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο.

Ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να αποτρέψετε τις ενημερώσεις των Windows από τη συντριβή του υπολογιστή σας για βοήθεια.

& # 34; Μπορώ να σταματήσω τις ενημερώσεις από την αυτόματη εγκατάσταση ή να απενεργοποιήσω πλήρως το Windows Update; & # 34;

Εφόσον τρέχετε μια έκδοση των Windows πριν από τα Windows 10, ναι.

Παρόλο που δεν συνιστούμε να απενεργοποιήσετε πλήρως το Windows Update, είναι απολύτως λογικό να "γυρίσετε τον επιλογέα προς τα κάτω" λίγο, αν θέλετε λίγο περισσότερο έλεγχο της διαδικασίας ενημέρωσης.

Ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του Windows Update για οδηγίες σχετικά με το πώς να το κάνετε αυτό.