Τα 9 καλύτερα παιχνίδια Playstation 4 Fantasy να αγοράσουν το 2018

Αγοράστε τα καλύτερα παιχνίδια φαντασίας για πολλούς παίκτες, παιδιά, γραφικά και πολλά άλλα

Μεγάλα βιντεοπαιχνίδια μας μεταφέρουν σε πλήρως πραγματοποιημένους κόσμους και μας επιτρέπουν να τα βιώνουμε και να τα κάνουμε δικά μας. Τα περισσότερα παιχνίδια φαντασίας διασταυρώνονται στο είδος του παιχνιδιού ρόλων, αλλά καλύψαμε αυτό ξεχωριστά , έτσι είμαστε κολλημένοι σε παιχνίδια που περιέχουν εξεζητημένους φανταστικούς κόσμους. Κάθε παιχνίδι σε αυτόν τον κατάλογο είναι ένα must-own, έτσι διαβάστε για να δείτε ποιοι φανταστικοί κόσμοι θα πρέπει να εξερευνήσετε.

Το Uncharted 4: A Thief's End ανεβάζει την μπάρα στα βιντεοπαιχνίδια και είναι το καλύτερο συνολικό παιχνίδι φαντασίας λόγω των εκπληκτικών γραφικών του, της δυναμικής αφήγησης, της επαγγελματικής ορχήστρας και του συναρπαστικού παιχνιδιού. Παίζοντας είναι σαν να βλέπετε μια ταινία και να παίζετε ταυτόχρονα. Θα πιαστείτε από την κατακόρυφη οικόπεδο καθώς παρατηρείτε και συμμετέχετε στο περιβάλλον του. Είναι το είδος του παιχνιδιού που δεν μπορείτε να καταλάβετε.

Το Uncharted 4: The End of Thief's ανασυγκροτεί την ιστορία του Nathan Drake, ενός τώρα συνταξιούχου κυνηγού περιουσίας που εγκαθίσταται με τη σύζυγό του, αλλά πηγαίνει σε μια τελική περιπέτεια με τον αδερφό του. Τα μεγάλα επίπεδα ανοιχτού κόσμου δίνουν στους παίκτες την ελευθερία να εξερευνήσουν και να μετακινούνται σε μάχες, να λειτουργούν διάφορα οχήματα και να γλιστρήσουν τις θανατηφόρες συναντήσεις. Είναι το τρέχον bestselling PS4 παιχνίδι με 2,7 εκατομμύρια αντίτυπα που πωλούνται στην πρώτη εβδομάδα και λαμβάνει ενεργά πολλά βραβεία του Παιχνιδιού του Χρόνου.

Το Νότιο Πάρκο του 2014: Το Stick of Truth ήταν ένα συγκλονιστικό επιτυχημένο RPG, συνδυάζοντας το χιούμορ της επιτυχίας της Κωμωδίας με την παλιομοδίτικη δυναμική ρομπότ και μια εθιστική φανταστική αισθητική. Φυσικά, οι οπαδοί άρχισαν να μιλάνε για μια συνέχεια, ειδικά επειδή το Stick of Truth ήταν τελευταίας γενιάς, που δεν κυκλοφόρησε ποτέ για το PS3. Είναι ο Cartman, ο Kenny και η εταιρεία έτοιμοι για το PS4; Είστε έτοιμοι για αυτούς; Λίγα είναι γνωστά για το South Park: Το Fractured But Ολόκληρο αλλά και το όνομα της γλώσσας-μάγουλο έχει τους παίκτες ενθουσιασμένοι για να δούμε τι έχει το Ubisoft γι 'αυτούς.

Το Destiny 2 είναι η sci-fi φαντασίωση που κάνει τις περιπέτειες (ή τη διεξαγωγή πολέμων) με φίλους εύκολη, γι 'αυτό είναι το καλύτερο για multiplayer. Το παιχνίδι περιλαμβάνει δραστηριότητες από τον παίκτη σε σχέση με το περιβάλλον με τους τύπους παικτών σε σχέση με τους παίκτες και έχει πολυάριθμους συνδυασμούς πολυμέσων σε απευθείας σύνδεση μόνο από συνεταιρισμούς έως έντονους τέσσερις έναντι τεσσάρων ανταγωνιστικών αγώνων.

Το Destiny 2 είναι ένας σκοπευτής που λαμβάνει χώρα σε ολόκληρο το ηλιακό σύστημα, όπου οι παίκτες αναμένεται να σώσουν την τελευταία ζωντανή πόλη της ανθρωπότητας από μια κακή εξωγήινη εισβολή. Οι παίκτες μπορούν να προσαρμόσουν το δικό τους χαρακτήρα από τα βλέμματά τους, τις πανοπλίες και τα όπλα - πολλά από τα οποία μπορούν να βρεθούν ως θησαυροί μέσα από τις προκλητικές επιδρομές παιχνιδιού online co-op. Το παιχνίδι καθιστά εύκολο για τους φίλους να πάνε μαζί περιπέτειες, μάχες σμήνη των εχθρών και ακόμη και ανταγωνίζονται με άλλους παίκτες από όλο τον κόσμο.

Το έτος είναι το 1960, και κάτω από τη θάλασσα βρίσκονται τα ερείπια ενός κάποτε ουτοπικού κόσμου που ονομάζεται Rapture. αυτό είναι το BioShock και το κομμάτι του από τη σειρά παιχνιδιών BioShock: The Collection - μια επανεκπαίδευση σε 1080p HD και των τριών παιχνιδιών από το franchise σε ένα δίσκο και εύκολα μερικές από τις καλύτερες ιστορίες που θα βρείτε σε ένα PS4 φαντασίας παιχνίδι. BioShock: Η συλλογή θα σας κάνει να διαβάσετε, καθώς το οικόπεδο των παιχνιδιών παραλληλίζει θέματα σε γραπτά παρόμοια με τα Ayn Rand, George Orwell και Aldous Huxley.

BioShock: Η συλλογή περιέχει τρία παιχνίδια με όλα τα single-player DLC που κυκλοφόρησαν γι 'αυτά: BioShock, BioShock 2, καθώς και το BioShock Infinite. Τα παιχνίδια στρέφονται σε έναν κόσμο ουτοπίας (γυρισμένη δυστοπία) όπου οι ιδέες διακινούνται ελεύθερα μέχρι το σημείο της ανήθικης τεχνολογικής προόδου και του ενδεχόμενου χάους. Εναπόκειται σε εσάς να βρείτε το μυστήριο που περιβάλλει τις downfalls αυτών των κόσμων καθώς ξεκινάτε ένα shooter πρώτου προσώπου που χρησιμοποιεί όχι μόνο όπλα αλλά γενετικά τροποποιημένο DNA.

Το Prey φέρνει τους παίκτες σε ένα γεμάτο αγωνία ταξίδι που τους εκτοξεύει κατευθείαν σε ταινία επιστημονικής φαντασίας όπου οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά, θα πάει στραβά. Είναι η καλύτερη εμπειρία sci-fi φαντασίας που μπορείτε να συμμετάσχετε στο PlayStation 4 αυτή τη στιγμή και διαθέτει δημιουργική μηχανική gameplay.

Το Prey είναι shooter πρώτου προσώπου με στοιχεία παιχνιδιού ρόλων και μυστικότητας και βρίσκεται σε ένα διαστημικό σταθμό γεμάτο εχθρικές εξωγήινοι. Οι παίκτες λαμβάνουν αποφάσεις που επηρεάζουν την ιστορία και μπορούν να συλλέξουν διάφορα τεχνολογικά όπλα, καθώς και να μάθουν την ικανότητα να μιμούνται καθημερινά αντικείμενα προκειμένου να εκπληρώσουν στόχους. Εάν είστε οπαδός του franchise Alien ή του έργου του Stanley Kubrick, θα αγαπήσετε να παίζετε Prey.

Το Lego Marvel Superheroes 2 συνδυάζει τα καλύτερα των δύο κόσμων του Marvel Universe και του Lego με μια γεμάτη διασκέδαση περιπέτεια φαντασίας. Είναι το καλύτερο παιχνίδι φαντασίας PlayStation 4 για παιδιά και είναι φορτωμένο με τα αγαπημένα υπερήρωα (και κακοποιούς) όλων των εποχών από διαφορετικές εποχές και πραγματικότητες όπως οι Κηδεμόνες του Γαλαξία και ο Spider-Man.

Παρόμοια με τους προηγούμενους τίτλους Lego, το Lego Marvel Superheroes 2 είναι ένα στυλ παιχνιδιού φαντασίας τύπου sandbox που παίζεται σε μια τρίτη προοπτική με το παιχνίδι να περιστρέφεται γύρω από την περιπέτεια δράσης και την επίλυση παζλ. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν ως τους αγαπημένους τους χαρακτήρες Marvel - ο καθένας με τις δικές του μοναδικές ικανότητες - όπως ο Star-Lord, ο Black Panther και ο Spider-Man. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης χαρακτήρες από διαφορετικές χρονικές περιόδους και πραγματικότητες στο Marvel Universe, με νέα μηχανική παιχνιδιού (όπως η δυνατότητα να χειριστεί το χρόνο και ακόμη και έναν τρόπο μάχης τεσσάρων παικτών).

Διαβάστε περισσότερα σχόλια για τα καλύτερα παιχνίδια παιγνιδιού Playstation 4 για αγορά online.

Προειδοποίηση : Το Outlast Trinity περιέχει έντονη βία, gore, γραφικό σεξουαλικό περιεχόμενο και ισχυρή γλώσσα, αλλά είναι το καλύτερο πακέτο παιχνιδιών τρόμου φαντασίας που θα σας τρομάξει στο θάνατο. Αν χάσετε τα χρυσά χρόνια φρίκης επιβίωσης και δεν έχετε νευρική διάθεση, το Outlast Trinity θα σας ξυπνήσει και θα σας κρατήσει με αυτόν τον τρόπο.

Το Outlast Trinity είναι ένα πακέτο φρίκης και έρχεται με τρία επιτυχημένα παιχνίδια: Outlast, Outlast Whistleblower και Outlast 2. Στο Outlast 2, παίζετε ως ανυπεράσπιστος δημοσιογράφος με βιντεοκάμερα νυχτερινής όρασης καθώς εξερευνάτε ένα αρχοντικό που πραγματικά δεν πρέπει να πηγαίνετε σε. Οι παίκτες ξεκίνησαν να ερευνήσουν τη δολοφονία μιας εγκύου γυναίκας, συλλέγοντας ενδείξεις, και κατά μήκος της διαδρομής, να μπει σε δυσάρεστες καταστάσεις που τους αναγκάζουν να γλιστρήσουν προσεκτικά γύρω και να κρυφτούν. Το παιχνίδι βασίζεται στην αγωνία της λογοτεχνικής αριστοτεχνικής τεχνικής που δεν αποκαλύπτει αμέσως τέρατα, αλλά μάλλον παίζει στην παράνοιά σας, ενώ όλες οι χορδές από αιχμηρές ορχήστρες υπονοούν μια επικείμενη καταστροφή. Αυτά είναι τα είδη των παιχνιδιών που παίζετε για να πιάσετε μια αναπνοή ενώ χαλαρώνετε την αυξημένη επαγρύπνηση σας, ώστε οι παίκτες να προσέχουν.

Το Assassin's Creed Origins είναι γεμάτο περιπέτεια σε κάθε στροφή και είναι το καλύτερο παιχνίδι φαντασίας δράσης που θα βιώσετε στο PlayStation 4. Οι παίκτες θα συμμετάσχουν σε επικές μάχες πλοίων, θα αγωνιστούν σε δαχτυλίδια μονομάχων και θα πάρουν τον Julius Caesar σε αυτό το επικό video game.

Με πάνω από 50 βραβεία E3 και υποψηφιότητες, ο υψηλός έπαινος του παιχνιδιού προέρχεται από τους εξαιρετικούς χαρακτήρες, τη φωνητική του δράση, τα συναρπαστικά συστήματα παγκόσμιας και gameplay. δεν παίζετε απλώς την Assassin's Creed Origins, την βιώνετε. Οι παίκτες ταξιδεύουν με τα πόδια, με άλογο, με καμήλα ή με βάρκα για να εξερευνήσουν ελεύθερα σε ένα τεράστιο ανοιχτό περιβάλλον με πολλές πλευρικές αποστολές και πιθανότητες να ξεκλειδώσουν νέα όπλα και εξοπλισμό. Είστε κυνηγημένοι από ελέφαντες, γιγαντιαίους σκορπιούς και αιγυπτιακούς θεούς, έτσι θα βρείτε πάντα μια προσπάθεια να εκπληρώσετε την πίστη του Assassin's Origins.

Το πρώτο παιχνίδι King's Quest κυκλοφόρησε για τον υπολογιστή στις αρχές της δεκαετίας του '80, καθιστώντας το ένα από τα σημαντικότερα και σημαντικότερα franchises εκείνης της εποχής. King's Quest III: Ο κληρονόμος είναι ο άνθρωπος και η αναζήτηση του βασιλιά IV: Οι κίνδυνοι της Rosella βοήθησαν στον ορισμό του σύγχρονου παιχνιδιού φαντασίας. Και, για μεγάλη έκπληξη, το franchise επέστρεψε με την επεισοδιακή απελευθέρωση του Quest του The Odd Gentlemen's King, ένα επεισοδιακό παιχνίδι που διατίθεται στο PlayStation Network. Το επεισοδιακό παιχνίδι είχε μόνο δύο κεφάλαια που απελευθερώθηκαν μέχρι στιγμής - Ένας Ιππότης για να θυμηθεί και το Rubble χωρίς αιτία - αλλά και οι δύο καταγράφουν το πνεύμα και το πνεύμα της αρχικής σειράς, επαναδιατυπώνοντας μερικά από τα νήματα των συνωστισμάτων τους ενώ αισθάνονται σύγχρονα ταυτόχρονα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .