Εύρεση δωρεάν φωτογραφιών από το Flickr για χρήση στο ιστολόγιό σας

Πώς να βρείτε φωτογραφίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νόμιμα στο ιστολόγιό σας από το Flickr

Το Flickr είναι ένας ιστότοπος κοινής χρήσης φωτογραφιών που περιέχει χιλιάδες φωτογραφίες που έχουν μεταφορτωθεί από άτομα από όλο τον κόσμο. Ορισμένες από αυτές τις φωτογραφίες είναι δωρεάν για σας στο blog σας. Αυτές οι φωτογραφίες προστατεύονται με άδειες δημιουργικού κοινού.

Πριν χρησιμοποιήσετε τις φωτογραφίες που βρίσκετε στο Flickr στο ιστολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει πλήρως τις άδειες δημιουργικών κοινών προϊόντων. Μόλις κατανοήσετε πλήρως τη νομιμότητα της χρήσης φωτογραφιών που έχουν ληφθεί από άλλα άτομα που έχουν συνημμένες αδειοδοτήσεις δημιουργικού κοινού, τότε μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Flickr για να βρείτε φωτογραφίες που θα χρησιμοποιηθούν στο ιστολόγιό σας.

Ευτυχώς, το Flickr προσφέρει μια ποικιλία από δυνατότητες αναζήτησης για να σας βοηθήσει να βρείτε φωτογραφίες με τους συγκεκριμένους τύπους αδειών κοινής χρήσης δημιουργικών που ισχύουν για εσάς και το ιστολόγιό σας. Μπορείτε να βρείτε αυτά τα εργαλεία αναζήτησης φωτογραφιών στη σελίδα Creative Commons του Flickr.