Δικτυακοί ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης για την προώθηση του ιστολογίου σας

Αύξηση της επισκεψιμότητας του ιστολογίου με την κοινωνική δικτύωση

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με τα μεγάλα ονόματα στην κοινωνική δικτύωση, αλλά υπάρχουν στην πραγματικότητα πολλοί ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης στους οποίους μπορείτε να συμμετάσχετε επίσης, άμεσα και έμμεσα, να προωθήσετε το ιστολόγιό σας και να κατευθύνετε την επισκεψιμότητα σε αυτό.

Ορισμένοι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης είναι δημοφιλείς σε ένα ευρύ παγκόσμιο ακροατήριο, αλλά άλλοι απευθύνονται σε μικρότερα ακροατήρια ή σε συγκεκριμένες περιοχές του κόσμου.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε από πού μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση, να δημιουργήσετε σχέσεις και να προωθήσετε το ιστολόγιό σας για να αυξήσετε το κοινό σας.

Facebook

studioEAST / Getty Images

Με πάνω από 1,5 δισεκατομμύρια ενεργούς μηνιαίους χρήστες παγκοσμίως, το Facebook είναι μακράν ο πιο δημοφιλής ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης. Με αυτό, μπορείτε όχι μόνο να συνδεθείτε με τους φίλους και την οικογένεια αλλά και να μοιραστείτε συνδέσμους και πληροφορίες σχετικά με το ιστολόγιό σας.

Πριν ξεκινήσετε, διαβάστε τον οδηγό μας για το Facebook καθώς και τον τύπο λογαριασμού στο Facebook που ίσως θέλετε να πάρετε. ένα προφίλ, μια σελίδα ή μια ομάδα .

Όταν όλα αυτά λέγονται και γίνονται, μην ξεχάσετε να προσθέσετε το blog σας στο προφίλ σας στο Facebook ! Περισσότερο "

Google+

Chesnot / Getty Images

Το Google Plus είναι η προσέγγιση της Google σε έναν ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης. Είναι παρόμοιο με το Facebook, αλλά λειτουργεί με έναν λογαριασμό Google (οπότε λειτουργεί αν έχετε λογαριασμό Gmail ή YouTube) και φυσικά δεν μοιάζει ακριβώς το ίδιο.

Το Google+ είναι ένας καλός τρόπος για να προωθήσετε το ιστολόγιό σας επειδή περιέχει μεγάλες εικόνες και σύντομα αποσπάσματα κειμένου τα οποία μπορούν να παρακολουθήσουν γρήγορα οι οπαδοί σας ενώ βρίσκονται στα δικά τους προφίλ.

Είναι εύκολο για τους άλλους να μοιράζονται, να μοιράζονται και να σχολιάζουν δημοσιεύσεις σχετικά με το ιστολόγιό σας και επειδή μπορείτε να φτάσετε και στο κοινό, ίσως διαπιστώσετε ότι τυχαίοι ξένοι οδηγούνται στις αναρτήσεις σας στο Google+ μέσω μιας αναζήτησης Google. Περισσότερο "

LinkedIn

Sheila Scarborough / Flickr / cc 2.0

Με περισσότερους από 500 εκατομμύρια χρήστες, το LinkedIn (το οποίο ανήκει στη Microsoft) είναι ο πιο δημοφιλής ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης για επιχειρηματίες.

Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να συνδεθείτε με ανθρώπους των επιχειρήσεων και ακόμη και να προωθήσετε το ιστολόγιό σας. Να είστε βέβαιος να διαβάσετε την επισκόπηση της LinkedIn . Περισσότερο "

Ίνσταγκραμ

pixabay.com

Το Instagram είναι ένα άλλο υπέροχο blog που προωθεί την ιστοσελίδα. Πολλές διασημότητες και επιχειρήσεις έχουν λογαριασμούς Instagram, οπότε η προώθηση του ιστότοπού σας εδώ δεν φαίνεται να αποσπά την προσοχή όπως θα μπορούσε σε μη σχετιζόμενους ιστότοπους, όπως οι πλατφόρμες χρονολόγησης.

Όπως και οι περισσότεροι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης, το Instagram παρέχει μια μόνο σελίδα όπου οι χρήστες πηγαίνουν να βρουν περιεχόμενο που οι φίλοι τους δημοσιεύουν. Οι ετικέτες επιτρέπουν στους χρήστες να αναζητούν τις δημόσιες αναρτήσεις σας, κάτι που αποτελεί έναν πολύ καλό τρόπο για τους νέους ανθρώπους να φτάσουν στο ιστολόγιό σας. Περισσότερο "

Ο χώρος μου

αυγό (Χονγκ, Yun Seon) / Flickr / cc 2.0

Το MySpace μπορεί να έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος της δημοτικότητάς του τα τελευταία χρόνια λόγω των άλλων μεγάλων ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης που είναι γύρω, αλλά είναι ακόμα ένας τρόπος που μπορείτε να συνδεθείτε και να προωθήσετε το ιστολόγιό σας online δωρεάν.

Στην πραγματικότητα, έχει γίνει μια σημαντική περιοχή για τους μουσικούς, οπότε αν αυτό ή ψυχαγωγία είναι το κέντρο του ιστολογίου σας, ίσως έχετε ακόμα καλύτερη τύχη στο MySpace από αυτές τις άλλες ιστοσελίδες. Περισσότερο "

Last.fm

Wikimedia Commons / Last.fm Ltd

Εκατομμύρια άνθρωποι συμμετέχουν στις συνομιλίες, τις ομάδες και την κοινή χρήση που συμβαίνουν στο Last.fm.

Αν έχετε blog σχετικά με τη μουσική, αυτό είναι ένα τέλειο κοινωνικό δίκτυο για να συμμετάσχετε και να προωθήσετε το ιστολόγιό σας. Περισσότερο "

BlackPlanet

PeopleImages / Getty Images

Το BlackPlanet διακινείται ως "η μεγαλύτερη μαύρη ιστοσελίδα στον κόσμο". Με δεκάδες εκατομμύρια χρήστες, ο ιστότοπος έχει ένα τεράστιο αφρικανικό αμερικανικό ακροατήριο που θα μπορούσε να είναι η τέλεια εφαρμογή για πολλούς bloggers.

Εάν νομίζετε ότι το BlackPlanet μπορεί να είναι το ιδανικό μέρος για να προωθήσετε το ιστολόγιό σας δωρεάν, ελέγξτε το σε έναν υπολογιστή ή μέσω της εφαρμογής για κινητά και συμμετέχετε στις συζητήσεις και τις συνδέσεις που μπορούν να γίνουν γρήγορα. Περισσότερο "

Twoo

Klaus Vedfelt / Getty Images

Το Twoo (στο παρελθόν Netlog) έχει εκατομμύρια χρήστες, κυρίως στην Ευρώπη, την Τουρκία, τον αραβικό κόσμο και την επαρχία Κεμπέκ του Καναδά.

Το Twoo επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στον εντοπισμό και τη γεωγραφική στόχευση, κάτι που θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμο σε ορισμένους bloggers.

Παρόλο που ο συγκεκριμένος ιστότοπος είναι ελεύθερος να χρησιμοποιηθεί, υπάρχει και μια επιλογή premium, γι 'αυτό και υπάρχουν περιορισμοί για τους ελεύθερους χρήστες. Αυτές περιλαμβάνουν την αδυναμία επικοινωνίας με πολλούς ανθρώπους την ημέρα, τις αποδείξεις ανάγνωσης κ.λπ. Περισσότερα »