Η κονσόλα ήχου Energy Connoisseur CS-30: Δεν υπάρχουν κάλτσες, σταθερός ήχος

Εάν βρίσκεστε στην αγορά για ένα ηχητικό μπαρ και αναζητάτε κάτι που προσφέρει ποιότητα και άνεση, τότε ελέγξτε ένα σύστημα ήχου bar / subwoofer από την Energy, τον Connoisseur CS-30.

Βασικά χαρακτηριστικά του Energy CS-30

Το Energy CS-30 διαθέτει μια γραμμή ήχου δύο καναλιών που διαθέτει ένα μεσαίο εύρος / γούφερ 3 ιντσών και ένα tweeter 3/4 ιντσών σε κάθε κανάλι. Η μπάρα ήχου έχει πλάτος περίπου 40 ίντσες, ο οποίος ταιριάζει οπτικά καλά με μεγέθη οθόνης τηλεόρασης που κυμαίνονται από 37 έως 50 ίντσες (ή μεγαλύτερα) και μπορεί να είναι είτε σε ράφι είτε σε τοίχο.

Η μονάδα μπάρας ήχου CS-30 παρέχει αποκωδικοποίηση Dolby Digital . Αφού αποκωδικοποιηθούν οι 5.1 Dolby Digital πηγές, ο ήχος αναμειγνύεται στη διαμόρφωση των ηχείων δύο καναλιών ενσωματωμένη στη γραμμή ήχου. Εντούτοις, η Energy χρησιμοποιεί 3D μεταγενέστερη επεξεργασία ήχου, η οποία επεκτείνει το ηχητικό πεδίο ελαφρώς πέρα ​​από τα όρια της μπάρας ήχου οριζόντια για ένα ευρύτερο πεδίο ήχου.

Οι επιλογές συνδεσιμότητας που περιλαμβάνονται στο CS-30 περιλαμβάνουν ένα ψηφιακό οπτικό καλώδιο (συμπεριλαμβανόμενο καλώδιο) και ένα σύνολο αναλογικών εισόδων ήχου RCA .

Για πρόσθετη πρόσβαση στο περιεχόμενο, η μπάρα ήχου CS-30 περιλαμβάνει επίσης Bluetooth , η οποία επιτρέπει άμεση ασύρματη ροή από συμβατά smartphones, tablet, επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές.

Εκτός από το τμήμα της μπάρας ήχου, το CS-30 περιλαμβάνει επίσης ένα subwoofer με ασύρματο τροφοδοτικό ισχύος 8 ιντσών, σχεδιασμένο για πλευρικούς πυροβολισμούς. Εφόσον το υπογούφερ είναι ασύρματο (εκτός από την ανάγκη σύνδεσης σε τροφοδοσία εναλλασσόμενου ρεύματος), δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε μια μεγάλη και ασύμμετρη σύνδεση καλωδίου ήχου στη γραμμή ήχου για να αποκτήσετε αυτές τις χαμηλές συχνότητες μπάσων. Μόλις ακολουθήσετε τις οδηγίες αντιστοίχισης και όλοι είστε ρυθμισμένοι. Η τοποθέτηση του υπογούφερ στο δωμάτιό σας γίνεται πολύ πιο εύκολη: απλά πρέπει να βρείτε το σημείο που θα του επιτρέψει να παραδώσει τα καλύτερα μπάσα.

Οι προδιαγραφές εξόδου ισχύος δεν παρέχονται ξεχωριστά για την μπάρα ήχου και το υπογούφερ, αλλά η Ενεργειακή ισχύς δηλώνει την ισχύ εξόδου για ολόκληρο το σύστημα CS-30 ως κορυφή 250 watts (η συνεχής ισχύς εξόδου θα είναι χαμηλότερη ) και το εύρος απόκρισης συχνότητας ως από 27Hz έως 20kHz. Το 27Hz στο χαμηλό τέλος είναι αρκετά καλό από το να προέρχεται από ένα subwoofer 8 ιντσών και το επάνω εύρος είναι μια καλή απόκριση από μια μπάρα ήχου.

Για έλεγχο, το CS-30 έρχεται με ένα εύχρηστο τηλεχειριστήριο που είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το μέγεθος μιας πιστωτικής κάρτας ή, εάν η τηλεόρασή σας ή το καλωδιακό δορυφορικό απομακρυσμένο δορυφορικό σύστημα έχει δυνατότητα εκμάθησης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή επίσης. Η μπάρα ήχου παρέχει επίσης βασικά στοιχεία ελέγχου επί του σκάφους καθώς και για την επιλογή του ήχου, της σίγασης και της πηγής.

Το CS-30 μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί κάτω από μια τηλεόραση, αλλά σε ύψος περίπου 4 ίντσες μπορεί να εμποδίσει το κάτω μέρος κάποιων τηλεοράσεων. Εντούτοις, το CS-30 μπορεί επίσης να τοποθετηθεί σε ανοιχτό ράφι κάτω ή πάνω από την τηλεόραση, και η τηλεόρασή σας είναι τοποθετημένη στο τοίχωμα, μπορείτε επίσης να το τοποθετήσετε στοίβα τη μπάρα ήχου - Περιλαμβάνεται ένα πρότυπο τοποθέτησης σε τοίχο, αλλά πρέπει να τροφοδοτήστε το πρόσθετο υλικό τοποθέτησης. Τα πόδια από καουτσούκ παρέχονται για τοποθέτηση σε τραπέζι ή ράφι.

Η κατώτατη γραμμή

Το Energy CS-30 δεν είναι μια φανταστική γραμμή ήχου από πλευράς χαρακτηριστικών. Για παράδειγμα, δεν παρέχει μετάδοση βίντεο HDMI . Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε Blu-ray Disc / DVD player, ταινία πολυμέσων, βίντεο ή άλλη συσκευή πηγής AV, θα χρειαστεί να κάνετε μια σύνδεση βίντεο με την τηλεόρασή σας και μια ξεχωριστή σύνδεση ήχου στη γραμμή ήχου. Ωστόσο, σε πολλές τηλεοράσεις, μπορείτε να συνδέσετε τον ήχο και το βίντεο στην τηλεόραση και, στη συνέχεια, να περάσετε τον ήχο από το ψηφιακό οπτικό καλώδιο της τηλεόρασης πίσω στη γραμμή ήχου. Πειραματιστείτε με την τηλεόρασή σας και δείτε τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Μια άλλη δυνατότητα που δεν περιλαμβάνεται είναι η δυνατότητα streaming μέσω διαδικτύου. Επίσης, δεν είναι συμβατό με την Apple Airplay. Ωστόσο, έχετε τη δυνατότητα να μεταφέρετε μουσική απευθείας από συμβατές συσκευές μέσω Bluetooth.

Παρόλα αυτά, παρόλο που το σύστημα ήχου του CS-30 δεν έχει πολλά φτερά, προσφέρει σταθερή ηχητική απόδοση ήχου που μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία προβολής της τηλεόρασής σας. Αν ψάχνετε για μια μπάρα ήχου, έξω από το Energy Connoisseur CS-30 ως μια πιθανή επιλογή.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων σχετικά με την κατασκευή ηχείων, τον σχεδιασμό ενισχυτή και το σύστημα επεξεργασίας εικονικού περιβάλλοντος ήχου, ανατρέξτε στην σελίδα προϊόντων της Επίσημης Ενεργειακής Περιγραφής CS-30. Το CS-30 διατίθεται μέσω εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων ενέργειας.

Για περισσότερες προτάσεις σχετικά με τις γραμμές ήχου , ελέγξτε τη συνεχώς ενημερωμένη λίστα μας με τα καλύτερα Sound Bars .