Το Elder Scrolls IV: Λόγοι και συμβουλές λήψης

Συμβουλές, κόλπα, δυσκολίες και στρατηγικές για το Oblivion σε PC και Xbox 360

Oblivion Συμβουλές και συμβουλές

Οι παρακάτω συμβουλές και συμβουλές έχουν υποβληθεί από διάφορους παίκτες Oblivion από όλο τον κόσμο. Πολλοί από αυτούς είναι πολύ χρήσιμοι και μπορούν να σας βοηθήσουν στην έκδοση PC ή Xbox 360 του παιχνιδιού.

Υπερασπίστε τις επιθέσεις μελετών εύκολα

Νιώθοντας κάπως φοβισμένος από τον μεγάλο, κακό, meele πολεμιστή που έρχεται προς εσάς; Λοιπόν, απλά βρείτε μερικά βράχια (αν μπορείτε να τα βγείτε έξω) ή κάποιο άλλο αντικείμενο και πηδήξτε πάνω σε αυτό. Στη συνέχεια, μπορείτε να σταθείτε στην κορυφή, εκτοξεύοντας πυρκαγιές και βολές βολής στον κακό εχθρό, ο οποίος δεν θα μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του.
Συνοπτικά: Jesper Lundkvist

Στοιχεία που επιβραδύνουν;

Εάν παίζετε πολύ αυτό το παιχνίδι και χρησιμοποιείτε πολλά όπλα, είστε περιορισμένος στην μεταφορά αντικειμένων μέχρι την ικανότητά σας. Ή, δεν θέλετε τα όπλα σας να σας επιβραδύνουν, ακόμα κι αν είστε περίπου 1 / 3ο μακριά από το μέγιστο.

Αυτή είναι μια εξαιρετική μέθοδος μεταφοράς πολλών όπλων, πανοπλιών, φίλτρων και / ή αντικειμένων που δεν θέλετε στο δικό σας απόθεμα.

Όταν σας δοθεί το μαγικό άλογο, "Shadowmere" από τη σκοτεινή αδελφότητα, αυτό είναι το μόνο άλογο που θα χρησιμοποιείτε πάντα, αφού είναι ανυποχώρητο. Εδώ είναι το τέχνασμα.

Προσπαθήστε να νικήσετε το άλογο μέχρι να είναι ασυνείδητο. Αμέσως, προτού να πάρει πίσω, πηγαίνετε στο corspe και αναζητήστε το σώμα όπως θα κάνατε με τους κανονικούς εχθρούς κλπ. Συνήθως, ένας ασυνείδητος χαρακτήρας θα σας παρέχει μόνο την επιλογή "Talk", ενώ ο χαρακτήρας είναι ακόμα στο έδαφος .

Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στο άλογο, να πιέσετε το αριστερό κουμπί σκανδάλης και να ρίξετε ό, τι χρειάζεστε. Αυτό είναι πολύ περισσότερο από ό, τι φέρει ό, τι μπορείτε ενδεχομένως για την προσωπική απογραφή σας, ενώ στη μάχη.

Αυτό λειτουργεί με το Xbox 360 και χρησιμοποιώντας τη θωράκιση άλογο? Δεν είμαι σίγουρος αν η πανοπλία έχει τίποτα να κάνει με αυτό από τότε που το κατάλαβα αφού αγόρασα το πακέτο θωράκισης.
Υποβλήθηκε από: Anthony T.

Ο δεξιός πίνακας όπλων

Δεδομένης της πολύπλοκης μάχης και της πληθώρας των εχθρών στο Oblivion, είναι ζωτικής σημασίας να διατηρείτε μια σειρά από όπλα διαθέσιμα για τις πρώτες σας συναντήσεις. Τα μαγεμένα όπλα εμφανίζονται αρκετά συχνά μετά το επίπεδο 5 ή έτσι, οπότε φροντίστε να διατηρήσετε ένα μαγεμένο όπλο με πυρκαγιά μαζί με μια μάσκα που προκαλεί σοκ, μια μαγεία που επηρεάζει και ένα απλό ανάρμοστο όπλο στο πρόσωπό σας (ένα μάθημα Ευκολίας από το Deetsan στο Cheydinhall Το Mages Guild μπορεί να βοηθήσει με το βάρος).

Αν βρεθείτε να μη φτιάχνετε μεγάλο βαθούλωμα με πυροβόλο όπλο, γυρίστε μέχρι να βρείτε την αδυναμία του τρέχοντος εχθρού σας. Αυτά τα λίγα σημεία βλάβης ανά χτύπημα συχνά κάνουν τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου!
Υποβάλλεται από: Paul Slayton

Κλείστε τις πόρτες του Oblivion γρήγορα

Αν θέλετε να κλείσετε γρήγορα τις πόρτες του Oblivion, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ότι όταν εισέλθετε στη σφαίρα της Oblivion τρέχετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε και πηγαίνετε να πάρετε τη σφραγίδα πέτρας.
Υποβλήθηκε από: Christian Jansson

Αυξήστε την ικανότητα του Acrobatics γρήγορα

Εάν θέλετε να αυξήσετε τις ικανότητές σας στα ακροβατικά γρήγορα, μπορείτε να ταξιδέψετε σε μερικές σκάλες ή σε έναν απότομο λόφο και απλά να πηδήσετε προς τα πάνω. Επειδή τότε θα είστε αερομεταφερόμενος όσο το δυνατόν πιο σύντομα και μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άλμα.
Υποβλήθηκε από: Christian Jansson

Αύξηση της ικανότητας γλιστρήματος γρήγορα

Αν θέλουμε να αυξήσουμε γρήγορα τις ικανότητές σας, τότε μπορείτε να πάτε στο Imperial City Arena και να πάτε σε μια από τις λίμνες με ιερό λωτού μέσα σε αυτούς και να πάτε για να γλιστρήσουμε και πατήστε "Q" (προεπιλογή) εάν αυτό είναι το κλειδί . Τώρα θα αυξήσετε την ικανότητά σας να γλιστρήσετε επειδή υπάρχουν κοντά στην πόρτα. Μπορείτε ακόμη και να φύγετε από τον υπολογιστή και στη συνέχεια να επιστρέψετε για να δείτε ότι η γλωσσική σας ικανότητα έχει αυξηθεί. Συμβουλή αν επιλέξετε να γλιστρήσει ως μία από τις μεγαλύτερες δεξιότητές σας και να το κάνετε αυτό το επίπεδο σας θα αυξηθεί επίσης γρήγορα.
Υποβλήθηκε από: Christian Jansson

Διασκέδαση στον αέρα

Αυτό δεν είναι μια πραγματική συμβουλή είναι απλά διασκεδαστικό. Πηδήξτε στον αέρα κοντά σε ένα άτομο και ξεκινήστε μια συνομιλία με το άτομο και θα μείνετε στον αέρα ενώ το άτομο σας μιλάει. Θα πέσετε όταν βγείτε από τη συζήτηση.
Υποβλήθηκε από: Christian Jansson

Αντιγραφή αντικειμένων στη λήθη

Για την αναπαραγωγή οποιουδήποτε αντικειμένου στο απόθεμά σας, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα τόξο και τουλάχιστον 2 τυχόν βέλος. Για να αντιγράψετε ένα αντικείμενο, απλώς τραβήξτε το τόξο σας και κρατώντας το λοφίο σας να εισέλθει στο μενού απογραφής. Τότε πρέπει να ξεδιπλώσετε τα βέλη που έχετε εξοπλίσει (ένα μήνυμα θα εμφανιστεί λέγοντας ότι δεν μπορείτε να ανοίξετε τα όπλα μέχρι να επιτεθείτε).

Μετά από αυτό, βρείτε το στοιχείο που θέλετε να αντιγράψετε και να το ρίξετε. Τώρα, όταν βγείτε από την απογραφή, θα εμφανιστεί το στοιχείο που κατέπεσε σε διπλότυπο, με όσα πολλά διπλά που θέλατε (αριθμός εξοπλισμένων βελών) και πέφτουν στο έδαφος.

Αυτή η εξαπάτηση θα λειτουργήσει μόνο εάν ο αριθμός των αντικειμένων που αντιγράφηκαν είναι μικρότερος από τον αριθμό των εξοπλισμένων βέλη. Βεβαιωθείτε ότι το τόξο σας έχει σχεδιαστεί πλήρως κατά την εισαγωγή του αποθέματος.
Υποβλήθηκε από: Kris Moran

Ο βασικός κανόνας γι 'αυτό είναι ότι τα περισσότερα μαγεμένα και σπάνια στοιχεία δεν λειτουργούν, αλλά υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις.
Πρόσθετες πληροφορίες υποβλήθηκαν από: Travis Gardner

Kill Umbra και να πάρετε την πανοπλία και το σπαθί της

Για να σκοτώσει την Umbra και να πάρει την πανοπλία της / σπαθί της απλά να πηδήξει πάνω στη σπασμένη κολώνα στην πλατεία και στη συνέχεια να την πυροβολήσει. Σας δίνει Umbra, η ψυχή τρώει ξίφος.
Υποβλήθηκε από: Νίκο Γ.

Αύξηση δεξιοτήτων Sneak γρήγορα

Για να αποκτήσετε εύκολα τις γνώσεις σας, πηγαίνετε στο σπίτι του someoneones που κοιμάται, πηγαίνετε σε λειτουργία sneak και τρέχετε συνεχώς σε έναν τοίχο έξω από το δωμάτιό τους.
Υποβλήθηκε από: Skylar Wolfe

Oblivion είναι ένα Sandbox - Διασκεδάστε

Έχω παρατηρήσει ότι με το να είναι τόσο ανοιχτό, πολλοί παίκτες θα προσπαθήσουν να παίξουν το Oblivion με τον ίδιο τρόπο που έπαιξαν το Final Fantasy ή το Neverwinter Nights ή το Diablo ή οποιαδήποτε παραλλαγή του τυποποιημένου RPG. Θεωρούν ότι παίζουν ένα παιχνίδι με τυποποιημένες λειτουργίες και στόχους.

Το Oblivion προορίζεται να παίξει σαν να ήσασταν εκεί, ζώντας τη ζωή του χαρακτήρα που έχετε δημιουργήσει. Αφού ακούσει τις απόψεις εκείνων που δεν τους αρέσει η Oblivion αλλά απολαμβάνουν άλλα RPGs, όλα βράζουν στην ιδέα της ανοιχτής ερμηνείας. Με αυτό εννοώ όταν είστε τόσο συνηθισμένοι να σας λένε τι να κάνουν και ακολουθώντας μια ιστορία, ψάχνετε για μια ιστορία που θα σας καθοδηγήσει.

Στο Oblivion, φτιάχνεις τη δική σου ιστορία. Μια μεγάλη συμβουλή για να βοηθήσετε το παιχνίδι θα ήταν να συνειδητοποιήσετε ότι όταν ξεκινάτε το παιχνίδι, πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας να πάει και να κάνετε επιλογές στο Oblivion όπως θα τους κάνατε στην πραγματική ζωή και μην φοβάστε να κάνετε λάθη.

Το μεγαλύτερο μέρος της διασκέδασης που είχα στο Oblivion είναι να μην πιαστεί, ή να μην είναι αρκετά ισχυρός για να κερδίσει έναν αγώνα, και μόνο να γίνουν δημιουργικοί. Είναι ένα τεράστιο sandbox, όπου μπορείτε να δημιουργήσετε τον κόσμο σας ή να το καταστρέψετε όπως θέλετε.
Υποβλήθηκε από: Anonymous

Εύκολοι εχθροί καθ 'όλη τη λήθη

Εάν θέλετε οι εχθροί να είναι εύκολοι μέσα από το παιχνίδι, απλά δημιουργήστε ένα νέο χαρακτήρα και κάντε τις επτά κύριες δεξιότητες τις δεξιότητες που θα χρησιμοποιήσετε το λιγότερο ή ακόμα και καθόλου (όπως το χέρι-χέρι, σκοπευτής, αμβλύ ή τι πάντα δεξιότητες που δεν χρησιμοποιείτε πραγματικά.Δεν θα ανεβείτε σε πολλά επίπεδα, αλλά ούτε και οι εχθροί θα αντιμετωπίσετε.
Υποβλήθηκε από: Steve Bopp

Κουρασμένος από το να επιβαρυνθεί;

Έχετε κουραστεί να είστε πάντα φορτισμένοι; Λοιπόν, εδώ είναι μερικές συμβουλές για τη μείωση εκείνη την καταστροφή. Απαιτούν μια κάπως υψηλότερη αλχημεία και είσοδο στο αστείο πανεπιστήμιο. Πρώτος ένας εύκολος τρόπος για να λύσετε το πρόβλημα είναι να γοητεύσετε ένα όπλο ή ένα κομμάτι με ένα ισχυρό σκάνδαλο stregnth ή φτερό.

Ένας δεύτερος τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα είναι η αλχημεία. Εάν έχετε μια αρκετά υψηλή αλχημεία μπορείτε να κάνετε φτερά φίλτρα που μειώνουν wieght από τις εκατοντάδες για αρκετά λεπτά. Μπορείτε να πιείτε πολλαπλές ταυτόχρονα για να μπορείτε να κρατάτε πάνω από 1200 λίβρες για πάνω από 500 δευτερόλεπτα.
Υποβλήθηκε από: Ryan P.

Σκότωσε δέκα αρκούδες γρήγορα

Στην αναζήτηση όπου πρέπει να σκοτώσετε δέκα άγριες αρκούδες για τον αγρότη, ο ευκολότερος τρόπος για έναν αδύναμο χαρακτήρα για να το πετύχετε είναι να περιπλανηθείτε μέχρι να βρείτε μια αρκούδα και στη συνέχεια να τρέξετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε να γυρίσετε προς την αγροικία. Μόλις έρθει εκεί μέσα στον περιφραγμένο κήπο.

Η αρκούδα θα σας κυνηγήσει μέσα. Στη συνέχεια, γρήγορα τρέχει έξω πριν η αρκούδα μπορεί να σας σκοτώσει και να κουνάει την πόρτα κλείσει πίσω σας. Η αρκούδα θα παγιδευτεί και μπορείτε να πυροδοτήσετε βέλη ή ξόρκια σε αυτόν για να τον σκοτώσετε.
Υποβλήθηκε από: Lucrezia W.

Περισσότερες συμβουλές Oblivion στην επόμενη σελίδα ...

Δολοφονία Λόρδων Μινώταυρος ο εύκολος τρόπος

Μόλις ο παίκτης ανέβηκε στις τάξεις του Arena και έγινε Grand Champion, γίνονται διαθέσιμοι εβδομαδιαίοι αγώνες για χρήματα ενάντια σε διαφορετικά τέρατα. Το πιο δύσκολο τέρας καταλήγει να αγωνίζεται είναι ο Μινώταυρος Λόρδος, μέχρι τρεις φορές.

Το κόλπο για να τους νικήσουμε είναι να επιστρέψουμε πίσω στην είσοδο της αίθουσας στο αρένα της Αρένας. οι Μινώταυροι Λόρδοι είναι απλά πάρα πολύ ψηλοί για να ακολουθήσουν μετά από εσάς, και δεν έχουν κανένα όπλο που κυμαίνεται, δεν μπορούν να φτάσουν σε εσάς.

Αν υποθέσουμε ότι έχετε αρκετά βέλη (τουλάχιστον 50) και ένα τόξο, ή εναλλακτικά, ένα αξιοπρεπές οπλοστάσιο καταστροφικής μαγείας, μαζεύοντας τον κάθε Λόγο Μινώταυρου από απόσταση είναι εύκολο. Και για το πρόβλημα σας, παίρνετε 2000 ή περισσότερους χρυσούς. Δεν είναι κακή συμφωνία.
Υποβλήθηκε από: Joshua K.

Επίλυση θεμάτων Speechcraft

Όταν συμμετέχετε στο Arcane Univerity μέσω του Mages Guild , πηγαίνετε και δημιουργήστε φθηνό ξόρκι: Γυρίστε 100 πόντους για 2 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι φθηνό και λύνει όλα τα θέματα Speechcraft και είναι πολύ χρήσιμο με την Mercantile.
Υποβλήθηκε από: Wynand Viloen

Χρυσό από τον κόμη Skingrad

Η αρίθμηση του Skingrad είναι πολύ ξεχασμένη. Με την ολοκλήρωση της αναζήτησης βαμπίρ (εκείνη που προσπαθείτε να θεραπεύσετε τον εαυτό σας από το vamperisem) θα σας προσφέρει μια ανταμοιβή για τον τερματισμό του πνεύματος του πνεύματος. Ωστόσο, δεν θα θυμάται ότι σας έχει δώσει αυτή την ανταμοιβή.

Συνεχίστε να τον ρωτάτε για την ανταμοιβή για 2.500 χρυσά που ζητάτε, έναν πολύ γρήγορο τρόπο για να καταλάβετε τα σπίτια στα οποία είχατε τα μάτια σας ή για να αυξήσετε εκείνη την αλχημική δεξιότητα ή τα εμπόδια που λιώνουν τόσο αργά.
Υποβλήθηκε από: Robert McDowell

Head Up για να κερδίσετε μάχες πιο εύκολη

Ο ευκολότερος τρόπος για να κερδίσετε μια μάχη ενάντια στον εχθρικό AI είναι να φτάσετε στο ψηλό έδαφος (π.χ. ένα βράχο) όπου ο εχθρός δεν μπορεί να φτάσει σε σας. Τα Υψηλά Ακροβατικά θα σας αφήσουν να πηδήσετε αρκετά ώστε ο αντίπαλος να μην μπορεί να σας ακολουθήσει. Καταστρέψτε τα με επιθέσεις που κυμαίνονται όπως μαγικά ή τόξα.

Αν ο εχθρός χρησιμοποιεί και όπλα με κυματιστά όρια, δείτε αν μπορείτε να αποκτήσετε κάλυψη ή τουλάχιστον να τα αποφύγετε χωρίς να πέσετε. Εάν πέσετε, ή ο εχθρός έρθει, προσπαθήστε ξανά ή βρείτε ένα καλύτερο μέρος για να αναρριχηθείτε.
Υποβλήθηκε από: Stefan Daniel Schwarz

Καλύτερη ελαφριά πανοπλία για αρχάριους

Αυτή πρέπει να είναι η καλύτερη ελαφριά πανοπλία που μπορείτε να πάρετε στην αρχή. Προχωρήστε στο Leyawiin (η πόλη στα νότια). Ακριβώς έξω από την πόλη μπορείτε να βρείτε έναν τάφο που ονομάζεται Τάφος Αμέλιων. Ο τάφος βρίσκεται βόρεια, στην ανατολική πλευρά του "ποταμού". Απλά ακολουθήστε τη δεξιά πλευρά του ποταμού και θα φτάσετε στον τάφο, είναι πολύ κοντά στην πόλη.

Μέσα μπορείτε να βρείτε ένα πλήρες σύνολο ελαφρών πανοπλιών που ονομάζεται Brusefs Amelion Armor. Παρέχει κρύο ανθεκτικό, και το όπλο είναι ένα μακρύ σμίλο που προσθέτει 5 κρύες ζημιές. Πιστέψτε με, είναι πολύ καλό να έχετε στην αρχή του παιχνιδιού και φαίνεται πολύ ωραίο :). Τα κομμάτια της θωράκισης είναι διάσπαρτα στον τάφο, αλλά είναι αρκετά εύκολο να τα βρεις. Χρησιμοποιώ αυτήν την θωράκιση κάθε φορά που ξεκινώ με έναν χαρακτήρα που χρησιμοποιεί ελαφριά πανοπλία.
Υποβλήθηκε από: Markus Johansson

Αποθήκευση στοιχείων - Γενικές συμβουλές

Δεν υπάρχει σπίτι, αλλά χρειάζεται ένα μέρος για να αποθηκεύσετε τα πράγματα; Χρησιμοποιήστε τις στέγες για να αποθηκεύσετε τα περιεχόμενά σας. Τα σταθερά κτίρια έξω από τις πόλεις λειτουργούν καλά. Υπάρχει συνήθως ένας τρόπος να πηδήσετε στο κτίριο από λόφους ή βράχους. Τα αντικείμενά σας δεν βλέπουν και τα NPC γενικά δεν ανεβαίνουν στις στέγες, έτσι ώστε τα πράγματα να παραμένουν εκεί που το βάζετε.

Επίσης, μην αποθηκεύετε τα στοιχεία σας σε τυχαία κιβώτια, επειδή όταν το παιχνίδι ανανεώνει τα αντικείμενα αυτού του κοντέινερ, μπορεί να διαγράψει όλα τα στοιχεία σας.
Υποβάλλεται από: Mike Evans

Προσθέστε τα "# 5" στα αγαπημένα σας στατιστικά

Αν εισέλθετε στην κονσόλα (~ key) και στη συνέχεια πληκτρολογήσετε "setdebugtext 10", ακολουθούμενη από "TDT", θα εξάγει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις δεξιότητές σας και πόσο κοντά βρίσκεστε να αποκτήσετε ένα σημείο δεξιοτήτων. Η εισαγωγή "TDT" ξανά θα ενεργοποιήσει και θα απενεργοποιήσει την εμφάνιση πληροφοριών.

Θα εμφανίσει επίσης πόσους πόντους για κάθε ιδιότητα που έχετε κερδίσει. Για παράδειγμα, θα δείξει STRENGTH: 10, καθώς έχετε αποκτήσει 10 πόντους ικανότητας που διέπονται από δύναμη, επιτρέποντάς σας λοιπόν να έχετε πλήρη +5 STRENGTH την επόμενη φορά που ανεβαίνετε. Αυτό, σε συνδυασμό με τη στρατηγική επιλογή των μεγάλων δεξιοτήτων σας, θα σας διευκολύνει να διασφαλίσετε ότι έχετε πολλαπλασιαστές πολλαπλών συντελεστών +5 για επιλεγμένα στατιστικά ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ αν ανεβάσετε το επίπεδο.
Υποβλήθηκε από: Rocque Beaupre

Περισσότερες συμβουλές Oblivion στην επόμενη σελίδα ...

Εύκολα Max Out Sneak και Athletics

Μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πολλές ικανότητες για αυτές τις δύο δεξιότητες χρησιμοποιώντας μια απλή εκμετάλλευση. Το Sneak θα αυξηθεί όσο πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις: Υπάρχει τουλάχιστον ένα NPC κοντά σας, παραμένετε αόρατο (το εικονίδιο του ματιού θα είναι σκοτεινό) και είστε κινητός. Η ικανοποίηση αυτών των απαιτήσεων είναι αρκετά εύκολη. Απλά πρέπει να βρείτε έναν τοίχο ή μια γωνία κοντά σε ένα NPC που δεν βρίσκεται στην άμεση οπτική σας όψη.

Βρείτε ένα που δεν είναι τόσο πολύ, όπως ένας φρουρός ή ένα goblin σε μια σπηλιά. Μόλις βρείτε ένα καλό σημείο, εισάγετε τη λειτουργία sneak, κοιτάξτε τον τοίχο ή τη γωνία και στη συνέχεια ενεργοποιήστε την αυτόματη εκτέλεση. Ο χαρακτήρας σας θα συνεχίσει να περπατάει μέσα στον τοίχο και με την προϋπόθεση ότι θα παραμείνετε κρυμμένοι, μπορείτε να καθίσετε και να παρακολουθήσετε την απότομη άνοδο των δεξιοτήτων σας. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Απενεργοποιήστε οποιαδήποτε πηγή φωτός (δάδες, ελαφρά ξόρκι κ.λπ.) προτού ξεκινήσετε. Και, να θυμάστε ότι εάν η απόδοσή σας είναι κάτω από 50, βγάλτε τις μπότες σας ή θα εντοπιστεί.

Ο αθλητισμός, αν και δεν είναι κρίσιμη δεξιότητα, είναι ακόμη πιο εύκολο να φτάσει στο μέγιστο. Απλά πρέπει να περπατάτε ή να τρέχετε για να αυξήσετε αυτή την ικανότητα. Το Simlpy αντιμετωπίζει έναν τοίχο (κατά προτίμηση μια γωνία) και ενεργοποιεί τη λειτουργία αυτόματης εκτέλεσης. Για άλλη μια φορά θα "βαδίζετε" στον τοίχο, αλλά ο αθλητισμός σας θα αυξηθεί σαν να περιπλανούσατε. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι την επόμενη φορά που ανεβαίνετε, θα λάβετε έναν πολλαπλασιαστή +5 στα χαρακτηριστικά SPEED!
Υποβλήθηκε από: Rocque Beaupre

Τελειώστε πρώτα την κύρια αναζήτηση

Σιγουρευτείτε για να νικήσετε πρώτα την γραμμή ιστορίας και στη συνέχεια να επανέλθετε στις αναζητήσεις πλευρά και τα μπουντρούμια γιατί (αυτό μπορεί να είναι ένα κομμάτι ενός spoiler.) Στο τέλος οι εχθροί θα είναι το ίδιο επίπεδο με εσένα. Έτσι, αν το υψηλό σας επίπεδο (κάνοντας πλευρά αναζητήσεις) όλα τα gaurds σας θα πεθάνουν επειδή είναι χαμηλό επίπεδο και θα είναι σχεδόν αδύνατο να νικήσει το παιχνίδι.
Υποβλήθηκε από: Andrew G.

Γίνετε 100% αόρατοι

Πρώτα από εσάς πρέπει να έχετε ολοκληρώσει την αναζήτηση Mage για να αποκτήσετε πρόσβαση στο πανεπιστήμιο και να έχετε 5 μεγάλα πολύτιμα πετράδια. Ενθαλπίστε 5 κομμάτια πανοπλία για το χαμαιλέοντα. Τώρα είστε 100% αόρατοι.

Οι εχθροί δεν θα σας επιτεθούν πλέον καθόλου! Μπορείτε να κλέψετε δεξιά μπροστά από φρουρούς. Δοκιμάστε το και δείτε μόνοι σας.
Υποβλήθηκε από: Shawn B.

Είναι αυτή μια απειλή;

Εάν δεν είστε σίγουροι για το αν είστε απειλημένοι από έναν εισβολέα ή όχι, εισάγετε γρήγορα τη λειτουργία sneak. Εάν το crosshair είναι λαμπερό κίτρινο, αρχίστε να κοιτάτε.
Υποβλήθηκε από: Mitchell J.

Αποθήκευση σκουπιδιών σε οστά

Μια από τις πιο αποθαρρυντικές πτυχές της Oblivion είναι να χωρίσει με πολύτιμο λάφυρο λόγω υπερβολικής επιβάρυνσης. Μπορείτε να λύσετε αυτό το πρόβλημα, σκοτώνοντας έναν εχθρό που πέφτει σε κομμάτια, όπως σκελετοί ή ατρόμηκες καταιγίδας.

Σηκώστε ένα κομμάτι από το πτώμα του σκορπισμένου σας εχθρού χρησιμοποιώντας το κουμπί 'Z'. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τόσο πολύ κέρδος όσο θέλετε στο μικροσκοπικό οστό ή οτιδήποτε άλλο. Απλά μεταφέρετε το κομμάτι μαζί σας πίσω στην πόλη, όπου μπορείτε να το πουλήσετε ή να το αποθηκεύσετε.
Υποβλήθηκε από: Nikolai S.

Αναζητήστε κάλυμμα όταν βρίσκεται κάτω από την πυρκαγιά

Όταν βρίσκεστε σε μεγάλη πυρκαγιά σε έναν εγκαταλελειμμένο πύργο, εκτελέστε τις σκάλες προς το ανώτατο επίπεδο. Στο ανώτατο επίπεδο, συνήθως θα βρείτε ότι υπάρχει μια προεξοχή επάνω στην οποία μπορείτε να πηδήσετε για να σας απομακρύνουν από τους εχθρούς σας. Από εκεί μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο για να θεραπεύσετε τον εαυτό σας και να προετοιμαστείτε για μια δεύτερη επίθεση. Αυτό παρέχει επίσης ένα καλό πλεονέκτημα για να μετρήσετε τους αριθμούς των εχθρών που σας αντιτίθενται.

Να προσέχετε πάντα τις πιθανές ασφαλείς τοποθεσίες (ψηλοί βράχοι με περιορισμένη πρόσβαση, ερείπια τοίχων που ανεβαίνουν ψηλά, ακόμα και οι κορυφές κτιρίων μπορεί μερικές φορές να προσφέρουν προστασία).
Υποβλήθηκε από: Matt Kidd

Περισσότερες συμβουλές λήψης

Περισσότερες συμβουλές από το Oblivion και συμβουλές από τους παίκτες στην επόμενη σελίδα ...

Αύξηση δεξιοτήτων αλχημείας Εύκολα

Η Αλχημεία είναι μια από τις πιο εύκολες δεξιότητες για να εκπαιδεύσει. Ακριβώς διπλό συστατικά με το σφάλμα Dupe (που αναφέρονται προηγουμένως ), και να πάρετε για να κάνει τα φίλτρα σας. Πολλοι απο αυτους. Και μπορείτε να πουλήσετε τα φίλτρα για πολλά χρήματα πάρα πολύ!

Σχετική αναζήτηση: Στο quest όπου πρέπει να διασώσετε τον Hernantier από τον Dreamworld του, όταν αντιμετωπίζετε τους δύο Μινώταυρους στη Δοκιμή Επίλυσης, εκτός από την πραγματική είσοδο του. Το Ayleid Cask είναι τυχαίο όπλο. Το μεγαλύτερο προσωπικό της αστραπής θα είναι πάντα εκεί, αλλά τα άλλα δύο όπλα είναι τυχαία.

Ανανεώστε μέχρι να φτάσετε το όπλο με 80 σημεία, 9 χρήσεις του Enhantment Disintegrate Weapon. Στη συνέχεια, μπορείτε να καταστρέψετε τα σφυριά που χρησιμοποιούν οι Μινώταυροι και αυτό θα πάρει πολύ μακριά από το φάσμα των επιθέσεων. Πολύ χρήσιμο όταν παίζετε σε υψηλότερες δυσκολίες.
Υποβλήθηκε από: Sander Heikamp

Δωρεάν χρήματα - Πολλά από αυτά!

Αυτό το cheat θα σας καθαρίσει τουλάχιστον 6.000 χρυσά κάθε εβδομάδα. Αφού γίνετε Μεγάλος Πρωταθλητής της Αρένας, έχετε την επιλογή να πολεμήσετε 1, 2 ή 3 Λόρδοι Μινώταυροι. Κανονικά αυτοί οι τύποι είναι δύσκολο να νικήσουν. Αλλά προχωρήστε και επιλέξτε 3. Αλλά αντί να προχωρήσετε προς τα εμπρός όταν η πόρτα χαμηλώνει, απλά δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας.

Οι Μινώταυροι δεν μπορούν να χωρέσουν τα μεγάλα κεφάλια τους στο διάδρομό σας. Ακριβώς σταθείτε πίσω και τους zap τους με ξόρκια, ή τρέχει προς τα εμπρός για να επιτεθεί έπειτα τρέχει προς τα πίσω από την προσέγγισή τους. Εάν αρχίσετε να χτυπάτε, απλά γυρίστε πίσω και περιμένετε να ξαναγεμίσει η μαγεία σας, στη συνέχεια να θεραπεύσετε τον εαυτό σας ή να ξεκινήσετε να τα ξανακάνετε.

Θα λάβετε 3200 χρυσά για τη νίκη και θα έχετε τη δυνατότητα να σηκώσετε τα 3 όπλα που αφήνουν πίσω τους (συνήθως ένοπλες πόλεμοι, σφυριά κλπ)
Υποβλήθηκε από: Jeramiah Smith

Αύξηση της δεξιότητας Speechcraft Ημι-γρήγορα

Γρήγορη και εύκολη ανύψωση speechcraft σας (έκδοση Xbox 360 ). Μιλήστε σε κάποιον και πείστε τους. Ξεκινήστε το minigame cirlce και συνεχίστε να περιστρέφετε τον κύκλο και συνεχίστε να πιέζετε το κουμπί A. Θα κερδίσετε speechcraft semi-quick και δεν υπάρχει όριο πόσο καιρό μπορείτε να το κάνετε αυτό. Επίσης, δεν έχει σημασία ποια είναι η διάθεση της npc. Μπορείτε να συνεχίσετε να κάνετε αυτό και να ανεβάσετε το speechcraft μέχρι το επίπεδο των εμπειρογνωμόνων το συντομότερο.
Υποβλήθηκε από: Nick Trick

Οι εχθροί δεν συμπαθούν τα σύνορα

Ένα από τα πολύ φανταστικά νέα χαρακτηριστικά των NPC Oblivion είναι ότι, σε αντίθεση με το Morrowind, μπορούν να διασχίσουν τα σύνορα των ζωνών. Έτσι επιτίθεται κάποιος και τρέχει σε διαφορετική περιοχή απλά δεν λειτουργεί πια, έτσι; Λανθασμένος.

Ένα πράγμα που καταλαβαίνω είναι ότι ενώ οι aggressive NPCs μπορούν να διασχίσουν τα σύνορα της ζώνης, σπάνια το κάνουν σε μάζες και μερικές φορές δεν διασχίζουν καθόλου. Το σκέφτηκα κατά τη διάρκεια της επιδρομής στο Kvatch - όταν μπήκα σε μια περιοχή με έξι ή και τόσο εχθρικές Daedra μέσα σε εντυπωσιακό φάσμα από εμένα. Επέστρεψα μέσα από την πόρτα ακριβώς πίσω μου και ήταν έκπληκτος όταν μόνο ένας από αυτούς με ακολούθησε μέσα από τη ζώνη διέλευσης.

Μετά από πολλές δοκιμές με αυτή τη μέθοδο δεν θα μπορούσα ποτέ να πάρω περισσότερα από 2, και συνήθως μόνο ένα, να με ακολουθήσει. Εάν καταπολεμάτε μια ορδή των εχθρών, αυτή η μέθοδος μπορεί να κάνει την αντιμετώπισή τους πολύ πιο απλή.
Υποβλήθηκε από: Dylan Holmes

Δωρεάν Μοναδικό άλογο

Για να πάρετε ένα ελεύθερο άλογο ή μάλλον έναν μονόκερο, πηγαίνετε νότια της αυτοκρατορικής πόλης πέρα ​​από την τάφρο, θα δείτε στην πυξίδα σας ένα στρατόπεδο. Πηγαίνετε στη συνέχεια, πηγαίνετε νότια μερικά μέχρι να δείτε ένα ιερό στο Hircine, τότε πηγαίνετε νότια περισσότερο σε ένα ανοιχτό πεδίο, σκοτώστε τους τρεις Μινώταυρους και εκεί είναι, ένας μονόκερος. Γρήγορη και δυνατή, μην το επιτεθείτε ή δεν θα σας αφήσει να το οδηγήσετε πάλι. Υπολογίζεται ως βουνό σας, ακόμα και κάθεται έξω από τις πόλεις!
Υποβλήθηκε από: Kory Lauver

Χρησιμοποιήστε μαθητευόμενο ως σημάδι γέννησης Mage


Υποβλήθηκε από: Kory Lauver

Καλά τρέφονται Mudcrab

Στο δρόμο ΒΕ από το Σκίνγκραντ προς την Αυτοκρατορική πόλη είναι ένα σπήλαιο που ονομάζεται Σπήλαιο Greenmead. Μέσα είναι μια πολύ καλά τροφοδοτημένη Mudcrab.
Υποβλήθηκε από: Anthony A.

Συμβουλή άλογο σκοτεινή αδελφότητα

Ενώ παίζετε μέσα από τις αποστολές Dark Brotherhood Quests, σας δίνεται ένα άλογο που ονομάζεται Shadowmere από τον παίκτη quest σας. Το άλογο δεν μπορεί να πεθάνει, αλλά μπορεί να γίνει ασυνείδητο. Ενώ το άλογο είναι ασυνείδητο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο απόθεμά του και να τοποθετήσετε τη λεηλασία σας που δεν θέλετε απαραιτήτως να απαλλαγείτε, δίνοντάς σας έτσι ένα αθάνατο ταξιδιωτικό δοχείο που μπορείτε να το οδηγήσετε!
Υποβλήθηκε από: Andrew S.

Περισσότερες συμβουλές λήψης

Υπάρχουν περισσότερες συμβουλές χρήστη και συμβουλές για το Oblivion εδώ. Συμβουλές λήψης και συμβουλές λήψης - Σετ 2 .