Οι Top 6 Εφαρμογές Web Conferencing για το iPad

Χρησιμοποιήστε το iPad σας για να συναντηθείτε οπουδήποτε

Σε ένα iPad μπορείτε να φιλοξενήσετε ή να παρακολουθήσετε μια συνάντηση από σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο. Για να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από το γραφείο σας, εδώ είναι οι κορυφαίες εφαρμογές για το iPad που επιτρέπουν τη διάσκεψη μέσω διαδικτύου και βίντεο.

Είναι τόσο σημαντικό το γεγονός ότι οι άνθρωποι που σχεδιάζουν μια ηλεκτρονική συνάντηση εξετάζουν όλες τις ανάγκες τους πριν εγκατασταθούν σε ένα εργαλείο. Με τόσες πολλές επιλογές στην αγορά, μπορεί να είναι δύσκολο να περάσετε από κάθε διαθέσιμο προϊόν. αυτός είναι ο λόγος που έχω επιλέξει τα καλύτερα πέντε εργαλεία που θα πρέπει να ελέγξετε έξω. Να θυμάστε πάντα ότι αν έχετε αμφιβολίες μεταξύ μερικών προγραμμάτων, μπορείτε και πρέπει να ζητήσετε δωρεάν δοκιμή.

01 του 06

Συνάντηση Fuze

Το Fuze Meeting είναι ιδανικό για τηλεδιασκέψεις από οπουδήποτε. Οι χρήστες μπορούν να παρουσιάσουν σχεδόν οποιοδήποτε περιεχόμενο σε υψηλή ανάλυση. Υποστηρίζει αρχεία PDF, ταινίες, εικόνες και πολλούς άλλους τύπους αρχείων και τα μεταδίδει σε όλους τους συμμετέχοντες στο συνέδριο ιστού άψογα. Οι οικοδεσπότες της τηλεδιάσκεψης μπορούν να ελέγξουν όλες τις πτυχές της συνάντησης απευθείας από το iPad τους - είναι δυνατό να ξεκινήσετε ή να προγραμματίσετε μια συνάντηση, να σβήσετε και να διαχειριστείτε τα δικαιώματα παρουσιαστών για όλους στη συνεδρίαση. Οι οικοδεσπότες μπορούν επίσης να μεγεθύνουν και να ταιριάζουν στο περιεχόμενο συσκέψεων, ώστε να μπορούν εύκολα να αναδείξουν τα τμήματα της παρουσίασής τους για τα οποία μιλάνε. Οι οικοδεσπότες μπορούν επίσης να καλέσουν τους συμμετέχοντες τους στη συνάντηση απευθείας από το iPad, γεγονός που καθιστά την έναρξη μιας συνάντησης γρήγορη και εύκολη.
Περισσότερο "

02 του 06

Skype για iPad

εικόνα copyright Skype

Αυτό που μου αρέσει είναι ότι το Skype για iPad επιτρέπει στους χρήστες να μιλάνε ο ένας στον άλλο δωρεάν, όπως και η υπηρεσία γραφείου. Παρόλο που δεν φαίνεται να έχει σχεδιαστεί ειδικά για επαγγελματικούς σκοπούς, αυτή η εφαρμογή είναι αξιόπιστη και πολύ εύκολη στη χρήση. Η εφαρμογή Skype υποστηρίζει βίντεο, το οποίο είναι ιδανικό για όσους προτιμούν περισσότερη επαφή πρόσωπο με πρόσωπο. Περισσότερο "

03 του 06

συναντώ

Το iMeet είναι μια άλλη εφαρμογή συνάντησης που δεν απαιτεί εκπαίδευση ή επιπλέον εξοπλισμό. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν υψηλής ποιότητας διασκέψεις βίντεο και ήχο ποιότητας Dolby Voice®. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να συνεργάζεστε εξ αποστάσεως με τα μέλη της ομάδας και να μοιράζεστε αρχεία και βίντεο σε όλους τους επισκέπτες. Περισσότερο "

04 του 06

Hangouts από την Google

προστασία πνευματικών δικαιωμάτων Google Hangouts

Πολλοί χρήστες iPad χρησιμοποιούν το Hangouts για επικοινωνία. Έχετε την επιλογή να μιλάτε φίλους, να συμμετέχετε σε δωρεάν κλήσεις βίντεο ή φωνής και να πραγματοποιείτε μια μεμονωμένη συζήτηση ή μια συνομιλία με μια ομάδα.

Το Google Hangout επιτρέπει στους χρήστες να καλούν βίντεο με άλλους χρήστες που έχουν εγγραφεί στην υπηρεσία (σε αυτή την περίπτωση το Google+), ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους. Οι χρήστες μπορούν να συνομιλούν με βίντεο με έως και 10 άτομα (που πρέπει επίσης να βρίσκονται στο Google+) δωρεάν. Περισσότερο "

05 του 06

Cisco WebEx

Η Cisco προσφέρει ενοποιημένες επικοινωνίες που επιτρέπουν τη μετάδοση φωνής και βίντεο μέσω δικτύων δεδομένων. Αυτό μειώνει το κόστος και βελτιώνει τις λειτουργίες. Ένα από τα αγαπημένα των χρηστών του iPad, αυτό το εργαλείο διάσκεψης είναι γνωστό για το παγκόσμιο σύννεφο διάσκεψης που συγχρονίζει τη φωνή, το βίντεο και τα δεδομένα. Το WebEx επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν κινητές εφαρμογές, οι οποίες είναι καλές για επαγγελματίες που ταξιδεύουν συχνά ή είναι πάντα εν κινήσει. Το WebEx παρέχει επίσης μια συνεργατική αίθουσα συσκέψεων που επιτρέπει στις ομάδες να έχουν έναν μόνιμο, προσωπικό χώρο με μοναδική διεύθυνση. Περισσότερο "

06 του 06

join.me - Απλές συναντήσεις

Ένα άλλο εργαλείο διαδικτυακής διασκέψεως με υψηλή βαθμολογία είναι Join Me, το οποίο προσφέρει γρήγορη εκκίνηση για συναντήσεις επειδή δεν υπάρχουν λήψεις θεατών.

Ο ιστότοπος εγγυάται "ασφαλείς ηλεκτρονικές συναντήσεις και εύκολη διαχείριση".

Ένα άλλο ελκυστικό εργαλείο είναι η υπόσχεση της απεριόριστης τηλεφωνικής κλήσης με "χωρίς κρυφές χρεώσεις". Άλλα χαρακτηριστικά υψηλής ευκρίνειας περιλαμβάνουν σχολιασμό, εγγραφή και ενοποιημένο ήχο. Περισσότερο "