Είναι αυτή η νέα τηλεόραση της Apple;

Δημοσιευμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας FCC προτείνει Retail, VR στο Apple TV Future

Η Apple αναπτύσσει ταυτόχρονα τις γενιές των προϊόντων, οπότε όταν η Apple TV 4 έστειλε είναι βέβαιο ότι η εταιρεία είχε ήδη βάλει μαζί την Apple TV 5. Μια πρόσφατα δημοσιευθείσα ανακοίνωση της Federal Communications Commission (FCC) που πρωτοεμφανίστηκε από την Consomac μπορεί να ρίξει λίγο φως σε αυτά που περιμένουν .

Τι νέα?

Η FCC ρυθμίζει μόνο τις ασύρματες επικοινωνίες στην τεχνολογία, η αρχειοθέτηση δεν λέει τίποτα περισσότερο για το προϊόν εκτός από το ότι έχει Bluetooth και NFC (δεν αναφέρεται το Wi-Fi). Η Apple δεν χρησιμοποιεί το NFC στην Apple TV, αν και άλλα κιβώτια ψυχαγωγίας μπορούν να παρέχουν υποστήριξη NFC. Οι κοινές υλοποιήσεις επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες συσκευών να συνδυάζουν ηχεία, ακουστικά ή / και να κάνουν αγορές μέσω παιχνιδιών χρησιμοποιώντας το NFC.

Η αρχειοθέτηση μπορεί να μην έχει σχέση με μια νέα τηλεόραση της Apple, ειδικά υπό το φως των πρόσφατων ισχυρισμών. Η Apple αναπτύσσει ένα σύστημα ηχείων Siri για να ανταγωνιστεί το Amazon Echo.

Αν οι ισχυρισμοί της Apple Amazon Echo είναι σωστοί, το συνδεδεμένο προϊόν θα σας επιτρέψει να ακούσετε μουσική και να ζητήσετε βοήθεια από τη Siri , ώστε να μπορείτε να υπαγορεύσετε μια λίστα αγορών ή να ζητήσετε να παίξετε μουσική ενώ εργάζεστε στην κουζίνα. Δεν φαίνεται αδύνατο για την Apple να κάνει μια τέτοια συσκευή να μοιάζει με μικρογραφία Apple TV, χρησιμοποιώντας το μεγαλύτερο κουτί ως κόμβο. Εάν η κατάθεση δεν αποδειχθεί ότι είναι για μια τηλεόραση Apple, τότε εδώ είναι μερικοί τρόποι NFC έχει νόημα:

Γρήγορη αντιστοίχιση συσκευών

Η Apple διαθέτει ήδη ένα εξαιρετικό σύστημα αντιστοίχισης συσκευών για το Apple Siri Remote. Όταν ξεκινάτε και τα δύο στοιχεία επάνω, θα πρέπει να δείτε μια ειδοποίηση στην οθόνη που λέει " Απομακρυσμένη σύνδεση " ή " Αντιστοίχιση απομακρυσμένης σύνδεσης " με μια οδηγία για να μετακινηθείτε πιο κοντά στην τηλεόραση. Η υποστήριξη NFC θα σας διευκολύνει να συνδυάσετε συσκευές με την τηλεόρασή σας, από φορητές συσκευές σε iPhone με συστήματα ηχείων και οτιδήποτε άλλο.

Το έξυπνο σπίτι

Ο γρήγορος συνδυασμός συσκευών μπορεί επίσης να έχει επιπτώσεις στα σχέδια της Apple για το μέλλον του οικιακού αυτοματισμού με την Apple TV ως κόμβο για έξυπνες συσκευές. Το σχέδιο θα μπορούσε να είναι να δημιουργηθεί ένα σύστημα στο οποίο το μόνο που χρειάζεται να κάνετε με τη νέα έξυπνη συσκευή σας είναι το ζευγάρι με την Apple TV χρησιμοποιώντας NFC για να συνδεθεί με ασφάλεια σε ολόκληρο το δίκτυό σας.

Τηλεοπτικών καναλιών

Η Apple αναπτύσσει την Ενιαία Σύνδεση , μια νέα λύση που θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε μία φορά σε όλες τις καλωδιακές και δορυφορικές εφαρμογές σας. Αυτό θα είναι σπουδαίο γιατί θα μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση στα τηλεοπτικά κανάλια, αλλά με το NFC θα μπορούσατε να έχετε πρόσβαση στα κανάλια σας σε τηλεόραση κάποιου άλλου, αρκεί η εγκεκριμένη από το NFC συσκευή σας (iPhone) να παραμείνει στην αίθουσα. Αυτό θα μπορούσε επίσης να προσθέσει επιπλέον έξοδο σε οποιονδήποτε τηλεοπτικό φορέα πληρωμής ανά προβολή μέσω της πλατφόρμας της Apple.

Η Λιανική Ευκαιρία

Η ενεργοποίηση του NFC θα μπορούσε επίσης να επιτρέψει την εύκολη πληρωμή από συσκευές ελέγχου χρησιμοποιώντας την Apple TV. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να πληρώσετε νέα κανάλια (τα οποία ήδη πραγματοποιείτε μέσω του iTunes) ή (και αυτό μπορεί να είναι πιο πιθανό καθώς η Apple επιδιώκει να πολλαπλασιάσει την Apple Pay) για να αγοράσει φυσικά και ψηφιακά προϊόντα που βρίσκετε στην τηλεόραση. Αυτό θα μπορούσε να έχει ενδιαφέρουσες εφαρμογές για κανάλια, εφαρμογές (ειδικά για το AirBnB ή OpenTable) που υποστηρίζονται από διαφημίσεις, δημιουργεί ακόμα και την ευκαιρία για επανεκκίνηση της σειράς Disney Infinity στην πλατφόρμα της Apple ή για ετικέτες μόδας για την πώληση ρούχων απευθείας στον καταναλωτή.

VR Σχέδια πάρα πολύ;

Φυσικά ένα εύκολα αναπτυγμένο και εγκεκριμένο σύστημα εικονικής πραγματικότητας σε μια ισχυρή συσκευή συνεχούς ροής μπορεί να έχει μελλοντικές επιπτώσεις σε οποιοδήποτε από τα σχέδια της Apple για εικονική πραγματικότητα, αν και αυτά τα σχέδια δεν είναι ακόμα σαφή.

Τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε στο Apple TV 5;

Δεν γνωρίζουμε εάν ή όταν η Apple προτίθεται να αναβαθμίσει την Apple TV. Γνωρίζουμε ότι η Apple ήθελε να δημιουργήσει πλήρη κανάλια εφαρμογών για κόπτες καλωδίων που επιδιώκουν να τερματίσουν τις καλωδιακές ή δορυφορικές προσφορές τους. Πιστεύουμε επίσης ότι είναι πιθανό η Apple ελπίζει να εισαγάγει την υποστήριξη 4K στη συσκευή. Έχουν υπάρξει κάποιες ψίθυροι Η Apple και η Amazon έχουν φτάσει σε συμφωνία για να βάλουν το περιεχόμενο της Amazon Prime στην τηλεόραση, αν και περιμένουμε να υπάρχει αυτή η λύση και οι τρίτοι προγραμματιστές συνεχίζουν να προσθέτουν νέα χαρακτηριστικά μέσω νέων και καινοτόμων εφαρμογών της Apple TV.