Όλα για την τηλεόραση Apple της δεύτερης γενιάς

Η δεύτερη γενιά της Apple TV είναι ο διάδοχος της αρχικής Apple TV , της πρώτης εισόδου της Apple στην αγορά τηλεόρασης / τηλεόρασης συνδεδεμένης με το Διαδίκτυο. Αυτό το άρθρο διευκρινίζει τα βασικά χαρακτηριστικά του υλικού και του λογισμικού. Παρέχει επίσης ένα διάγραμμα για να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι κάνει κάθε μια από τις θύρες της συσκευής.

Διαθεσιμότητα
Κυκλοφόρησε: τέλη Σεπτεμβρίου 2010
Διακοπή: 6 Μαρτίου 2012

01 από 02

Γνωρίστε τη Apple TV δεύτερης γενιάς

2η γενιά Apple TV. image copyright Apple Inc.

Ενώ η αρχική Apple TV σχεδιάστηκε για να αποθηκεύει τοπικά περιεχόμενο - είτε με συγχρονισμό από τη βιβλιοθήκη iTunes ενός χρήστη είτε μέσω λήψης από το iTunes Store - το μοντέλο δεύτερης γενιάς είναι σχεδόν αποκλειστικά στο Διαδίκτυο. Αντί για συγχρονισμό περιεχομένου, αυτή η συσκευή προβάλλει περιεχόμενο από τις βιβλιοθήκες του iTunes μέσω του AirPlay , του iTunes Store, του iCloud ή άλλων ηλεκτρονικών υπηρεσιών χρησιμοποιώντας ενσωματωμένες εφαρμογές όπως Netflix, Hulu, MLB.TV, YouTube και πολλά άλλα.

Επειδή δεν το χρειάζεται, η συσκευή δεν προσφέρει πολλά με τον τρόπο τοπικής αποθήκευσης (αν και υπάρχουν 8 GB μνήμης Flash που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση περιεχομένου με ροή).

Αυτή η έκδοση του Apple TV φαίνεται να εκτελεί μια τροποποιημένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιείται στην αρχική συσκευή. Αν και έχει κάποια ομοιότητα με το iOS, το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείται από το iPhone, το iPad και το iPod touch, δεν είναι το ίδιο από τεχνική άποψη. (Η 4η γενιά της Apple TV ξεκίνησε στην tvOS, η οποία βασίζεται πράγματι στο iOS.)

Η Apple TV δεύτερης γενιάς έκανε το ντεμπούτο της με τιμή US $ 99.

Επεξεργαστής
Apple A4

Δικτύωση
802.11b / g / n WiFi

Πρότυπο HD
720p (1280 x 720 εικονοστοιχεία)

Εξάγει HDMI
Οπτικός ήχος
Ethernet

Διαστάσεις
0,9 x 3,9 x 3,9 ίντσες

Βάρος
0,6 λίβρες

Απαιτήσεις
iTunes 10.2 ή νεότερη έκδοση για Mac / PC συνδεσιμότητα

Διαβάστε την αναθεώρηση της 2ης γενιάς της Apple TV

02 του 02

Ανατομία της 2ης Γεν. Apple TV

image copyright Apple Inc.

Αυτή η εικόνα εμφανίζει το πίσω μέρος της δεύτερης γενιάς της Apple TV και τις θύρες που είναι διαθέσιμες εκεί. Κάθε μια από τις θύρες εξηγείται παρακάτω, αφού γνωρίζοντας τι κάνει ο καθένας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο την Apple TV σας.

  1. Προσαρμογέας ρεύματος: Εδώ συνδέετε το καλώδιο τροφοδοσίας της Apple TV.
  2. Θύρα HDMI: Συνδέστε εδώ ένα καλώδιο HDMI και συνδέστε το άλλο άκρο με την τηλεόρασή σας ή τον δέκτη. Η Apple TV υποστηρίζει μέχρι το πρότυπο HD 720p .
  3. Μίνι θύρα USB: Αυτή η θύρα USB έχει σχεδιαστεί για χρήση σε υπηρεσία και τεχνική υποστήριξη, όχι από τον τελικό χρήστη.
  4. Υποδοχή οπτικού ήχου: Συνδέστε εδώ ένα καλώδιο οπτικού ήχου και συνδέστε το άλλο άκρο στον δέκτη σας. Αυτό σας επιτρέπει να απολαύσετε ήχο surround 5.1 ακόμη κι αν ο δέκτης σας δεν υποστηρίζει λήψη ήχου 5.1 μέσω της θύρας HDMI.
  5. Ethernet: Αν συνδέετε την τηλεόραση Apple στο Internet μέσω καλωδίου και όχι Wi-Fi, συνδέστε το καλώδιο Ethernet εδώ.