15 από τις πιο δημοφιλείς και χρήσιμες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου iPhone και iPad Mail Συμβουλές

Μάθετε πώς μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο iPhone σας με αυτές τις συμβουλές

Μάθετε τι θα κάνει μερικές βρύσες και τσιμπήματα. Εδώ είναι οι πιο δημοφιλείς συμβουλές και μαθήματα για το iPhone Mail και iPad Mail . Ίσως να μην έχετε συνειδητοποιήσει όλα όσα μπορείτε να κάνετε για να διαβάσετε, να συνθέσετε και να οργανώσετε το email σας. Μπορείτε επίσης να ενημερώσετε γρήγορα τις επαφές και το ημερολόγιό σας με στοιχεία από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και να ενημερωθείτε για σημαντικά μηνύματα.

01 από 15

Πώς να κάνετε το συγχρονισμό αλληλογραφίας iPhone περισσότερο, όλο ή λιγότερη αλληλογραφία

Αναρωτιέστε πού έχουν πάει όλα τα παλιά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή που επιθυμείτε το iPhone Mail να δείχνει μόνο τα πιο πρόσφατα; Δείτε πώς μπορείτε να επιλέξετε πόσα αρχεία αλληλογραφίας iPhone αποστέλλονται από έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Exchange. Περισσότερο "

02 από 15

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Gmail ή στο Yahoo! Αποστολή με το iOS Mail

Δεν περιορίζεστε μόνο στη χρήση ενός λογαριασμού email με το iOS Mail. Δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε το λογαριασμό σας Gmail και πώς να προσθέσετε το Yahoo! λογαριασμό . Ομοίως, μπορείτε να προσθέσετε τα περισσότερα άλλα είδη λογαριασμών email. Περισσότερο "

03 από 15

Πώς να επιλέξετε τους φακέλους για να πιέσετε το iPhone Mail

Το push email δεν είναι μόνο για το Inbox. Δείτε πώς μπορείτε να μεταφέρετε τα περιεχόμενα των φακέλων του Exchange στο iPhone Mail σας. Περισσότερο "

04 από 15

Πώς να κάνετε την ταχύτερη διαγραφή (ή αρχειοθέτηση) για το Gmail στο iPhone Mail

Θέλετε να σύρετε και να διαγράψετε, να μην αρχειοθετήσετε και να κρατήσετε μηνύματα στο iPhone Mail; Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε το iPhone Mail να διαγράφει μηνύματα όταν τα σπρώχνετε, ακόμα και στο Gmail. Περισσότερο "

05 από 15

Πώς να κάνετε ένα iPhone Διαγραφή ή Διατήρηση αλληλογραφίας από POP Servers

Αν διαγράψετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο iPhone Mail, θέλετε να το απομακρύνετε από το διακομιστή σας. Εδώ είναι πώς να κάνετε το iPhone Mail να διαγράφει μηνύματα από έναν λογαριασμό POP. Ενώ είστε σε αυτό, γιατί να μην αλλάξετε πόσο συχνά το iOS Mail ελέγχει για νέα μηνύματα ; Περισσότερο "

06 από 15

Πώς να δημιουργήσετε φακέλους για την αρχειοθέτηση και την οργάνωση αλληλογραφίας στο iPhone Mail

Δεν θέλετε να αρχειοθετήσετε ένα μήνυμα ακόμα και δεν θέλετε να το κρατήσετε στα εισερχόμενά σας; Εδώ είναι πώς να δημιουργήσετε ένα νέο φάκελο για να το πάρετε στο iPhone Mail. Μόλις δημιουργήσετε φακέλους, θα θελήσετε επίσης να μάθετε πώς μπορείτε να τις διαγράψετε επίσης.
(Επιπλέον, το iOS Mail προσφέρει μια δέσμη χρήσιμων έξυπνων φακέλων που μπορείτε να προσθέσετε.) Περισσότερα »

07 από 15

Πώς να αναζητήσετε αλληλογραφία στο iPhone Mail

Ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Αφήστε το iPhone Mail να σας βοηθήσει να σαρώσετε τους αποστολείς, τους παραλήπτες και τα θέματα, ακόμη και στο διακομιστή, αν το υποστηρίζει. Περισσότερο "

08 από 15

Πώς να ρυθμίσετε τις επαφές για αποστολή ομαδικών μηνυμάτων στο iOS Mail για iPhone και iPad

Θέλετε να επιλέξετε μία επαφή αντί για τρία, επτά, δεκαεννέα; Πρέπει να ταχυδρομηθούν πολλά αποτελεσματικά; Οι Επαφές iOS σάς επιτρέπουν να ορίσετε ομάδες για να απευθύνετε, για παράδειγμα, ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πολλούς παραλήπτες με ταχύτητα και ευκολία χρησιμοποιώντας το iOS Mail στο iPhone και το iPad. Επίσης, μάθετε πώς να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους "μη δημοσιευμένους παραλήπτες" χρησιμοποιώντας το iOS Mail χωρίς προκαθορισμένη ομάδα. Περισσότερο "

09 από 15

Πώς να μετακινήσετε ή να διαγράψετε μηνύματα μαζικά με το iPhone Mail

Θέλετε να πάρετε μια δέσμη μηνυμάτων στο iPhone Mail και να τα διαγράψετε με τόσο λίγες βρύσες και πατημασιές όσο το δυνατόν; Θέλετε το ίδιο και για τη μετακίνηση αλληλογραφίας; Δείτε τι πρέπει να κάνετε. Επίσης, δείτε τις οδηγίες για να διαγράψετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα φάκελο όταν δεν τα θέλετε πλέον. Μπορεί επίσης να θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να επισημάνετε μηνύματα ως ανεπιθύμητα και να τα μεταφέρετε σε φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Εάν παραλάβετε αλληλογραφία από διακομιστή POP, μπορεί επίσης να θέλετε να μάθετε πώς να το διατηρείτε ή να το διαγράφετε σε αυτά τα συστήματα. Περισσότερο "

10 από 15

Πώς να ρυθμίσετε την υπογραφή του iPhone σας

Μην αγγίξετε τις γραμμές φινιρίσματος κάθε email σας. Έχετε το iPhone Mail να τα τοποθετήσει αυτόματα: εδώ μπορείτε να ρυθμίσετε μια υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο iPhone Mail. Περισσότερο "

11 από 15

Πώς να προσθέσετε VIP αποστολείς και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο iOS Mail

Πρώτα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με σημαντικά μηνύματα: προσθέστε (και αφαιρέστε) τη λίστα των αποστολέων VIP στο Mail Mail και το iPad Mail για να έχετε τα βασικά εισερχόμενα μηνύματα που συλλέγονται αυτόματα σε ξεχωριστή προβολή. Μόλις ορίσετε VIP, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να ενημερώνεστε σχετικά με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από αυτά. Περισσότερο "

12 από 15

Πώς να δημιουργήσετε εκδηλώσεις ημερολογίου από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο iPhone Mail

Η πρόσκληση είναι στο ταχυδρομείο. Με το iPhone Mail, είναι εύκολο να το αποκτήσετε, αλλάζοντας την ημερομηνία και την ώρα που αναφέρονται σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ημερολογιακά συμβάντα με το verve και το swift finger. Περισσότερο "

13 από 15

Πώς να στείλετε μια φωτογραφία ή μια εικόνα με το iPhone Mail

Μοιραστείτε εύκολα τις καλύτερες φωτογραφίες σας (καθώς και στιγμιότυπα οθόνης και εικόνες που έχετε αποθηκεύσει από τον ιστό), στέλνοντάς τα εν σειρά με το iPhone Mail. Μπορεί να μην έχετε συνειδητοποιήσει ότι δεν χρειάζεται να τα στείλετε από την εφαρμογή "Φωτογραφίες", αλλά θα μπορούσατε να τα εισαγάγετε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας μια μακρά βρύση και κύλιση για να βρείτε τις επιλογές αποστολής φωτογραφιών, βίντεο και συνημμένων. Περισσότερο "

14 από 15

Πώς να προβάλετε το κείμενο με μεγαλύτερο τύπο στο IOS Mail

Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος της γραμματοσειράς iPhone εάν έχετε προβλήματα με την ανάγνωση μικροσκοπικού κειμένου. Ακολουθεί ο τρόπος αλλαγής των ρυθμίσεων για το Αλληλογραφία και πολλές άλλες εφαρμογές. Περισσότερο "

15 από 15

Πώς να αποθηκεύσετε ένα μήνυμα ως προσχέδιο και να το συνεχίσετε αργότερα

Δεν μπορώ να συνεχίσετε να παίζετε τώρα; Πατήστε δύο ακόμη φορές και αποθηκεύστε το μήνυμά σας ως σχέδιο - για να συνεχίσετε αργότερα - στο iOS Mail. Περισσότερο "