Αναθεώρηση: Το Coloud φέρνει το "The Boom" με ελαφρύ ακουστικό

Η Boom Melds Προσιτότητα με επιπλέον χαρακτηριστικά

Όταν εξετάζουμε τις διαθέσιμες επιλογές για ακουστικά , οι καταναλωτές αντιμετωπίζουν συχνά την επιλογή μεταξύ προσιτότητας και απόδοσης. Στην ιδανική περίπτωση, οι καλύτεροι προσφέρουν ένα καλό μίγμα και των δύο - το οποίο είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται να πηγαίνει η Coloud με την τελευταία είσοδο ακουστικών της, "The Boom".

Μετά την αρχική εκτόξευση για $ 39, η Coloud μετέφερε από τότε την τιμή του Boom στα 29,95 δολάρια από το 2016. Αυτό τοποθετεί το Boom στην κατηγορία των ακουστικών προϋπολογισμού για ανθρώπους που εκτιμούν την οικονομική προσιτότητα. Παρά τη διαφορά με τα δοχεία C22, το Boom διατηρεί τα ίδια στοιχεία σχεδιασμού, κυρίως το σχήμα της κεφαλής. Στερεώνει επίσης μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά που βελτιώνουν το C22.

Χαρακτηριστικά ακουστικών

Η ποιότητα του ήχου, για παράδειγμα, είναι καλύτερη και ο όγκος του Boom μπορεί επίσης να ωθηθεί αρκετά ψηλά χωρίς καμία αισθητή παραμόρφωση. Μια άλλη προσθήκη κλειδιών είναι η συμπερίληψη ενός μίνι πάνελ που συνοδεύεται από ένα κουμπί ελέγχου. Πατώντας το πλήκτρο μία φορά, οι χρήστες μπορούν είτε να αναπαραγάγουν ή να παύσουν ένα κομμάτι από ένα συμβατό πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής. Μια διπλή βρύση επιτρέπει στους χρήστες να παραλείπουν ένα κομμάτι προς τα εμπρός, ενώ πατώντας γρήγορα το κουμπί τρεις φορές, ο παίκτης παραλείπει ένα κομμάτι πίσω. Περιλαμβάνεται στο ίδιο μίνι πλαίσιο ένα μικρόφωνο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τηλεφωνικές κλήσεις όταν είναι συνδεδεμένο σε ένα smartphone. Αν τυχαίνει να ακούτε μουσική ενώ εισέρχεται μια κλήση, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί ελέγχου μία φορά και θα το πάρετε αυτόματα. Σε αντίθεση με κάποια άλλα ακουστικά, το κομψό μέρος σχετικά με αυτή τη λειτουργικότητα είναι ότι δεν περιορίζεται στο iPhone. Εκτός από το iPhone 4S , το έχω δοκιμάσει στο Galaxy S3 μου και επιβεβαίωσα ότι λειτουργεί επίσης και με το δημοφιλές smartphone της Samsung. Οι λειτουργίες ελέγχου για την παύση και την παράκαμψη των κομματιών λειτουργούσαν επίσης με το S3, οπότε υποθέτω ότι είναι συμβατό με τις τελευταίες συσκευές Android.

Μια άλλη ωραία προσθήκη είναι η λειτουργία "Zound Lasso" που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το καουτσούκ γύρω από την υποδοχή ακουστικών για να στρέψετε και να κλειδώσετε. Αυτό, σε συνδυασμό με την επίπεδη καλωδίωση τύπου linguini, σας επιτρέπει να διπλώνετε τα καλώδια πιο άνετα για αποθήκευση, κάτι που είναι ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό, ειδικά όταν είστε εν κινήσει.

Σχεδιασμός και Άνεση

Η τοποθέτηση των ακουστικών είναι άνετη και άνετη. Το Boom είναι πολύ ελαφρύ, και δεν θα κουράσει το κεφάλι και το λαιμό σας όσο τα βαρύτερα ακουστικά. Τα κύπελλα των αυτιών δεν είναι αρκετά μεγάλα ώστε να ταιριάζουν γύρω από το αυτί του χρήστη, αλλά το μαξιλάρι για αυτά τα ακουστικά πέρα ​​από το αυτί είναι μαλακό και εύθραυστο. Το ίδιο το σχέδιο έχει ένα vibe IKEA σε αυτό, και εκεί βρίσκεται ένα από τα θέματα με το Boom του Coloud. Από μία άποψη, ο μοντέρνος μινιμαλισμός του φαίνεται καλός με τις καθαρές γραμμές και την απλή του εμφάνιση, ειδικά παράλληλα με τη μεγάλη γκάμα των διαθέσιμων χρωμάτων. Ταυτόχρονα, φαίνεται επίσης φθηνό και λεπτό, ιδιαίτερα γύρω από την περιοχή της κεφαλής. Αυτό ενδεχομένως θα μπορούσε να είναι ένα ζήτημα για τους ανθρώπους που είναι τραχιά με τα ακουστικά τους ή σαν να ξαπλώνουν στο κρεβάτι με το ακουστικό τους. Επίσης, ενώ ο ήχος βελτιώνεται και είναι πιο ξεκάθαρος σε σύγκριση με το C22, εξακολουθεί να είναι κάπως μπερδεμένος σε σύγκριση με άλλα διαθέσιμα ακουστικά.

Παρά τα μειονεκτήματά της, το Coloud Boom προσφέρει πολύ καλό ήχο για την τιμή καθώς και αξιόλογο κατάλογο χαρακτηριστικών. Αν είστε προσεκτικοί με τα ακουστικά σας και δεν σας ενοχλούν την αισθητική του σχεδιασμού της IKEA Boom, τότε αξίζει να ψάξετε για λαούς στην αγορά για ένα προσιτό ακουστικό.

Τελική αξιολόγηση: 3,5 αστέρια από 5