Τηλεοπτικό δέκτη MiniTVUSB για το Notebook ή τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας

Το ADS Tech MiniTV USB είναι ο απλούστερος δέκτης τηλεόρασης που δοκιμάσαμε για σύνδεση σε υπολογιστή και είναι ιδανικός για χρήση με Notebook PC. Μην ανοίξετε τη θήκη για να εγκαταστήσετε την κάρτα τηλεοπτικού δέκτη, απλώς συνδέστε το MiniTV USB σε μια ελεύθερη θύρα USB και συνδέστε είτε το ομοαξονικό καλώδιο καλωδιακής τηλεόρασης είτε ένα καλώδιο κεραίας στο μικρό καλώδιο προσαρμογέα που συνδέεται στο MiniTV. Λογισμικό παρόμοιο με το Windows Media Center συνοδεύεται από το MiniTV, το λογισμικό MediaTV PVR του Mini ADV, το λογισμικό για την παρακολούθηση και την εγγραφή της τηλεόρασης στο Notebook ή στο επιτραπέζιο υπολογιστή σας. Μια καλή αγορά για όσους θέλουν έναν εύκολο τρόπο να τραβήξουν τηλεόραση στον υπολογιστή τους.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρησης - Αναθεώρηση προϊόντος - MiniTVUSB TV Tuner για Notebook ή επιτραπέζιο υπολογιστή σας

Στο κουτί για τον τηλεοπτικό δέκτη MiniTV USB περιλαμβάνεται η συσκευή δορυφορικής τηλεόρασης, η οποία μοιάζει με μια υπερμεγέθη μονάδα USB flash, το κάπως λεπτό καλώδιο προσαρμογέα για τη σύνδεση καλωδίου καλωδιακής τηλεόρασης ή κεραίας, τεκμηρίωση για το λογισμικό MediaTV PVR και ένα CD για την εγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης για το λογισμικό MiniTV και MediaTV PVR. Η εγκατάσταση ήταν μια αύρα, συνδέστε το MiniTV σε μια ελεύθερη θύρα USB, συνδέστε το καλώδιο προσαρμογέα στο MiniTV και, στη συνέχεια, συνδέστε το καλώδιο καλωδιακής τηλεόρασης ή το καλώδιο κεραίας στον προσαρμογέα. Ενεργοποιήστε τον υπολογιστή σας και τα Windows θα σας ζητήσουν να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης για το MiniTV USB, να τοποθετήσετε το CD και να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης από το CD. Τέλος, εγκαθιστάτε το λογισμικό MediaTV PVR από το CD, πολύ απλό και απλό. Μόλις εγκατασταθούν τα πάντα, ήρθε η ώρα να ανοίξετε το λογισμικό MediaTV PVR. Για όσους έχουν χρησιμοποιήσει το λογισμικό του Windows Media Center, το MediaTV PVR θα μοιάζει πολύ παρόμοιο. Όπως το Windows Media Center, το MediaTV PVR επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν μεταξύ παρακολούθησης και εγγραφής τηλεόρασης, ακρόασης μουσικής ή προβολής φωτογραφιών.

Για να παρακολουθήσετε τηλεόραση χρησιμοποιώντας το λογισμικό MiniTV USB και MediaTV PVR, πρέπει να σαρώσετε τα κανάλια που περνούν από το καλωδιακό καλώδιο ή το καλώδιο κεραίας στη συσκευή MiniTV και στον υπολογιστή. Μόλις τα κανάλια σαρωθούν στο λογισμικό, μπορείτε να αρχίσετε να παρακολουθείτε και να εγγράφετε τηλεόραση στον υπολογιστή. Δοκίμασα το MiniTV USB σε έναν υπολογιστή Okoro Systems Home Theory, τον OMS-SX100, ο οποίος περιλαμβάνει επεξεργαστή Intel Core Duo, 1GB μνήμης RAM και σκληρό δίσκο 250GB. (Διαβάστε περισσότερα για τα συστήματα Okoro OMS-SX100). Η ποιότητα της εικόνας ήταν εκπληκτικά καλή για μια τόσο μικρή και φορητή συσκευή, αλλά βρήκα το λογισμικό MediaTV PVR να είναι λίγο υποτονικό όταν μετακινείται από το στοιχείο του μενού στο στοιχείο του μενού. Προτίμησα να χρησιμοποιήσω το λογισμικό του Windows Media Center με το MiniTV USB.