Ενισχύστε τα Tweets σας με Hashtags

Αύξηση της κυκλοφορίας στο ιστολόγιό σας με Twitter Hashtags

Μπορείτε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας με το Twitter με διάφορους τρόπους, αλλά αν δεν συμπεριλαμβάνετε τα σωστά hashtags Twitter στα tweets σας, τότε σας λείπει μια τεράστια ευκαιρία να αυξήσετε τον αριθμό των ατόμων που βλέπουν και μοιράζονται τα tweets σας . Αυτό σημαίνει ότι σας λείπει η ευκαιρία να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας. Παρακάτω είναι οι ιστότοποι όπου μπορείτε να αναζητήσετε Twitter hashtags και να προσδιορίσετε τα σωστά για να συμπεριλάβετε στα tweets σας, ώστε περισσότεροι άνθρωποι να βλέπουν τα tweets σας, να τα μοιράζονται και να ακολουθούν τους συνδέσμους σε αυτά για να διαβάσουν τις αναρτήσεις ιστολογίου σας.

01 από 05

Hashtags.org

Guido Cavallini / Getty Images

Το Hashtags.org είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους για να βρείτε τα hashtags του Twitter. Απλά πληκτρολογήστε μια λέξη-κλειδί (ή φράση-κλειδί χωρίς κενά μεταξύ λέξεων) στο πλαίσιο αναζήτησης στην αρχική σελίδα, πατήστε το πλήκτρο Enter και θα λάβετε πολλές πληροφορίες πίσω. Για παράδειγμα, ένα γράφημα δείχνει τη δημοτικότητα της επιλεγμένης ετικέτας hash κατά την ημέρα της εβδομάδας και της ώρας της ημέρας, καθώς και μια λίστα με τα πιο πρόσφατα tweets που χρησιμοποίησαν το hashtag. Μπορείτε επίσης να δείτε μια λίστα σχετικών hashtag καθώς και μια λίστα με παραγωγικούς χρήστες του επιλεγμένου hashtag σας. Περισσότερο "

02 του 05

Ποια είναι η τάση

Επισκεφθείτε την αρχική σελίδα "Τι είναι η τάση" και θα δείτε μια λίστα με τα δημοφιλέστερα hashtags και τα τρέχοντα θέματα στο Twitter. Μπορείτε επίσης να κάνετε αναζήτηση για hashtags ανά τοποθεσία. Εάν ο στόχος σας δεν είναι απλώς να φτάσετε σε έγκυρα θέματα με συσχετισμένα hashtags, αλλά μάλλον να βρείτε hashtags που οδηγούν την κυκλοφορία σε συνεχή βάση, κάντε κλικ στον σύνδεσμο Αναφορές στην επάνω γραμμή πλοήγησης για να δείτε μια λίστα με τα πιο δημοφιλή Twitter hashtags τις προηγούμενες 30 ημέρες. Πραγματοποιήστε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος της σελίδας Αναφορές και μπορείτε να δείτε μια λίστα με hashtag που έχουν επισημανθεί ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία, την οποία θα πρέπει να αποφύγετε να χρησιμοποιείτε ανά πάσα στιγμή, καθώς και ένα στιγμιότυπο δημοφιλούς hashtag από τις προηγούμενες 24 ώρες. Περισσότερο "

03 του 05

Twazzup

Το Twazzup είναι εργαλείο αναζήτησης hashtag σε πραγματικό χρόνο. Απλά εισάγετε ένα hashtag στο πλαίσιο αναζήτησης στην αρχική σελίδα του Twazzup και θα λάβετε μια λίστα με τα τρέχοντα tweets που χρησιμοποιούν την hashtag καθώς και περιεχόμενο από τον ιστό χρησιμοποιώντας την ετικέτα hash. Επίσης, παρέχεται ένας κατάλογος των μελών της κοινότητας του Twazzup που επηρεάζουν τη δημοτικότητα του hashtag, καθώς και λίστες σχετικών λέξεων-κλειδιών, hashtags και χρηστών του Twitter που χρησιμοποιούν ενεργά την hashtag στα tweets. Περισσότερο "

04 του 05

Twubs

Το Twubs είναι μια κοινότητα χρηστών Twitter που σχηματίζουν ομάδες για συγκεκριμένα hashtags Twitter . Για παράδειγμα, εάν το ιστολόγιό σας αφορά την αλιεία, μπορείτε να αναζητήσετε ομάδες κινδύνου και ομάδες Twubs που σχετίζονται με την αλιεία και να τους ενώσετε. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διευρύνετε την εμβέλειά σας. Οι αλληλεπιδράσεις μεταξύ των μελών της ομάδας συμβαίνουν μέσω του Twitter. Απλά επισκεφθείτε το Twubs, εισάγετε μια λέξη-κλειδί στο πλαίσιο αναζήτησης και θα λάβετε μια συνεχώς ενημερωμένη ροή tweets χρησιμοποιώντας το hashtag καθώς και ένα στιγμιότυπο των μελών της ομάδας Twubs για το hashtag. Εάν μια ομάδα δεν έχει σχηματιστεί γύρω από ένα hashtag που εισάγετε, μπορείτε να συμμετάσχετε στο Twubs και να το καταχωρήσετε για να ξεκινήσετε μια ομάδα. Ένας κατάλογος hashtag προσφέρεται επίσης όπου μπορείτε να κάνετε αναζήτηση για hashtags αλφαβητικά. Περισσότερο "

05 του 05

Trendsmap

Το Trendsmap παρακολουθεί γεωγραφικά το trending Twitter hashtags και παρουσιάζει τα αποτελέσματα σε έναν οπτικό χάρτη. Εάν θέλετε να προωθήσετε τις αναρτήσεις ιστολογίου σας μέσω των tweets και θέλετε να στοχεύσετε ένα κοινό με βάση μια συγκεκριμένη γεωγραφική τοποθεσία, επισκεφτείτε το Trendsmap και ρίξτε μια ματιά σε ποια hashtags τρέχουν σήμερα σε αυτήν την περιοχή. Αν υπάρχει δημοφιλές hashtag που σχετίζεται με το θέμα του ιστολογίου σας που τρέχει σήμερα στην περιοχή, φροντίστε να το χρησιμοποιήσετε στο tweet! Μπορείτε επίσης να δείτε τρεχούμενα hashtags ανά χώρα ή να εισάγετε μια hashtag και να μάθετε πού το hashtag είναι δημοφιλές στον κόσμο οποιαδήποτε στιγμή. Περισσότερο "