Τι είναι το Widget Twitter;

Μάθετε πώς να ενσωματώσετε ένα χρονοδιάγραμμα Twitter στον ιστότοπό σας!

Το Twitter έχει γίνει η πηγή πηγαίου κώδικα για συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο όλων των τύπων. Ενώ η πλατφόρμα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να συμβαδίσει με τα νέα και τις ενημερώσεις από τους φίλους, χρησιμεύει επίσης ως πλατφόρμα για τους παρόχους προϊόντων και υπηρεσιών που συνδέονται με το ακροατήριό τους. Εάν έχετε ένα blog ή έναν ιστότοπο, πιθανότατα έχετε ήδη έναν λογαριασμό Twitter που χρησιμοποιείτε για να ειδοποιήσετε τα άτομα ότι έχει αναρτηθεί μια ενημερωμένη έκδοση ή για να αλληλεπιδράσετε με το κοινό σας σχετικά με άλλα θέματα που σχετίζονται με την επιχείρησή σας (αν δεν έχετε Twitter λογαριασμό, εγγραφείτε για ένα εδώ). Αλλά ξέρατε ότι υπάρχει ένας τρόπος να ενσωματώσετε το Twitter Timeline σας απευθείας στο blog ή την ιστοσελίδα σας;

Τι είναι το Widget Twitter;

Ένα widget Twitter είναι ένα χαρακτηριστικό που παρέχεται από το Twitter το οποίο επιτρέπει στον κάτοχο λογαριασμού να δημιουργήσει εύκολα ένα περιβάλλον που μπορεί να δημοσιευτεί σε άλλους ιστότοπους. Ποιο είναι το όφελος από αυτό, μπορείτε να ρωτήσετε; Υπάρχουν μερικοί: Για ένα, η ενσωμάτωση ενός Twitter Widget στον ιστότοπό σας επιτρέπει στους επισκέπτες σας να βλέπουν τη συζήτηση εκεί. Προσθέτει μια πηγή περιεχομένου που αλλάζει συχνά, καθιστώντας τον ιστότοπό σας ενεργό και δυναμικό. Επίσης, αντικατοπτρίζει καλά την επωνυμία σας - προβάλλοντας τη δραστηριότητά σας στο Twitter σας κάνει να εμφανίζεστε ενεργά στα κοινωνικά δίκτυα, δημιουργεί την εντύπωση ότι μιλάτε και δείχνει ότι είστε ταχύτατοι στην τεχνολογία και τα κοινωνικά μέσα. Τέλος, το Χρονολόγιο σας θα περιέχει επίσης περιεχόμενο από άτομα που ακολουθείτε, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε πολύτιμο περιεχόμενο για τους αναγνώστες σας σχετικά με θέματα που σχετίζονται με την επιχείρησή σας.

Η διαδικασία δημιουργίας ενός Widget Twitter είναι εύκολη και υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες επιλογές που σας επιτρέπουν να ελέγχετε ακριβώς ποιο περιεχόμενο από το Twitter θέλετε να εμφανίζεται στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να εμφανίσετε ολόκληρη τη χρονολογική σειρά του Twitter, μόνο τα στοιχεία που προτιμάτε, το περιεχόμενο από μια λίστα που έχετε στην κατοχή σας ή έχετε εγγραφεί ή ακόμα και τα αποτελέσματα μιας αναζήτησης - για παράδειγμα τα αποτελέσματα μιας συγκεκριμένης ετικέτας hash.

Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα Widget Twitter:

1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα του Twitter (όχι στην εφαρμογή για κινητά)

2. Κάντε κλικ στην φωτογραφία του προφίλ σας επάνω δεξιά και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "Ρυθμίσεις"

3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω έως ότου δείτε την επιλογή "Widget" στην αριστερή πλευρά και κάντε κλικ σε αυτήν

4. Κάντε κλικ στο κουμπί "Δημιουργία νέας" πάνω δεξιά

5. Στη συνέχεια, θα έχετε πρόσβαση στο "Widgets Configurator" και θα μπορείτε να προσαρμόσετε το Widget σας. Η σελίδα με την οποία παρουσιάζετε θα σας επιτρέψει να εισαγάγετε ένα όνομα χρήστη στο Twitter, να επιλέξετε αν θέλετε να εμφανίζονται απαντήσεις στο πλαίσιο Widget σας και να σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε την εμφάνιση ενός γραφικού στοιχείου που περιέχει το χρονοδιάγραμμά σας Twitter. Κάντε κλικ στους συνδέσμους στο επάνω μέρος για να αποκτήσετε πρόσβαση στους πίνακες διαμόρφωσης για την εμφάνιση λιστών, λιστών και αποτελεσμάτων αναζήτησης.

6. Κάντε κλικ στο κουμπί "Δημιουργία Widget". Στη συνέχεια θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο που περιέχει τον κωδικό για το Widget σας. Αντιγράψτε το και επικολλήστε τον στον κώδικα στον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας όπου θέλετε να το εμφανίσετε. Αν το blog σας φιλοξενείται στο Wordpress, κάντε κλικ εδώ για οδηγίες.

Ένα Twitter Widget είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε αξία στον ιστοχώρο σας ή στο blog σας και το Twitter σας διευκολύνει παρέχοντας ένα απλό interface με μια ποικιλία επιλογών προσαρμογής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Twitter Widgets, επισκεφθείτε το Κέντρο βοήθειας του Twitter.

Ενημερώθηκε από την Christina Michelle Bailey, 31/5/16