Χρήση της εφαρμογής Μουσική iPhone

Η ενσωματωμένη εφαρμογή που χρησιμοποιείτε για να αναπαράγετε μουσική στο iPhone ή το iPod touch ονομάζεται Μουσική (στο iOS 5 ή νεότερη έκδοση, ονομάζεται iPod στο iOS 4 ή κάτω). Ενώ υπάρχουν πολλές εφαρμογές που προσφέρουν μουσική , αυτή είναι η μόνη που χρειάζονται πολλοί άνθρωποι.

Παίζοντας μουσική

Περιηγηθείτε στη μουσική βιβλιοθήκη σας μέχρι να βρείτε το τραγούδι, το άλμπουμ ή τη λίστα αναπαραγωγής που θέλετε να ακούσετε και να πατήσετε για αναπαραγωγή. Αφού το τραγούδι παίζει, εμφανίζεται ένα εντελώς νέο σύνολο επιλογών όπως φαίνεται από τους μπλε αριθμούς στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης.

Επιλογές εφαρμογών μουσικής

Αυτές οι επιλογές σας επιτρέπουν να κάνετε τα εξής:

Επιστροφή στη βιβλιοθήκη μουσικής

Το πίσω βέλος στην επάνω αριστερή γωνία σάς φέρνει πίσω στην τελευταία οθόνη στην οποία βρίσκεστε.

Δείτε Όλα τα τραγούδια από το άλμπουμ

Το κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία που δείχνει τρεις οριζόντιες γραμμές σάς επιτρέπει να προβάλλετε όλα τα τραγούδια από ένα άλμπουμ της εφαρμογής σας Μουσική. Πατήστε αυτό το κουμπί για να δείτε όλα τα άλλα τραγούδια από το ίδιο άλμπουμ με το τρέχον τραγούδι.

Περνώντας ή προς τα πίσω

Η γραμμή προόδου δείχνει πόσο καιρό το τραγούδι παίζει και πόσο χρόνο έχει απομείνει. Σας επιτρέπει επίσης να προχωρήσετε γρήγορα προς τα εμπρός ή προς τα πίσω στο τραγούδι, μια τεχνική που ονομάζεται τρίψιμο. Για να μετακινηθείτε μέσα στο τραγούδι, απλά πατήστε παρατεταμένα την κόκκινη γραμμή (ή τον κύκλο, σε προηγούμενες εκδόσεις του iOS) στη γραμμή προόδου και σύρετέ την προς οποιαδήποτε κατεύθυνση θέλετε να μετακινήσετε στο τραγούδι.

Επιστροφή / Προώθηση

Τα κουμπιά προς τα πίσω / προς τα εμπρός στο κάτω μέρος της οθόνης σας επιτρέπουν να προχωρήσετε στο προηγούμενο ή το επόμενο τραγούδι στο άλμπουμ ή στη λίστα αναπαραγωγής που ακούτε.

Αναπαραγωγή / Παύση

Αρκετά αυτονόητη. Ξεκινήστε ή σταματήστε να ακούτε το τρέχον τραγούδι.

Αυξήστε ή μειώστε την ένταση ήχου

Η μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης ελέγχει την ένταση του τραγουδιού. Μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε την ένταση ήχου σύροντας το ρυθμιστικό ή χρησιμοποιώντας τα κουμπιά έντασης που είναι ενσωματωμένα στο πλάι του iPhone ή του iPod touch .

Επαναλάβετε το τραγούδι

Το κουμπί στην κάτω αριστερή πλευρά της οθόνης φέρει την ένδειξη Επανάληψη . Όταν πατήσετε σε αυτό, εμφανίζεται ένα μενού που σας επιτρέπει να επαναλάβετε ένα τραγούδι, όλα τα τραγούδια στη λίστα αναπαραγωγής ή το άλμπουμ που ακούτε ή να κάνετε επανάληψη. Αγγίξτε την επιλογή που θέλετε και, εάν επιλέξετε μία από τις επιλογές επανάληψης, θα δείτε την αλλαγή του κουμπιού για να το αντικαταστήσετε.

Δημιουργώ

Αυτό το κουμπί στο κάτω μέρος της οθόνης σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το τραγούδι που αναπαράγεται αυτήν τη στιγμή για να κάνετε μερικά χρήσιμα πράγματα. Όταν πατήσετε το κουμπί, θα μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής Genius, έναν νέο σταθμό από καλλιτέχνη ή έναν νέο σταθμό από το τραγούδι. Οι λίστες αναπαραγωγής Genius είναι playlist των τραγουδιών που ακούγονται καλά χρησιμοποιώντας το τραγούδι που ακούτε ως αφετηρία. Οι άλλες δύο επιλογές σάς επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε τον καλλιτέχνη / τραγούδι για να δημιουργήσετε ένα νέο ραδιοφωνικό σταθμό iTunes .

Ανάμιξη

Το κουμπί στην άκρη δεξιά με την ετικέτα Shuffle σάς επιτρέπει να ακούτε τα τραγούδια σας με τυχαία σειρά. Πατήστε αυτό για να ανακατέψετε τα τραγούδια στο άλμπουμ ή τη λίστα αναπαραγωγής που ακούτε αυτήν τη στιγμή.