Καλύτερα μέρη για να αγοράσετε vinyl Records Online

Οι καλύτερες σε απευθείας σύνδεση ιστοσελίδες για την αγορά δίσκων βινυλίου

Υπάρχουν δύο βασικοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι αγοράζουν, συλλέγουν και / ή ακούν δίσκους βινυλίου. Το πρώτο αφορά τον ήχο. Οι αναλογικές εγγραφές παρέχουν μουσική που συναντάται καλύτερα, πιο ζεστή και πιο "πραγματική" από αυτή των ψηφιακών ή CD μορφών ήχου. Ο δεύτερος λόγος αφορά την αισθητική. Το βινύλιο έχει αυτή την εγγενή φυσική ομορφιά και ουσία που ξεπερνά εκείνη των ψηφιακών λήψεων (μηδενική παρουσία υλικού) ή των δίσκων CD, που μοιάζουν περισσότερο με καθημερινές προμήθειες γραφείου παρά με μη.

Επιπλέον, υπάρχει συναισθηματικότητα και απτική ποιότητα που έρχεται από το να παίζει άλμπουμ δίσκων βινυλίου - το τελετουργικό να τραβήξει ένα ρεκόρ από το μανίκι του, τοποθετώντας το προσεκτικά στο πικάπ και εστιάζοντας την προσοχή στην πράξη της μουσικής από τη μία πλευρά στο μια στιγμή. Ακόμα κι αν εξακολουθείτε να ακούτε μουσική στο smartphone ή στον υπολογιστή σας, το βινύλιο σας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσετε την εμπειρία με τα αγαπημένα σας άλμπουμ. Μπορείτε επίσης να έχετε ένα αντικείμενο που μπορείτε να εμφανίσετε με υπερηφάνεια στο σπίτι σας.

Οι δίσκοι βινυλίου έχουν ψυχή, οπότε θα επικεντρωθούμε σε διαδικτυακούς εμπόρους λιανικής πώλησης οι οποίοι έχουν επίσης ψυχική απογραφή, φήμη, τεχνογνωσία και (κυρίως) την αγάπη των αναλογικών δίσκων. Εδώ πρέπει να ξεκινήσετε:

SoundStageDirect

Μεγάλη για: Rock

Με το σύνθημα της εταιρείας, "Vinyl, ο τρόπος ζωής μας από το 2004", είναι δύσκολο να πάει στραβά με το SoundStageDirect. Ενώ η απογραφή αποτελείται κυρίως από νέο και vintage rock, μπορείτε να βρείτε άλμπουμ άλλων ειδών, όπως χώρα, κλασσική, funk, διακοπές, τζαζ, ακόμα και hip-hop. Εάν έχετε μια ερώτηση, οι γνώσεις των επαναλήψεων είναι μια συνομιλία μακριά. Το SoundStageDirect διατίθεται σε όλο τον κόσμο και προσφέρει δωρεάν αποστολή με εσωτερικές παραγγελίες άνω των 49,99 δολαρίων.

Πρέπει να γνωρίζετε για την έξοδο LP έκπτωσης. Ορισμένα από τα αρχεία αυτά σημειώνονται με μια "κλίση" σε παρένθεση, η οποία υποδηλώνει κάποια φυσική ζημιά στα καλύμματα (π.χ. λυγισμένη γωνία ή σχισμή ραφής) που είναι καθαρά αισθητική. Αυτά τα αρχεία είναι σφραγισμένα και σε εξαιρετική κατάσταση (εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά) και συχνά σημειώνονται κάτω από την αρχική τους τιμή. Και φυσικά, τέτοιες συμφωνίες είναι σε περιορισμένες ποσότητες, οπότε ελέγχετε συχνά.

Το SoundStageDirect είναι κάτι παραπάνω από απλώς βινύλιο. Προσφέρουν επίσης εξοπλισμό ρεκόρ βινυλίου - πικάπ από Clearaudio, Marantz, Music Hall, Pro-Ject, Rega, Thorens, VPI και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ενισχυτές, κασέτες, ηχεία, καλώδια, ακουστικά και αναλώσιμα καθαρισμού δίσκων . Έχουν επίσης ένα πρόγραμμα εμπορικού εξοπλισμού και ένα σχέδιο αναβάθμισης 365 ημερών. Το τελευταίο επιτρέπει στους χρήστες να αναβαθμίσουν εξοπλισμό που αγοράστηκε από το SoundStageDirect. πληρούν όλους τους συγκεκριμένους όρους για να λάβετε πλήρη αρχική τιμή αγοράς προς την αναβάθμιση της επιλογής σας.

DustyGroove

Μεγάλη για: Ψυχή, Τζαζ, Funk, Rock

Το DustyGroove έχει μια φανταστική και βαθιά επιλογή από αρχεία ψυχής, τζαζ, funk και rock. Αλλά περιηγηθείτε λίγο στην απογραφή και θα διαπιστώσετε πόσο καλά το site ξεχωρίζει με hip-hop, τραγουδιστές, soundtracks, reggae, ευαγγέλιο και πολλά άλλα. Οι τιμές είναι πολύ ανταγωνιστικές στο DustyGroove, και υπάρχει επίσης ένα καλάθι με έκπτωση ή καταλαβαίνω αγοραστές. Εάν συμβεί ποτέ να είστε στο Σικάγο, μπορείτε να περπατήσετε στο κατάστημα τούβλου και κονιάματος της DustyGroove που βρίσκεται στη λεωφόρο North Ashland.

Όλα τα DustyGroove που πωλεί online είναι επίσης διαθέσιμα στο κατάστημα λιανικής πώλησης για τις ίδιες τιμές. Το απόθεμα ενημερώνεται καθημερινά. Εκατοντάδες νέοι τίτλοι προστίθενται συχνά, έτσι η περιήγηση είναι πάντα μια ικανοποιητική εμπειρία. Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 24 ωρών από την πληρωμή. Εγγραφείτε για το εβδομαδιαίο ή μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο τους για να παραμείνετε ενήμεροι για νέες προσθήκες και ειδήσεις μουσικής. Μπορείτε επίσης να πουλήσετε τη συλλογή σας LPs και 45s στο DustyGroove, αλλά μόνο στο κατάστημα.

EIL

Μεγάλη για: Τζαζ, Κλασική, Όλα

Eil αξίζει τον έλεγχο, λαμβάνοντας υπόψη ότι έχουν κάτι από όλα. Ο ιστότοπος αισθάνεται λίγο χρονολογείται από την άποψη της εμφάνισης, αλλά διαθέτει σχεδόν κάθε είδος μουσικής που μπορείτε να σκεφτείτε και πολλούς καλλιτέχνες από παντού. Πραγματοποιήστε αγορές για σπάνια, εισαγόμενα και / ή τα πιο πρόσφατα βινύλια αρχεία μαζί με αναμνηστικά, αφίσες, βιβλία, τέχνη, CD, αυτόγραφα και πολλά άλλα.

Κάποιος μπορεί εύκολα να περάσει ώρες με τις ώρες περιήγησης σε ό, τι Eli έχει να προσφέρει, είτε είναι νέα, σπάνια, συλλεκτικά, χρησιμοποιούνται, και (ιδιαίτερα) δύσκολο να βρεθεί μουσική. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να εισάγετε έναν συγκεκριμένο καλλιτέχνη ή άλμπουμ και να δείτε τι υπάρχει. Υπάρχει επίσης απόθεμα βινυλίου singles (σε μορφές 12, 10 και 7), περιορισμένες εκδόσεις, διαφημιστικά άλμπουμ, διαφημιστικά είδη, εισαγωγές και μουσικά αναμνηστικά από τη δεκαετία του 1960, τη δεκαετία του 1970, τη δεκαετία του 1980, τη δεκαετία του '90 και τη δεκαετία του 2000, Οι τιμές είναι καλές και μπορείτε ακόμη να πουλήσετε τη συλλογή σας για μετρητά ή εμπόριο.

Watson Records

Μεγάλη για: Κλασική

Το Watson Records είναι μια εξαιρετική και ενημερωμένη πηγή για την κλασική μουσική στο βινύλιο. Η απογραφή μπορεί να μην είναι η μεγαλύτερη, αλλά η κατάσταση των αρχείων είναι μόνο η καλύτερη. Επιπλέον, αξίζει τον έλεγχο αν ψάχνετε για σπάνια και πολύτιμα άλμπουμ. Η Watson Records αγοράζει επίσης αρχεία και εξοπλισμό που ικανοποιεί τα απαιτητικά πρότυπα.

Η παραμονή στην άκρη, η ιστορία πίσω από το Watson Records είναι συναρπαστική και εμπνευσμένη. Ιδρύθηκε το 1985, η Watson Records έχει μεγαλώσει για να γίνει ο μεγαλύτερος προμηθευτής εξαιρετικών κλασικών δίσκων βινυλίου στο Ηνωμένο Βασίλειο σήμερα. Η εταιρεία συνεχίζει να ευημερεί τόσο τοπικά όσο και στο εξωτερικό ως ιδιόκτητη οικογενειακή επιχείρηση.

Ο Jim άρχισε να συλλέγει ρεκόρ 78rpm το 1973 και, στα τέλη της δεκαετίας του '70, άρχισε την εγγραφή του. Μέχρι αυτή τη χρονική στιγμή άρχισε να συλλέγει LPs με διάφορες ορχήστρες και μουσική δωματίου. Το 1985, ο Jim δημοσίευσε τον πρώτο του κατάλογο πωλήσεων και τον έστειλε σε συλλέκτες παγκοσμίως. Η ιδέα ήταν επιτυχημένη και, το 1992, αποφάσισε να εκτελέσει την Watson Records ως επιχείρηση πλήρους απασχόλησης. Σήμερα, η Watson Records εμπορεύεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά και η εταιρεία συνεχίζει να αναζητά και να πωλεί δίσκους βινυλίου σε συλλέκτες σε όλο τον κόσμο.

Με Vinyl, παρακαλώ

Καλό για: Ανακαλύψτε νέα μουσική άξια των αυτιών σας

Vinyl Me, Παρακαλώ είναι μια εγγραφή του μήνα κλαμπ που πιστεύει στη δύναμη του άλμπουμ ως μορφή τέχνης. Για αυτούς, η μουσική δεν είναι απλώς κάτι που πρέπει να ακούσετε. είναι μέρος των ζωών των ανθρώπων. Vinyl Me, Παρακαλώ θεωρεί ότι τα άλμπουμ πρέπει να συνδέονται και να απολαμβάνουν ως ένα πλήρες έργο τέχνης. Το βινύλιο, ως μέσο, ​​δημιουργεί ένα περιβάλλον για αυτή τη σύνδεση μέσα από βαθιά, ενεργή ακρόαση. Η μουσική είναι η εστίαση, και όχι μόνο ο θόρυβος του περιβάλλοντος.

Κάθε μήνα Vinyl Me, Παρακαλώ παρουσιάζει ένα άλμπουμ που αξίζει τον χρόνο σας και τα αρχεία προσοχής - picking δεν είναι ένα έργο που παίρνουν ελαφρά. Η εταιρία συνεργάζεται με τον καλλιτέχνη και την ετικέτα με ειδική πίεση, με αποκλειστικά χαρακτηριστικά διαθέσιμα μόνο στους συνδρομητές του Vinyl Me, Παρακαλώ. Κάθε ρεκόρ είναι συσκευασμένο με μια έκδοση 12 "x 12" εμπνευσμένη από το άλμπουμ και προσαρμοσμένη συνταγή ζευγαρώματος κοκτέιλ, όλα αποστέλλονται απευθείας στο κατώφλι σας (τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από τη συνδρομή).

LPNOW

Καλό για: Σπάνιες και εκτός εκτύπωσης

Το LPNOW είναι μια αποδεδειγμένη πηγή για τους σπάνιους και μη εκτυπωμένους δίσκους βινυλίου - αρχικούς καλλιτέχνες και πρωτότυπες ηχογραφήσεις - από τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Τα περισσότερα από αυτά που θα βρείτε θα είναι "εγκοπές" που εξακολουθούν να είναι σφραγισμένα στο εργοστάσιο. Το LPNOW προσφέρει επίσης εισαγωγές, οι οποίες είναι καινούργιες αλλά όχι σφραγισμένες. Μπορείτε επίσης να βρείτε ακουστικά και τρέχουσες κυκλοφορίες.

Ο ιστότοπος έχει μια πολύ βασική διάταξη, οπότε η λειτουργία αναζήτησης θα είναι ο καλύτερος φίλος σας. Είναι ο ευκολότερος τρόπος να βρείτε κάτι συγκεκριμένο, σε αντίθεση με την περιήγηση στα εκατοντάδες των αντικειμένων που είναι διαθέσιμα στο απόθεμα. Αλλά μην ξεγελιέστε αν φαίνεται ότι δεν υπάρχει τίποτα που πρέπει να εξετάσουμε. Το LPNOW έχει πρόσβαση σε δεκάδες χιλιάδες τίτλους από διανομείς, υπερβολική ρεκόρ εταιρείας και μεγάλα αποθέματα αποθήκης.