Γραμματοσειρές χειρόγραφου για τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά

Διδάξτε τα παιδιά να γράψουν με γραμματοσειρές Σχολής χειρογράφου

Οι γραμματοσειρές που βοηθούν τους εκπαιδευτικούς να διδάξουν χειρόγραφες εκτυπώσεις σε μικρά παιδιά είναι χρήσιμα βοηθήματα στην τάξη, ειδικά τα ίχνη και οι γραμματοσειρές που καθορίζονται για τους πιό πρόωρους συγγραφείς. Τα κοινά βασικά πρότυπα δεν απαιτούν από τους καθηγητές να διδάσκουν μακρόχρονες γραφές, αλλά τους επιτρέπεται και πολλοί κάνουν. Όταν τα παιδιά αρχίζουν να μαθαίνουν την εργασία, πηγαίνουν στους γονείς και τους δασκάλους τους, ζητώντας τακτικά να γράφουν διάφορα γράμματα. Ακόμα κι αν ένας δάσκαλος έχει οθόνες στην τάξη που απεικονίζουν τους χαρακτήρες, είναι χρήσιμο να ετοιμάσετε τα φυλλάδια και την εργασία που περιλαμβάνουν πληροφορίες χειρογράφου και γράμματα. Ανάλογα με την ηλικία τους, οι περισσότεροι μαθητές μπορούν να επωφεληθούν από την ύπαρξη ενός δασκάλου ο οποίος χρησιμοποιεί μια γραμματοσειρά γραμματοσειράς, ιχνών, διακεκριμένων γραμμών ή γραμμών χειρογράφου εκείνη την εποχή.

Αρκετές εταιρείες και ιστοχώροι προσφέρουν γραμματοσειρές σχεδιασμένες ειδικά για να βοηθήσουν τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές τους ενώ μαθαίνουν να γράφουν. Ορισμένες από τις τοποθεσίες περιλαμβάνουν επίσης φύλλα εργασίας, συμβουλές και εκπαιδευτικό υλικό. Καθώς αναζητάτε γραμματοσειρές, πρέπει να γνωρίζετε ότι ορισμένες γραμματοσειρές "συσπειρώνονται" και ορισμένοι είναι αυτοτελείς χαρακτήρες. Επίσης, μερικές από τις γραμμένες γραμματοσειρές εκτυπώνονται με τις γραμμές που εμφανίζονται. Οι περισσότερες γραμματοσειρές που έχουν αποκλειστεί έχουν μια συντόμευση για να αποτρέψουν τους κανόνες από την εκτύπωση. Ελέγξτε τις πληροφορίες με κάθε γραμματοσειρά για λεπτομέρειες.

Εκπαιδευτικό Fontware

Υπάρχουν πολλά στυλ γραφής και το σχολείο σας μπορεί να προτιμά. Αυτά τα στυλ περιλαμβάνουν:

Ο ιστότοπος Εκπαιδευτικό Fontware προσφέρει γραμματοσειρές σε αυτές και άλλες μορφές. Όλες οι γραμματοσειρές εικονογραφούνται με πλήρεις σειρές χαρακτήρων, ώστε να μπορείτε να κρίνετε ποιες είναι οι καλύτερες για εσάς στην τάξη σας. Σημειώστε ότι τα γράμματα γραμμικού αλφαβήτου δεν είναι συνδεδεμένα. Παρόλο που οι επιχειρήσεις μπορούν να αγοράσουν μια ενιαία γραμματοσειρά για χρήση, μια Άδεια Πακέτου Εκπαιδευτών περιλαμβάνει όλες τις εκπαιδευτικές γραμματοσειρές που προσφέρει η εταιρεία.

Fonts4Teachers

Ο ιστότοπος Fonts4Teachers προσφέρει πολλές δέσμες γραμματοσειρών για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Οι γραμματοσειρές του ιστότοπου είναι συνδυασμένες για μαθητές δημοτικού και γυμνασίου. Οι γραμματοσειρές για τους εκπαιδευτικούς περιλαμβάνουν 57 γραμματοσειρές σε οκτώ οικογένειες. Περιλαμβάνουν το γράψιμο εκτύπωσης, το ύφος του D'Nealian, το γράψιμο του κουτιού, το συγγραφικό γράψιμο, τη φωνητική και τη νοηματική γλώσσα.

Η οικογένεια γραμματοσειρών μεθόδου Peterson

Ο ιστότοπος οικογένειας γραμματοσειρών του Peterson εμφανίζει τις γραμματοσειρές που πωλεί για να διδάξει τη μέθοδο εκτύπωσης Peterson και ιχνική γραφή μαζί με την καθοδήγηση ηλικίας.

Σχολικές γραμματοσειρές

Η ιστοσελίδα του Schoolhouse Fonts έχει επανασχεδιάσει τις εκπαιδευτικές γραμματοσειρές χειρογράφου για να υποστηρίξει τις μεθόδους που είναι πιο δημοφιλείς στα αμερικανικά σχολεία: Zaner-Bloser και D'Nealian. Εκτός από τις γραμματοσειρές, ο ιστότοπος περιλαμβάνει παραδείγματα φύλλου εργασίας και πληροφορίες διδασκαλίας.

FontSpace

Παρόλο που δεν είναι όλες οι γραμματοσειρές εκπαιδευτικές στο FontSpace, ο ιστότοπος προσφέρει πολλές γραμματοσειρές ίχνους και γραμματοσειρές γραμματοσειρών που απεικονίζουν γράμματα με κανόνες. Αυτές οι γραμματοσειρές είναι δωρεάν.

Άλλες χρήσεις για Γραμματοσειρές χειρογράφου

Δεν είναι μόνο εκπαιδευτικοί που χρησιμοποιούν γραμματοσειρές γραμματοσειράς και γραμματοσειράς. Κάνουν μια συμπαθητική προσθήκη σε ένα σχολικό ενημερωτικό δελτίο, σε ένα δικτυακό τόπο σχολείου και σε οποιαδήποτε δημοσίευση ή ιστοσελίδα που ασχολείται με την εκπαίδευση.