Οι καλύτερες εφαρμογές του Twitter για το Android

Η καλύτερη εφαρμογή Twitter του Android είναι θέμα προοπτικής, αλλά εδώ είναι τα αγαπημένα μας

Το Android δεν είναι το OS της επιλογής μου, αλλά έχουν προχωρήσει αρκετά από τα τελευταία χρόνια όσον αφορά το σχεδιασμό εφαρμογών και τη λειτουργικότητα. Θυμάμαι τις μέρες που θα με πείραζε να αλλάζω τις εφαρμογές στο iPhone και τη συσκευή μου Android. Ο Clunky ήταν η λέξη που θα χρησιμοποιούσα για να την περιγράψω, όπως τη σύγκριση μιας ιστοσελίδας που χτίστηκε το 1999 με μία που χτίστηκε τώρα.

Σε κάθε περίπτωση, ο σχεδιασμός εφαρμογών έχει προχωρήσει πολύ και έτσι έχουν τις εφαρμογές του Twitter . Αυτό που μου αρέσει σχετικά με το Android Twitter Apps είναι ότι υπάρχει πολλή ενσωμάτωση τρίτων μερών σε εφαρμογές που επιτρέπει η Google και ότι η Apple δεν το κάνει. Ξεχάστε τι Twitter μπορεί να επιτρέψει ή να μην επιτρέψει, είναι συχνά το λειτουργικό σύστημα και το κατάστημα που εμποδίζει ορισμένα χαρακτηριστικά να περάσουν.

Στην προσπάθειά μου για την καλύτερη εφαρμογή Android Twitter, είχα κάποια βοήθεια από το συνδυασμένο Android super-user και το Twitter super-user, καθώς η τεχνογνωσία μου είναι περισσότερο από την πλευρά του iPhone και θέλησα αυτές οι κριτικές να έχουν κάποια προοπτική ενός μακρόχρονου χρήστη. Οι περισσότερες από τις εφαρμογές είναι διαθέσιμες και έτοιμες για λήψη, και μία από αυτές έχει έναν εξαιρετικά μυστικό τρόπο εισαγωγής. Εάν είστε γεμάτοι και αρκετά αφοσιωμένοι, ίσως είστε σε θέση να το καταλάβετε μόνοι σας.

Επίσημο Twitter App App Review

Τι είναι καλύτερο από το πρωτότυπο; Η επίσημη εφαρμογή Twitter για Android είναι μία από τις πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές στο Google Play. Είναι ιδανικό για νέους χρήστες, αλλά απωθημένος από τους χρήστες ενέργειας. Το Twitter επέμεινε ξανά και ξανά ότι η καλύτερη κινητή εμπειρία του Twitter μπορεί να είχε χρησιμοποιήσει τις δικές του εφαρμογές και κατέστησε σχεδόν αδύνατο να φέρει μια νέα εφαρμογή τρίτου μέρους στην αγορά. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι χρήστες ενέργειας, η επίσημη εφαρμογή Twitter είναι μια χαρά γι 'αυτούς. Είναι καλό για σας; Θα μπορούσε πραγματικά να είναι η καλύτερη εφαρμογή Android για το Twitter;

Πλατφόρμα για το Twitter

Το Plume για το Twitter είναι η εφαρμογή που πολλοί χρήστες του Twitter που βασίζονται σε Android θα επιλέξουν ως την καλύτερη εφαρμογή Twitter του Android. Είναι όμορφο και απλοϊκό, όπως η επίσημη εφαρμογή Twitter, αλλά προσθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά που η επίσημη εφαρμογή δεν έχει. Ενώ οι πελάτες όπως το Carbon και το Twicca πηγαίνουν για τον πιο μινιμαλιστικό σχεδιασμό, το Plume είναι πλήρως σχεδιασμένο και φαίνεται υπέροχο. Ακόμη και το pop up για Tweeting έξω από την εφαρμογή μοιάζει με αυτό που σχεδιάστηκε με ακρίβεια.

Falcon Pro App για Twitter

Το Twitter έχει ένα τεράστιο πρόβλημα όταν πρόκειται για τρίτους πελάτες Twitter. Η ιστορία του Falcon Pro περιλαμβάνει αυτά τα προβλήματα Twitter. Η ίδια η εφαρμογή είναι ένας από τους καλύτερους πελάτες Twitter που έχουν δημιουργηθεί και έχει γίνει πολύ δημοφιλής στους χρήστες ενέργειας. Αυτή η δημοτικότητα οδηγεί στα προβλήματα που είχε η Falcon Pro στην προσπάθειά της να γίνει η καλύτερη εφαρμογή Android για το Twitter. Ακολουθεί μια σύντομη επισκόπηση της ιστορίας του Falcon Pro και μια μικρή ανασκόπηση των χαρακτηριστικών του.

Twicca για Android

Το Twicca για Android είναι ένας από τους παλαιότερους πελάτες του Twitter. Μην ξεγελιέστε, ωστόσο, είναι επίσης ένα από τα πιο αγαπημένα, καθώς έχει κατεβάσει σχεδόν εκατομμύρια φορές και έχει δεκάδες χιλιάδες κριτικές (που συσσωρεύονται στα 4.5 / 5 αστέρια) στο κατάστημα εφαρμογών Google. Η εφαρμογή είναι καλά σχεδιασμένη και αρκετά ελαφριά ώστε να μπορεί να τρέξει ακόμα και στην παλαιότερη συσκευή Android χωρίς πρόβλημα. Αν σας αρέσει η ελάχιστη σχεδίαση, αλλά δεν θέλετε να χάσετε χαρακτηριστικά, τότε η Twicca μπορεί να είναι η καλύτερη εφαρμογή Twitter στο Android που θα βρείτε στην αγορά.