Ένας οδηγός για την ειδική έκδοση των συστημάτων Nintendo 3DS

Θέλετε κάτι από το συνηθισμένο;

Όπως και το Nintendo DS Lite , το Nintendo 3DS έχει ένα υπέροχο σχεδιασμό clamshell που το καθιστά ιδανικό για την επιφανειακή ζωγραφική και τη χαρακτική. Με άλλα λόγια, όταν είναι κλειστό, το καπάκι του Nintendo 3DS είναι ένας πανέμορφος καμβάς για όλα τα είδη των φανταστικών σχεδίων, τα οποία έχουν ήδη οδηγήσει στην απελευθέρωση ενός πλήθους συστημάτων "Special Edition" Nintendo 3DS.

Ειδική έκδοση Τα Nintendo 3DS είναι συνήθως κυκλοφορούν ως μέρος μιας δέσμης με ένα παιχνίδι. Δυστυχώς, τα περισσότερα συστήματα ειδικής έκδοσης δεν καταλήγουν στη Βόρεια Αμερική - οπότε αν σχεδιάζετε να εισαγάγετε ένα από την Ιαπωνία, λάβετε υπόψη ότι η περιοχή Nintendo 3DS είναι κλειδωμένη .

Η έκδοση του Monster Hunter Tri-G

Monster Hunter Tri G 3DS. Εικόνα © Capcom

(2011, JAPAN ONLY) - Αυτό το λευκό Nintendo 3DS απελευθερώθηκε στην Ιαπωνία τον Δεκέμβριο του 2011 και συνδυάστηκε μαζί με το Monster Hunter Tri G. Έχει ένα συναρπαστικό σχέδιο τέρας Inuit σε μπροστινό μέρος μαζί με το λογότυπο του παιχνιδιού. Το Monster Hunter Tri G δεν έχει ακόμη δει μια βορειοαμερικανική έκδοση, οπότε αυτή η μονάδα ειδικής έκδοσης πιθανότατα δεν είναι διαθέσιμη.

Mario-Themed Nintendo 3DS του

Mario-themed 3DS. Εικόνα © Nintendo

- Η Nintendo της Ιαπωνίας πραγματοποίησε μια προσφορά στο τελευταίο τρίμηνο του 2011: οποιαδήποτε μέλη του Club Nintendo που αγόρασαν δύο παιχνίδια Nintendo 3DS μεταξύ Οκτωβρίου 2011 και Ιανουαρίου 2012 έγιναν επιλέξιμα για να κερδίσουν ένα από τα τρία Mario-styled Συστήματα 3DS. Ένα 3DS εντοπίστηκε σαν ένα μανιτάρι. το άλλο ήταν ροζ και έφερε τη διακριτική καρφίτσα της Princess Peach. το τρίτο 3DS διαμορφώθηκε σαν τις φόρμες του Mario (racy!). Αυτά τα Nintendo 3DS είναι αποκλειστικά για την Ιαπωνία, συν το ότι είναι τα λάφυρα ενός διαγωνισμού μιας ημέρας. Δεν είναι πιθανό να βγάλετε κάποιο από αυτά για τη συλλογή σας.

Υπόμνημα του Zelda: Ocarina of Time 3D Edition

Zelda Edition 3DS. Εικόνα © Nintendo

(2011, GAME + SYSTEM BUNDLE) - Τώρα, εδώ είναι μια ειδική έκδοση Nintendo 3DS που είναι πολύ πιο εύκολο να αποκτήσετε, αλλά όχι λιγότερο συναρπαστικό. Σχεδιασμένο για να γιορτάσει την 25η επέτειο της σειράς Legend of Zelda , αυτό το μαύρο και χρυσό Nintendo 3DS είναι χαραγμένο με γνωστά σύμβολα Hylian. Στη Βόρεια Αμερική, πωλήθηκε ως μέρος ενός πακέτου μαζί με το Legend of Zelda: Ocarina του Time 3D . Η δέσμη ήταν αποκλειστικά GameStop / EB Games και ήταν μια ειδική μαύρη Παρασκευή. Μπορεί να είναι φευγαλέα μέχρι τώρα, και ίσως μια tad ακριβά, αλλά αν κάνετε λίγο λίγο sniffing γύρω, είστε βέβαιοι να βρείτε ένα.

Μεταλλικά γρανάζια στερεά: Φίδι Eater 3D Edition

Metal Gear Solid Edition 3DS. Εικόνα © Konami

(2012, ΙΑΠΩΝΙΑ ΜΟΝΟ, RAFFLE EXCLUSIVE) - Και τώρα βρισκόμαστε πίσω στο "δύσκολο να βρούμε" έδαφος-αλλά τι θα περιμένατε από ένα σύστημα Nintendo 3DS που σχεδιάστηκε μετά τον ίδιο τον πλοίαρχο της Stealth, Solid Snake; Η ευκαιρία να αγοραστεί ένα 3D "Snake Camouflage" 3D διατέθηκε μέσω μιας λοταρίας Konami. Διαθέτει μια ανώμαλη επιφάνεια που μοιάζει με (τι άλλο;) δέρμα φιδιού.

Kingdom Hearts 3D: Dream Drop από απόσταση έκδοση

Kingdom Hearts Edition 3DS. Εικόνα © Square-Enix

(2012, JAPAN ONLY) - Αυτό το ωραίο Nintendo 3DS σχεδιάστηκε για να σηματοδοτήσει την απελευθέρωση του Square-Enix's Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance . Είναι μαύρο και διασταυρώνεται με σιλουέτες, καρδιές και κορώνες του Mickey Mouse. Μέχρι στιγμής, είναι αποκλειστική Ιαπωνία.

Dragon Quest Monsters: Terry's Wonderland 3D Edition

Dragon Quest Edition 3DS. Εικόνα © Square-Enix

(2012, ΙΑΠΩΝΙΑ ΜΟΝΟ) - Ew, slimy! Αυτό το Nintendo 3DS, το οποίο είναι διακεκομμένο με τα εικονικά Slime τέρατα από τη σειρά Dragon Quest , σχεδιάστηκε προς τιμήν της απελευθέρωσης των Dragon Quest Monsters: Terry's Wonderland 3D και επίσης τιμά τη μεγάλη διάρκεια ζωής της σειράς Dragon Quest . Το πρώτο παιχνίδι κυκλοφόρησε για το Famicom το 1986.

Έμβλημα πυρκαγιάς: Awakening Edition

Fire Emblem Edition 3DS. Εικόνα © Nintendo

(2012/2013, GAME + SYSTEM BUNDLE) - Αυτό το εντυπωσιακό Nintendo 3DS είναι μπλε κοβαλτίου και διαθέτει χαρακτική από δύο δράκους σε ένα σπαθί. Έχει σκοπό να γιορτάσει την κυκλοφορία του Fire Emblem: Awakening , και είναι συνδεδεμένο με το ίδιο το παιχνίδι. Είναι διαθέσιμο στη Βόρεια Αμερική, αν και το Fire Emblem: Awakening έρχεται προφορτωμένο στο σύστημα που περιλαμβάνει τέσσερις κάρτες SD gigabyte και δεν είναι ένα κουτί στο σκληρό αντίγραφο του παιχνιδιού.

SD Gundam Edition

SD Gundam 3DS. Εικόνα © Bandai

(2011, GAME + SYSTEM BUNDLE, JAPAN ONLY) - Η εξαιρετικά δημοφιλής σειρά των Gundam με κεντρικό ρυθμό της Ιαπωνίας έχει το δικό της 3DS. Το SD Gundam G Generation 3D για το Nintendo 3DS συνοδεύεται από ένα κρασί-κόκκινο σύστημα που είναι διακοσμημένο με σοφά λόγια από τον εναλλασσόμενο ανταγωνιστή σειράς / πρωταγωνιστή Char Aznable: "Στον πόλεμο, για να κρατήσετε το πάνω χέρι, πρέπει να σκεφτείτε δύο ή τρεις κινήσεις μπροστά του εχθρού. "

Coro Coro Edition

Coro Coro 3DS. Εικόνα © Coro Coro

(2012, ΙΑΠΩΝΙΑ ΜΟΝΟ) - Το Coro Coro είναι ένα μηνιαίο κωμικό σειρά που δημοσιεύεται στην Ιαπωνία. Η Coro Coro γιόρτασε το 35ο έτος της χρονιάς της το 2012 και για να γιορτάσει τον εκδότη έκανε ένα εξαιρετικά σπινθηριστικό 3DS που είναι διακοσμημένο με τη μασκότ του δράκου. Μην περιμένετε να βγαίνει σύντομα αυτή η χώρα έξω από την Ιαπωνία.

Ήρωες της ερήμου

Ήρωες του Ruins 3DS. Εικόνα © Square-Enix

(2012, ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ) - Το Square-Enix έδωσε την αποκλειστική Nintendo 3DS ως μέρος μιας προώθησης για τους Ήρωες της Ερείπιας. Εάν το βάζετε, θεωρήστε τον τυχερό σας διάβολο.

Νέα έκδοση Love Plus

Το νέο Love Plus 3DS XL. Εικόνα © Konami

(2012, JAPAN ONLY) - Το νέο Love Plus είναι η πρώτη δόση 3DS της μαζικά δημοφιλούς σειράς Love Sim που χρονολογείται από το Konami. Η ειδική έκδοση 3DS είναι διακοσμημένα με ένα από τα μαθήματα που μπορείτε να μαζέψετε.

Mario Checker Pattern Edition (3DS XL)

Mario iQue 3DS XL. Εικόνα © Nintendo

(2012, ΚΙΝΑ μόνο) - Η Κίνα διαθέτει μερικά μοναδικά σχέδια Nintendo 3DS XL για να ταιριάζει με το μοναδικό όνομα της χώρας για το σύστημα (iQue 3DS XL). Αυτό το σύστημα με κόκκινο και λευκό μοτίβο διαθέτει εναλλασσόμενα διακοσμητικά νομίσματα και μανιτάρια, καθώς και ένα κοντινό πλάνο του προσώπου του Mario. "Είναι α-μου, Μάριο!" πράγματι.

Mario Emblem Silver Edition (3DS XL)

Mario Emblem iQue 3DS XL. Εικόνα © Nintendo

(2012, ΚΙΝΑ μόνο) - Μια άλλη κινεζική iQue 3DS XL αποκλειστική. Αυτός ο κομψός αριθμός έχει μια ασπίδα μπροστά-και-κέντρο που κάνει κάποιον να σκεφτεί το βασιλικό μανιτάρι healdry. Μια επιρροή του Χάρι Πότερ , ίσως; Το κείμενο γύρω από τη σφραγίδα λέει "είμαστε δίδυμα", τα οποία φυσικά είναι ο Mario και ο Luigi .

Το Mario Emblem Red Edition (3DS XL)

Mario Emblem iQue 3DS XL. Εικόνα © Nintendo

(2012, ΚΙΝΑ μόνο) - Αυτό το iQue 3DS XL είναι το ίδιο με το αντίστοιχο του, εκτός από το κόκκινο χρώμα του. Ασημένιο, κόκκινο, ό, τι - ακόμα δεν έρχεται στη Βόρεια Αμερική όποτε σύντομα.

Νέο Super Mario Bros 2 θέση έκδοση (3DS XL)

Νέο Super Mario Bros Θέση Έκδοση 3DS XL. Εικόνα © Nintendo

(2012, ΙΑΠΩΝΙΑ ΜΟΝΟ) - Ένας άλλος Mario-κεντρικός σχεδιασμός. Αυτός είναι κόκκινος και πιπέρι με σφραγίδες μανιταριών, λουλουδιών, αστεριών, τούβλων, μπλοκ και κοχύλια Koopa. Συνοδεύεται από ένα αντίγραφο του νέου Super Mario Bros 2 και αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη μόνο στην Ιαπωνία.

Το Animal Crossing New Leaf Edition (3DS XL)

Διέλευση ζώων: Νέο φύλλο 3DS XL. Εικόνα © Nintendo

(2012, ΙΑΠΩΝΙΑ ΜΟΝΟ) - Η εορταστική εμφάνιση του Nintendo 3DS XL κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία προς τιμήν του Animal Crossing: New Leaf. Είναι γεμάτη με φρούτα και άλλες εικόνες που σχετίζονται με το franchise Animal Crossing , συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Tom Nook, ενός φύλλου tanuki. Είναι γεμάτο με ένα αντίγραφο του Animal Crossing: New Leaf.

Pikachu Edition (3DS XL)

Pikachu 3DS XL. Εικόνα © Nintendo

(2012) - Το πιο αναγνωρίσιμο critter της σειράς Pokemon έχει κοσμήσει τις ειδικές εκδόσεις των κονσολών της Nintendo από το N64. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Pikachu έχει το δικό του Nintendo 3DS XL, αν και είναι πιο δύσκολο να nab από ό, τι νομίζετε. Το handheld έλαβε περιορισμένη κυκλοφορία σε ολόκληρη την Ιαπωνία και την Ευρώπη, αλλά δεν εμφάνισε το κοκκινωπό του πρόσωπο στις αγορές της Βόρειας Αμερικής.

Έκδοση Charizard (3DS XL)

Charizard Edition 3DS XL. Εικόνα © Nintendo

(2012, JAPAN ONLY VIA LOTTERY) - Αυτό το κουτάβι είναι αναμφισβήτητα το πιο όμορφο DS, 3DS ή 3DS XL αποκλειστικά για να υπάρχει ποτέ. Είναι μαύρο και διαθέτει ένα Charizard από Pokemon χαραγμένο σε χρυσό. Ο Charizard φλέγει φλόγες, που φτάνει στο πίσω μέρος του συστήματος. Είναι απλά ένα όμορφο κομμάτι εργασίας. Δυστυχώς, οι πιθανότητές σας να βαθμολογήσετε τον δείκτη σας πλησιάζουν στο μηδέν. ένα λαχείο πραγματοποιήθηκε στην Ιαπωνία για να καθοριστεί ποιος θα ήταν αρκετά τυχερός για να αγοράσει τα λίγα διαθέσιμα συστήματα. Δεν είναι πιθανό να μπήκες, πόσο μάλλον να κερδίσεις. Συγνώμη.