Η καλύτερη κονσόλα Xbox 360 για εσάς

Η Microsoft σταμάτησε να κατασκευάζει νέες κονσόλες Xbox 360 το 2016, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη διασκέδαση, αν κάνετε μια βαθιά κατάδυση στην τεράστια βιβλιοθήκη παιχνιδιών της πλατφόρμας . Είτε δεν ανήκετε ποτέ στο Xbox 360 όταν ήταν ακόμα ένα τρέχον σύστημα gen, ψάχνετε να πάρετε ένα χρησιμοποιημένο σύστημα για ένα μικρότερο παιδί που αρχίζει να μπαίνει σε τυχερά παιχνίδια ή απλά θέλετε να παίξετε μερικά μεγάλα αποκλειστικά που χάσατε Υπάρχουν ακόμα πολλοί λόγοι για να πάρετε ένα Xbox 360.

Το πρόβλημα είναι ότι, αντίθετα με κονσόλες από προηγούμενες γενιές, το Xbox 360 υπέστη δύο σημαντικές αναθεωρήσεις και είχε επίσης διάφορα μοντέλα σε κάθε αναθεώρηση. Ήταν αρκετά συγκεχυμένη εκείνη την εποχή, οπότε είναι εύκολο να καταλάβουμε πώς ο τεράστιος αριθμός επιλογών θα μπορούσε να γίνει συντριπτική αν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να παραλάβετε ένα χρησιμοποιημένο Xbox 360 off eBay ή Craigslist .

Εάν ψάχνετε να αγοράσετε ένα Xbox 360, εδώ είναι οι τρεις σημαντικές αναθεωρήσεις υλικού, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τα πιο σημαντικά γεγονότα για το καθένα. Μετά από αυτή τη σύντομη επισκόπηση, θα βρείτε κάποιες πιο λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε τύπο Xbox 360.

Xbox 360

Xbox 360 S

Xbox 360 E

Xbox 360 Elite, Pro και Arcade

Κυκλοφόρησε: Νοέμβριος 2005
Εξόδους ήχου και βίντεο: Καλώδιο A / V (συνιστώσα, σύνθετο), HDMI (περιορισμένα μοντέλα)
Θύρα Kinect: Όχι, απαιτείται προσαρμογέας.
Κατασκευαστική Κατάσταση: Διακοπείσα το 2010.

Το αρχικό Xbox 360 είναι το πιο περίπλοκο από τη δέσμη, επειδή ήταν διαθέσιμο σε τόσες πολλές διαφορετικές διαμορφώσεις. Οι αρχικές επιλογές ήταν οι εκδόσεις Core και Premium και οι κύριες διαφορές ήταν ότι η έκδοση Premium είχε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, πρόσθετο καλώδιο A / V, ασύρματο χειριστήριο και ένα ελεύθερο έτος του Xbox Live .

Οι εκδόσεις Pro και Elite ήρθαν αργότερα και ο σίγουρος τρόπος για να βρείτε ένα Xbox 360 με μια θύρα HDMI είναι να αγοράσετε μια Elite. Σε άλλες εκδόσεις της κονσόλας ενδέχεται να μην περιλαμβάνεται η θύρα HDMI.

Ενώ όλες οι εκδόσεις του αρχικού Xbox 360 μπορούν να παίξουν όλα τα παιχνίδια του Xbox 360, οι παλαιότερες μονάδες είναι λιγότερο αξιόπιστες από τις νεότερες. Οι μεταγενέστερες αναθεωρήσεις του υλικού είναι λιγότερο επιρρεπείς στο εκτεταμένο κόκκινο δαχτυλίδι του θανάτου που μπορεί να καταστήσει ένα Xbox άχρηστο.

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε ένα Xbox 360 με το αναθεωρημένο υλικό είναι να αναζητήσετε ένα με αριθμό παρτίδας μεγαλύτερο από 0734.

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Xbox 360 S

Δημοσιεύθηκε: Ιούνιος 2010
Εξόδους ήχου και βίντεο: Καλώδιο A / V (συνιστώσα, σύνθετο), S / PDIF, HDMI
Θύρα Kinect: Ναι
Κατασκευαστική Κατάσταση: Διακοπεί το 2016.

Το Xbox 360 S είναι κοινώς αναφερόμενο ως το Xbox 360 Slim επειδή είναι μικρότερο και λεπτότερο από το αρχικό σχέδιο. Διαθέτει επίσης βελτιωμένη ψύξη, με καλύτερη ροή αέρα και περισσότερους ανεμιστήρες, για να αποφευχθεί το είδος των προβλημάτων υπερθέρμανσης που μαστίζουν το πρωτότυπο.

Εκτός από την οπτική ανακατασκευή, το Xbox 360 S έχει επίσης κάποιες άλλες σημαντικές διαφορές. Περιλαμβάνει μια ενσωματωμένη θύρα Kinect, οπότε δεν χρειάζεστε προσαρμογέα για να χρησιμοποιήσετε το Kinect. Έχει επίσης ψηφιακή έξοδο ήχου S / PDIF εκτός από τις ίδιες συνδέσεις A / V και HDMI με το αρχικό μοντέλο.

Σε αντίθεση με τις πολλές σύγχρονες διαμορφώσεις του αρχικού μοντέλου, το Xbox 360 S διατίθεται μόνο σε εκδόσεις 4 GB και 250 GB.

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Xbox 360 E

Δημοσιεύθηκε: Ιούνιος 2013
Έξοδοι ήχου και βίντεο: HDMI, 3,5mm
Θύρα Kinect: Ναι
Κατασκευαστική Κατάσταση: Διακόπηκε το 2016, αλλά η πλατφόρμα εξακολουθεί να υποστηρίζεται από τη Microsoft.

Το Xbox 360 E είναι μια ακόμη πιο τρισδιάστατη έκδοση του υλικού Xbox 360. Είναι ελαφρώς μικρότερο από το Xbox 360 S και τρέχει λίγο πιο ήσυχα, αλλά μπορείτε ακόμα να παίξετε όλα τα ίδια παιχνίδια.

Εκτός από έναν οπτικό επανασχεδιασμό, το Xbox 360 E επίσης παραλείπει ορισμένους συνδετήρες. Η υποδοχή A / V που βρίσκεται στο αρχικό Xbox 360 και το Xbox 360 S έχει εξαφανιστεί, όπως και ο σύνδεσμος S / PDIF.

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα: