Πόσο κοστίζει το κόστος Xbox Live;

Επιλέξτε μεταξύ μιας δωρεάν συνδρομής ή μιας χρυσής συνδρομής

Το Xbox Live σάς επιτρέπει να παίζετε παιχνίδια με άλλους παίκτες σε απευθείας σύνδεση, καθώς και να κατεβάζετε demos, ρυμουλκούμενα και ακόμη και πλήρη παιχνίδια στο Xbox Live Arcade . Μπορείτε να επιλέξετε ένα ψευδώνυμο (που ονομάζεται Gamertag) που είναι ο τρόπος με τον οποίο θα γνωρίζετε άλλους ανθρώπους σε οποιαδήποτε παιχνίδια παίζετε. Μπορείτε να κρατήσετε λίστες φίλων για να διατηρήσετε επαφή με τους φίλους της πραγματικής ζωής ή τους νέους ανθρώπους που συναντάτε στο διαδίκτυο που σας αρέσει να παίζετε.

Για να χρησιμοποιήσετε το Xbox Live, πρέπει να έχετε ένα Xbox 360 ή ένα Xbox One (το Xbox Live στην αρχική κονσόλα Xbox δεν είναι πλέον διαθέσιμο), καθώς και έναν πάροχο υπηρεσιών ευρυζωνικού Internet. Το Xbox Live είναι μια υπηρεσία συνδρομής που μπορεί να αγοραστεί σε περιόδους ενός μηνός, τριών μηνών και ενός έτους.

Τι είναι η Gold Membership;

Με την ιδιότητα μέλους του Xbox Live Gold, μπορείτε να συντονίσετε όλες τις αγαπημένες σας εκπομπές Netflix από το Xbox 360. Αυτή τη στιγμή, το Xbox Live έχει δύο επίπεδα συμμετοχής. Υπάρχει δωρεάν συμμετοχή και μια χρυσή εγγραφή.

Σημείωση: Η ελεύθερη ιδιότητα μέλους, γνωστή στο παρελθόν ως σχέδιο Silver, είναι δωρεάν, αλλά έχει περιορισμένα χαρακτηριστικά.

Κόστος προς εξέταση:

Εάν είστε νέοι στο Xbox και είστε ενθουσιασμένοι με την εγγραφή σας για τη συνδρομή Xbox Live Gold, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε. Ακολουθούν ορισμένοι παράγοντες κόστους Xbox που πρέπει να λάβετε υπόψη:

Οι συνδρομές του Xbox Live είναι 59,99 δολάρια για 12 μήνες, 24,99 δολάρια για τρεις μήνες και 9,99 δολάρια για ένα μήνα.

Το Xbox Live δεν απαιτεί την εγγραφή πιστωτικής κάρτας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα, αλλά μπορείτε επίσης να αγοράσετε κάρτες δώρου Xbox Live ή χρυσές συνδρομητικές κάρτες σε λιανοπωλητές, όπως το Sam's Club και το GameDeal. Μόλις παραλάβετε μια κάρτα συνδρομής Gold σε έναν έμπορο λιανικής πώλησης και τοποθετήσετε τον κώδικα στο Xbox .

Γιατί να αγοράσετε μια δωροκάρτα Xbox και μια χρυσή εγγραφή;

Συνιστούμε να αγοράσετε κάρτες δώρων Xbox Live και χρυσές κάρτες συνδρομής σε καταστήματα λιανικής πώλησης αντί να χρησιμοποιήσετε μια πιστωτική κάρτα για λόγους προστασίας απάτης ούτως ή άλλως.

Απλά για να διευκρινιστεί, η υπηρεσία Free Xbox Live σάς δίνει πρόσβαση στην φωνητική συνομιλία καθώς και στο Xbox Live Marketplace, αλλά δεν μπορείτε να παίξετε online παιχνίδια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις διάφορες εφαρμογές βίντεο όπως το Netflix, το YouTube, το Hulu, το Amazon Prime, το WWE Network κ.λπ., καθώς και χωρίς συνδρομή Gold. Η πληρωμένη υπηρεσία Xbox Live Gold σάς προσφέρει όλες τις δυνατότητες του ελεύθερου επιπέδου, καθώς και την ικανότητα να παίζετε παιχνίδια με φίλους σε απευθείας σύνδεση, καθώς και περιστασιακή έγκαιρη πρόσβαση σε demos και άλλα πράγματα.

Επίσης, ένας λογαριασμός Xbox Live λειτουργεί και σε Xbox 360 και Xbox One. Συνδεθείτε με την ίδια ετικέτα Gamer και στα δύο συστήματα. Το Xbox One διαθέτει επίσης ένα μοναδικό χαρακτηριστικό στο γεγονός ότι μια συνδρομή Xbox Live Gold ισχύει για όλα τα προφίλ του συστήματος, σε αντίθεση με το Xbox 360 όπου κάθε προφίλ χρειάζεται ξεχωριστή συνδρομή Gold για online αναπαραγωγή, έτσι ώστε όλοι στην οικογένειά σας να έχουν τη δική τους λογαριασμό και παίξτε online.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο Xbox.com.

Περισσότερες πληροφορίες για τους νέους χρήστες του XBox: