Τι είναι το Xbox Live Arcade;

Σημείωση του συντάκτη: Το Xbox Live Arcade είναι τώρα μέρος του Xbox Marketplace. Αυτό το άρθρο αποτελεί μέρος του αρχείου παιχνιδιών μας.

Το Xbox Live Arcade στο Xbox 360 σάς επιτρέπει να κατεβάζετε μικρότερα, ειδικά σχεδιασμένα παιχνίδια στο Xbox 360. Τα παιχνίδια περιλαμβάνουν παιχνίδια παζλ, παιχνίδια δράσης, επιτραπέζια παιχνίδια, κλασικά arcade παιχνίδια, λιμάνια ρετρό παιχνίδια και πολλά άλλα. Νέα παιχνίδια εξακολουθούν να προστίθενται συνεχώς και έχουν κυκλοφορήσει εκατοντάδες και εκατοντάδες παιχνίδια για την υπηρεσία τα τελευταία 10 χρόνια.

Τα παιχνίδια κυμαίνονται από $ 5 έως $ 20

Για να χρησιμοποιήσετε το Xbox Live Arcade, πρέπει να έχετε ευρυζωνική σύνδεση στο διαδίκτυο και λογαριασμό Xbox Live (τουλάχιστον Silver). Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι δωρεάν, δυστυχώς, και πρέπει να ξοδέψετε χρήματα για να τα αποκτήσετε. Αυτά κυμαίνονται από μόλις $ 5 μέχρι $ 20. Το καλύτερο μέρος του Xbox Live Arcade είναι ότι μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν εκδόσεις των παιχνιδιών δωρεάν, ώστε να μπορείτε να τα δοκιμάσετε πριν αποφασίσετε να τα αγοράσετε.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της αγοράς τους (εκτός από την κατοχή τους για πάντα και να είναι σε θέση να παίξει το πλήρες παιχνίδι) είναι ότι κάθε arcade παιχνίδι έχει επιτεύγματα και σημεία που προσθέτουν στο gamerscore σας. Αρχικά, τα παιχνίδια XBLA είχαν μόνο 200GS, αλλά είχαν μέγιστα 400GS (πριν από την DLC) εδώ και αρκετά χρόνια. Αυτό σας δίνει λίγο επιπλέον κίνητρο για να συνεχίσετε να παίζετε και να δουλεύετε στα υψηλά σας σκορ.

Λήψεις συνδεδεμένες με την ετικέτα Gamer

Εάν το Xbox σας καταρρεύσει ποτέ ή πρέπει να μεταφέρετε παιχνίδια σε μια κάρτα μνήμης ή σε διαφορετικό σκληρό δίσκο, μην ανησυχείτε γιατί δεν θα πρέπει να πληρώσετε ξανά για αυτά. Όλες οι λήψεις στο Xbox Live Marketplace και το Xbox Live Arcade συνδέονται με τη Gamertag σας, έτσι απλά χρειαστεί να εγγραφείτε στο Xbox Live και θα μπορείτε να τις κατεβάσετε ξανά αν χρειαστεί.

Το Xbox Live Arcade έχει προσφέρει πολλά από τα καλύτερα παιχνίδια του Xbox 360. Όπως Minecraft , Brothers: Μια ιστορία δύο γιων, Soul Calibur II HD , Trials Fusion , και πολλά άλλα. Θα μπορούσατε εύκολα να δικαιολογήσετε την ιδιοκτησία ενός Xbox 360 μόνο για να παίξετε παιχνίδια XBLA.

Στο Xbox One, δεν υπάρχει πια ειδικό "Xbox Live Arcade" και, αντιθέτως, όλα τα παιχνίδια αντιμετωπίζονται σχεδόν εξίσου. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα παιχνίδια έχουν 1000GS αλλά επίσης αυξάνονται στην τιμή και τα περισσότερα δεν έχουν demos. Ειλικρινά, χάνουμε το XBLA.