Μπορώ να παρακολουθήσω DVD στο Xbox 360;

Ακριβώς όπως το αρχικό Xbox, μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες DVD στο Xbox 360. Ωστόσο, υπήρξαν κάποιες βελτιώσεις στην εμπειρία του 360.

Αρχικά, το Xbox 360 αναπαράγει ταινίες DVD απευθείας από το κουτί. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε τίποτα επιπλέον για να τα παρακολουθήσετε. Ελέγχετε τα πάντα με τον ελεγκτή Xbox 360 ή με ένα προαιρετικό τηλεχειριστήριο.

Η δεύτερη βελτίωση είναι ότι το Xbox 360 μπορεί να αναβαθμίσει την εικόνα, ώστε να φαίνεται καλύτερα. Θα αναβαθμίσει τα 480p πάνω από τα συστατικά καλώδια και τα 720p, 1080i ή 1080p μέσω HDMI ή VGA (ανάλογα με την τηλεόρασή σας, φυσικά).

Πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι το Xbox 360 δεν πρέπει πραγματικά να χρησιμοποιηθεί ως πρωτεύον DVD player. Ένα αποκλειστικό DVD player προσφέρει περισσότερα χαρακτηριστικά, καλύτερη εικόνα και ποιότητα ήχου και μπορείτε να αποκτήσετε ένα αξιοπρεπές stand-alone upscaling DVD player για περίπου $ 50. Επίσης, δεν θέλετε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε το X360 (ή οποιοδήποτε σύστημα παιχνιδιών, πραγματικά) ως κύριο παίκτη ταινιών σας, επειδή θα προκαλέσει το σύστημα σας να φθείρεται γρηγορότερα. Το Xbox 360 λειτουργεί ως συσκευή αναπαραγωγής DVD σε ένα τσίμπημα, αλλά σας προτείνω να αποκτήσετε ένα πραγματικό DVD player εάν προγραμματίζετε να παρακολουθείτε πολλές ταινίες.