Πώς να συνδέσετε ένα Xbox 360 στην τηλεόρασή σας

01 του 06

Επιλέγοντας το σωστό σημείο για το Xbox 360 σας

Σχετικά με το

Αυτό είναι το πίσω μέρος του Xbox 360 . Οι θύρες για το καλώδιο τροφοδοσίας, το καλώδιο A / V και το καλώδιο ethernet είναι αρκετά εύκολο να βρεθούν. Όταν ρυθμίζετε το Xbox 360, βεβαιωθείτε ότι βρίσκεται σε καλά αεριζόμενο χώρο χωρίς σκόνη. Η σκόνη και η υπερθέρμανση είναι οι δύο κύριες αιτίες των προβλημάτων στα ηλεκτρονικά, επομένως η επιλογή της σωστής τοποθέτησης για το Xbox 360 είναι σημαντική.

Αυτό το άρθρο είναι προφανώς σχετικά με το παλιό μοντέλο "Fat" του Xbox 360, αλλά αν συνδέετε ένα Xbox 360 Slim ή το Xbox 360 E (το νεώτερο μοντέλο που μοιάζει με το Xbox One), με συστατικά ή σύνθετα καλώδια, το Τα βήματα είναι όλα τα ίδια.

Επίσης, εάν η τηλεόρασή σας και το Xbox 360 διαθέτουν HDMI, αυτό είναι σαφώς ο τρόπος να πάει και είναι απλά θέμα σύνδεσης του ενιαίου καλωδίου HDMI.

02 του 06

Καλώδιο Xbox 360 A / V

Σχετικά με το

Αυτό είναι το συνηθισμένο καλώδιο Xbox 360 A / V που συνοδεύει την κορυφαία έκδοση του Xbox 360. Το ευρύ ασημένιο άκρο συνδέεται με το Xbox 360 ενώ το άλλο άκρο συνδέεται με την τηλεόρασή σας. Το κίτρινο (βίντεο) καλώδιο προορίζεται για τυπικά, μη-HDTV σύνολα. Θα χρησιμοποιήσετε επίσης τα κόκκινα λευκά καλώδια ήχου για μια τυπική συσκευή. Αν έχετε νεότερη τηλεόραση ή συσκευή HDTV, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συνδέσεις βίντεο Red + Green + Blue μαζί με τις συνδέσεις ήχου Red + White.

Τα νεότερα μοντέλα των συστημάτων Xbox 360 έχουν επίσης συνδέσεις HDMI, κάτι που προτείνουμε αντί να χρησιμοποιήσουμε ένα σύνθετο καλώδιο συνιστωσών. Το HDMI συνδέεται με ένα μόνο καλώδιο από την τηλεόρασή σας στο Xbox 360 για να παρέχει ήχο καθώς και βίντεο.

03 του 06

Σύνδεση του Xbox 360 στο πίσω μέρος της τηλεόρασής σας

Σχετικά με το

Αυτό το στιγμιότυπο δείχνει ποια είναι η όψη των περισσότερων τηλεοράσεων. Αν έχετε μια τυπική τηλεόραση, θα έχετε μόνο τις συνδέσεις Κίτρινο + Κόκκινο + Λευκό. Αν έχετε νεότερη τηλεόραση ή τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας , θα πρέπει να έχετε τις ίδιες συνδέσεις που εμφανίζονται στην εικόνα. Αυτό το βήμα δεν είναι πολύ δύσκολο, αφού τα καλώδια από το Xbox 360 και οι θύρες στο πίσω μέρος της τηλεόρασής σας έχουν έγχρωμη κωδικοποίηση.

Οι σύγχρονες τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας έχουν συνδέσεις HDMI και συμβαίνουν και νεότερα μοντέλα Xbox 360, οπότε συνιστούμε τη χρήση HDMI, αν μπορείτε. Είναι πιο εύκολο να συνδέσετε - μόνο ένα καλώδιο που παρέχει ήχο και βίντεο - και προσφέρει καλύτερη συνολική ποιότητα εικόνας και ήχου.

04 του 06

Διακόπτης HDTV καλωδίου A / V

Σχετικά με το

Εάν και μόνο εάν έχετε HDTV και θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Xbox 360 σε αναλύσεις 480p, 720p ή 1080i, πρέπει να σύρετε ένα μικρό διακόπτη στο καλώδιο A / V σας. Στο τέλος του καλωδίου A / V που συνδέεται στο Xbox 360, υπάρχει ένας μικρός διακόπτης στον οποίο θα χρειαστεί να κάνετε κλικ πάνω. Εάν δεν διαθέτετε τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα.

Το αρχικό μοντέλο Xbox 360 είχε ένα συνδυασμό καλωδίου Component / Composite και έπρεπε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον διακόπτη στο καλώδιο για να επιλέξετε μεταξύ τους. Τα πιο πρόσφατα μοντέλα του συστήματος Xbox 360 ήρθαν μόνο με ένα σύνθετο καλώδιο, οπότε αυτό το βήμα πιθανότατα δεν είναι απαραίτητο αν έχετε ένα νεότερο μοντέλο. Ορισμένα συστήματα έρχονται επίσης με ένα καλώδιο HDMI, το οποίο προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τώρα.

05 του 06

Τροφοδοτικό Xbox 360

Σχετικά με το
Τώρα που έχετε συνδέσει τα καλώδια ήχου / βίντεο, το επόμενο βήμα είναι να συνδέσετε το τροφοδοτικό. Συνδέστε τα δύο μέρη όπως φαίνεται στην εικόνα και, στη συνέχεια, συνδέστε το άκρο "power brick" στο Xbox 360 και το άλλο άκρο σε μια πρίζα. Το μεγάλο τούβλο εξουσίας χρειάζεται άφθονο αερισμό ακριβώς όπως το κύριο σύστημα έτσι προσπαθήστε να έχετε έναν ανοιχτό χώρο σε ένα ράφι γι 'αυτό. Δεν συνιστάται να το τοποθετήσετε στο χαλί.

Η Microsoft συνιστά να συνδέσετε την παροχή ρεύματος απευθείας σε μια πρίζα τοίχου και να μην την εκτελέσετε μέσω μιας προστατευτικής λωρίδας / προφυλακτήρα. Μια λωρίδα εξόδου ή ένα σύστημα προστασίας από υπερτάσεις δεν παρέχει πάντοτε συνεπή παροχή 100% ενέργειας στο σύστημα και η κυμαινόμενη ροή ισχύος μπορεί να καταστρέψει το Xbox 360.

06 του 06

Ενεργοποιήστε και παίξτε

Σχετικά με το

Μόλις έχετε τα πάντα συνδεδεμένα, είστε έτοιμοι να πάτε. Πατήστε το μεγάλο κυκλικό κουμπί τροφοδοσίας για να ξεκινήσετε τα πράγματα.

Αν έχετε έναν ενσύρματο χειριστήριο, συνδέστε το σε μια θύρα USB πίσω από την μικρή θύρα USB. Αν έχετε ασύρματο χειριστήριο, κρατήστε το αργό κουμπί "X" στη μέση του ελεγκτή μέχρι να ανάψει το πάνω αριστερό τεταρτημόριο του κουμπιού τροφοδοσίας του συστήματος καθώς και ο δακτύλιος γύρω από το κουμπί "X" στον ελεγκτή. Εάν δεν ανάψει, πατήστε το κουμπί σύνδεσης του ελεγκτή στο Xbox 360 καθώς και το κουμπί σύνδεσης στο επάνω μέρος του ελεγκτή.

Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που το σύστημα έχει χρησιμοποιηθεί, θα πρέπει να περάσετε από μια διαδικασία ρύθμισης στην οθόνη. Αυτό απλώς ρυθμίζει το προφίλ του παίκτη σας, επιλέγοντας τις ρυθμίσεις HDTV, αν είναι διαθέσιμο, ή / και εγγραφείτε για την υπηρεσία Xbox Live . Το σύστημα σας περνάει μέσα από τα πάντα.

Τώρα είστε έτοιμοι να παίξετε.