Τα καλύτερα παιχνίδια του Xbox 360 ανά είδος

Η πλατφόρμα Xbox 360 υποστηρίζει εκατοντάδες παιχνίδια. Διαφορετικά είδη παρουσιάζουν τους δικούς τους καλύτερους τίτλους για να απολαύσετε.

Top 10 καλύτερα παιχνίδια Xbox 360 συνολικά

XBox

Οι επιλογές μας για τα δέκα καλύτερα παιχνίδια του Xbox 360 διαθέσιμα αυτή τη στιγμή. Πρόκειται για το συνολικό πακέτο, το οποίο διαθέτει τόσο εξαιρετικά γραφικά όσο και gameplay. Αυτά είναι τα παιχνίδια που μπορείτε να αναδυθείτε για να αποδείξετε πραγματικά τι μπορεί να κάνει το Xbox 360. Περισσότερο "

Top 10 καλύτερα παιχνίδια σφαίρας του Xbox 360

Microsoft

το είδος επίδειξης στο Xbox 360 είναι σίγουρα το είδος του σκοπευτή. Είτε τρίτου προσώπου ή πρώτου προσώπου, οι σκοπευτές κυριαρχούν στους χάρτες του Xbox Live καθώς και στους χάρτες πωλήσεων για μήνες κάθε φορά. Δεν είναι ακριβώς ένα φιλικό προς την οικογένεια είδος, ωστόσο, καθώς εννέα από τις επιλογές μας είναι "M" και ένα είναι "T" βαθμολογείται από το ESRB. Για παίκτες αρκετά ώριμους για να τους χειριστούν, ωστόσο, οι σκοπευτές μπορούν να είναι πολύ διασκεδαστικοί. Περισσότερο "

Top 10 καλύτερα παιχνίδια δράσης Xbox 360

© Rockstar Games

Το είδος της δράσης: Έτσι θαυμάσια στην περιγραφή του ότι οτιδήποτε από straight hack-and-slash σε open-sandbox παιχνίδια μπορεί να χωρέσει κάτω από την ομπρέλα του. Αμέσως μετά τους σκοπευτές, τα παιχνίδια δράσης είναι ένα άλλο είδος που το Xbox 360 πραγματικά υπερέχει. Περισσότερο "

Κορυφαία 10 καλύτερα RPGs του Xbox 360

PS2

Στην τελευταία γενιά, το PS2 ήταν ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς των παιχνιδιών ρόλων, οπότε είναι με έκπληξη ότι εδώ έχουμε τρία χρόνια στην τρέχουσα γενιά και το Xbox 360, όχι το PS3, είναι ο βασιλιάς των RPG . Το Xbox 360 διαθέτει ένα καλό μίγμα RPG τόσο σε δυτικό όσο και σε ιαπωνικό στιλ, καθώς και σε ποικιλίες σε σειρά και σε πραγματικό χρόνο. RPG ανεμιστήρες, το Xbox 360 σας καλύπτεται. Περισσότερο "

Κορυφαία 10 καλύτερα παιχνίδια στρατηγικής Xbox 360

Τα παιχνίδια στρατηγικής δεν είναι ένα είδος που συνηθίζεται να συνδέεται με τις κονσόλες, αλλά το Xbox 360 προσφέρει πολλά παιχνίδια στρατηγικής που αντιπροσωπεύονται από μερικά διαφορετικά στυλ. Σε πραγματικό χρόνο, βασισμένο σε κάρτες, βασισμένο σε κάρτες και πολλά άλλα είναι παρόντα στο Xbox 360. Περισσότερα »

Κορυφαία 10 καλύτερα παιχνίδια Xbox 360 Racing

Το πιο επιθυμητό πλαίσιο NFS. ΕΑ
Ακριβώς όπως το πρώτο Xbox, το Xbox 360 διαθέτει μια μεγάλη γκάμα αγωνιστικών παιχνιδιών και έναν ελεγκτή τέλεια δημιουργημένο για το είδος. Είτε είστε ανεμιστήρας προσομοίωσης αγωνιστικά είτε σας αρέσουν τα παιχνίδια με το γρηγορότερο στυλ "arcade", το Xbox 360 έχει ένα παιχνίδι ή τρία που θα σας ικανοποιήσουν. Περισσότερο "

Top 10 καλύτερα αθλητικά παιχνίδια του Xbox 360

Microsoft

Τα αθλητικά παιχνίδια μας δίνουν την ευκαιρία να κάνουμε πράγματα που κανονικά δεν μπορούμε να κάνουμε ή να πάρουμε τον έλεγχο των αγαπημένων μας αθλητών για να κάνουμε πράγματα που δεν συμβαίνουν στην πραγματική ζωή. Θα πάτε ποτέ να οδηγήσετε στη νίκη για τους ναυτικούς στο παιχνίδι 7 του World Series; Όχι. Οι Βίκινγκς θα κερδίσουν το Super Bowl οποτεδήποτε σύντομα; Ποιός ξέρει. Αλλά τα αθλητικά παιχνίδια μας δίνουν την ευκαιρία να φτιάξουμε τις αθλητικές φαντασιώσεις μας. Αναφέρουμε το καλύτερο διαθέσιμο παιχνίδι για κάθε άθλημα εδώ. Περισσότερο "

Κορυφαία 8 καλύτερα παιχνίδια για παιδιά Xbox 360

Microsoft Corp.

Η εύρεση παιχνιδιών για παιδιά που έχουν τη σωστή ισορροπία δυσκολίας και παράγοντα διασκέδασης μπορεί να είναι μια πρόκληση. Είναι επίσης σημαντικό να βρείτε παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε με τα παιδιά σας είτε σε συναγωνισμό, ανοιχτόχρωμο ανταγωνισμό είτε με στροφή και περνώντας τον ελεγκτή εμπρός και πίσω. Έχουμε καταρτίσει τη λίστα των συνιστώμενων παιχνιδιών για παιδιά στο Xbox 360. Προσπαθήσαμε να αποφύγουμε τα πιο αδειοδοτημένα παιχνίδια επειδή είναι γενικά τρομερά και ήθελαν να επικεντρωθούν μόνο σε καλά παιχνίδια για όλη την οικογένεια. Περισσότερο "