Φωτογραφικά βιβλία Shutterfly

Πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας σημαίνει σταθερή ποιότητα και εξυπηρέτηση

Το Shutterfly, ένας δικτυακός τόπος εκτύπωσης φωτογραφιών στο διαδίκτυο που προσφέρει επίσης φωτογραφικά δώρα και φωτογραφικά βιβλία , τελειώνει συνήθως στην κορυφή ή κοντά στην κορυφή όταν αναθεωρούνται οι ιστοτόποι βιβλίων φωτογραφιών. Πώς διατηρεί τη θέση της ανάμεσα στις 20 περίπου εταιρείες που παράγουν φωτογραφικά βιβλία; Η απόδειξη είναι στο πουτίγκα, όπως λέει η παροιμία.

Το Shutterfly προσφέρει μια τεράστια ποικιλία επιλογών, καθιστώντας εύκολη τη δημιουργία ενός βιβλίου που φαίνεται επαγγελματικά και αυτό θα είναι ένα μεγάλο δώρο για τα εγγόνια. Έχοντας Grandma Camp ή επισκέπτοντας ένα θεματικό πάρκο; Ένα φωτογραφικό βιβλίο Shutterfly θα κρατήσει αυτές τις πολύτιμες αναμνήσεις νωπές.

Μόνο τα γεγονότα

Εδώ είναι το σχέδιο Shutterfly:

Η Shutterfly αρχικά προσέφερε ηλεκτρονική εκτύπωση και αποθήκευση φωτογραφιών. Η εταιρεία άρχισε να προσφέρει φωτογραφικά βιβλία το 2001, αλλά μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο για την αποθήκευση και εκτύπωση φωτογραφιών. Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ενιαίο ιστότοπο για όλες τις ανάγκες σας σε φωτογραφίες, κάτι που δεν μπορείτε να πάρετε με εταιρείες που παράγουν φωτογραφικά βιβλία μόνο.

Shutterfly Πλούσια

Εδώ είναι αυτό που θα αγαπήσετε για το Shutterfly:

Το Shutterfly έχει τώρα τρεις επιλογές για τους δημιουργούς φωτογραφικών βιβλίων. Οι χρήστες που είναι αρκετά εξελιγμένοι θα αγαπούν το Custom Path, με επιλογές όπως φωτογραφίες και φωτογραφίες πλήρους αιμορραγίας που χρησιμοποιούνται ως φόντο. Θα τους αρέσει να μην περιορίζονται σε πρότυπα αλλά να μπορούν να μετακινούν και να αλλάζουν το μέγεθος των φωτογραφιών και των πλαισίων κειμένου. Οι Newbies μπορεί να βρουν τον αριθμό των επιλογών που νιώθουν καταπληκτικές. Μπορούν να επιλέξουν την επιλογή "Απλή διαδρομή" ή να χρησιμοποιήσουν ένα απλούστερο πρόγραμμα. Οι χρήστες που δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία σχεδιασμού μπορούν να επιλέξουν τη νέα επιλογή που λέγεται Make My Book. Οι ειδικοί σχεδιασμού στο Shutterfly δημιουργούν ένα βιβλίο για εσάς. Έχετε χρεωθεί το τέλος εξυπηρέτησης, μόνο περίπου $ 10, όταν παραγγείλετε ένα βιβλίο.

Η επιλογή ενός ιστότοπου φωτογραφικού βιβλίου που προσφέρει επίσης αποθήκευση και επεξεργασία φωτογραφιών σημαίνει ότι οι εικόνες σας είναι εύκολα προσβάσιμες. Το Shutterfly σας επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε τα φωτογραφικά σας βιβλία online. Παρόλο που δεν έχετε την άμεση επιλογή να στείλετε το βιβλίο σε άλλους χρήστες ή να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο Facebook, μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας προσωπικό ιστότοπο, να βάλετε το φωτογραφικό σας βιβλίο εκεί και να προσκαλέσετε ηλεκτρονικές προσκλήσεις σε άλλους για να το δείτε. Μακροπρόθεσμα, αυτό μπορεί να είναι μια καλύτερη λύση.

Shutterfly Minuses

Εδώ μπορείτε να μην σας αρέσει:

Ορισμένοι πελάτες ανέφεραν ότι τα προϊόντα τους δεν έφτασαν εγκαίρως. Δεν είχα το πρόβλημα αυτό, αλλά θα επιτρέψω λίγες επιπλέον ημέρες εάν παραγγείλετε μια ειδική περίσταση.

Η κατώτατη γραμμή στο Shutterfly

Η κατώτατη γραμμή είναι ότι το Shutterfly έχει κάνει τώρα τα φωτογραφικά βιβλία και κάνουν πολλά πράγματα σωστά. Ορισμένοι ιστότοποι μπορεί να είναι καλύτεροι για τους τεχνολογικά αμφισβητούμενους, και μερικοί μπορεί να είναι καλύτεροι για άτομα με μεγάλη εμπειρία σχεδίασης. Αλλά για τη μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών, που πέφτουν κάπου μεταξύ τους, το Shutterfly είναι σωστό. Τα περισσότερα shutterbugs θα είναι πολύ χαρούμενα με το Shutterfly.