Μη αυτόματη αλλαγή ημερομηνίας και ώρας σε Mac

01 από 05

Αλλαγή ημερομηνίας και ώρας

Κάντε κλικ πρώτα στο χρόνο. Catherine Roseberry

Παρόλο που ενδέχεται να θέλετε να αλλάζετε τις ζώνες ώρας όταν ταξιδεύετε, σπάνια πρέπει να προσαρμόσετε την ημερομηνία και την ώρα στον φορητό σας υπολογιστή Mac εάν επιλέξετε την επιλογή αυτόματης ρύθμισης ημερομηνίας και ώρας. Ωστόσο, αν έρθει εκείνη η ημέρα, μπορείτε να κάνετε τις ρυθμίσεις στην οθόνη Προτιμήσεις ημερομηνίας και ώρας, την οποία ανοίγετε κάνοντας κλικ στην ένδειξη χρόνου στην επάνω δεξιά γωνία της γραμμής μενού του Mac σας.

02 του 05

Ανοίξτε την οθόνη "Προτιμήσεις ημερομηνίας και ώρας"

Κάντε κλικ στην επιλογή Ημερομηνία και ώρα για να ανοίξετε ένα νέο παράθυρο. Catherine Roseberry

Στο αναπτυσσόμενο μενού δείκτη χρόνου, κάντε κλικ στην επιλογή Άνοιγμα προτιμήσεων ημερομηνίας και ώρας για να μεταβείτε στην οθόνη ημερομηνιών και ώρας.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο εικονίδιο Προτιμήσεις στην αποβάθρα και να επιλέξετε Ημερομηνία & Ώρα για να ανοίξετε την οθόνη Προτιμήσεις ημερομηνίας και ώρας.

03 του 05

Ρύθμιση του χρόνου

Χειροκίνητη αλλαγή χρόνου σε Mac. Catherine Roseberry

Εάν η οθόνη "Ημερομηνία & Ώρα" είναι κλειδωμένη, κάντε κλικ στο εικονίδιο κλειδώματος στην κάτω αριστερή γωνία για να την ξεκλειδώσετε και να επιτραπεί αλλαγές.

Καταργήστε την επιλογή του πλαισίου δίπλα στο Αυτόματη ρύθμιση ημερομηνίας και ώρας . Κάντε κλικ στην πρόσοψη του ρολογιού και σύρετε τα χέρια για να αλλάξετε την ώρα ή χρησιμοποιήστε τα βέλη επάνω και κάτω δίπλα από το πεδίο χρόνου πάνω στο πρόσωπο ψηφιακού ρολογιού για να ρυθμίσετε την ώρα. Αλλάξτε την ημερομηνία κάνοντας κλικ στα βέλη πάνω και κάτω δίπλα στο πεδίο ημερομηνίας πάνω από το ημερολόγιο.

Σημείωση: Εάν θέλετε απλώς να αλλάξετε ζώνες ώρας, κάντε κλικ στην καρτέλα Ζώνη ώρας και επιλέξτε μια ζώνη ώρας από το χάρτη.

04 του 05

Αποθηκεύστε τις αλλαγές σας

Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές. Catherine Roseberry

Κάνοντας κλικ στην επιλογή Αποθήκευση, διασφαλίζεται ότι η νέα ώρα που έχετε ρυθμίσει αποθηκεύεται μέχρι να αλλάξετε ξανά την ώρα.

05 του 05

Αποτροπή περαιτέρω αλλαγών

Κάντε κλικ στο κλείδωμα για να αποφύγετε τις αλλαγές. Catherine Roseberry

Το τελευταίο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο εικονίδιο κλειδώματος, ώστε κανένας άλλος να μην μπορεί να κάνει άλλες αλλαγές και οι ρυθμίσεις που μόλις κάνατε θα παραμείνουν σε ισχύ μέχρι να χρειαστεί να αλλάξετε την ημερομηνία ή την ώρα ξανά.