Πώς να ξεκινήσετε στο ουρανό του ανθρώπου

Ο ουρανός του Ανθρώπου δεν προσφέρει πάνω από έναν πλανήτη quintillion για να επισκεφθεί και ένα ολόκληρο σύμπαν των θαυμάτων και των μυστηρίων για να δείτε. Ξεκινάτε με ένα πενιχρό πλοίο και με λίγους πόρους, αλλά πολύ λίγα με τον τρόπο οτιδήποτε σας εμποδίζει να κάνετε ό, τι θέλετε.

Το ουρανό του ανθρώπου δεν κάνει πολύ λίγη χειρολαβή. Σε αντίθεση με τα περισσότερα παιχνίδια που σας δίνουν ένα μακρύ φροντιστήριο για να σας εξηγήσω τα πάντα, είστε από μόνος σας από την αρχή. Μπορεί να είναι απίστευτα αποθαρρυντικό μόνο για να πεταχτεί στον ψυχρό και εχθρικό γαλαξία, αλλά αυτός ο οδηγός θα σας δείξει μερικές από τις καλύτερες πρώτες κινήσεις που μπορείτε να κάνετε για να συνηθίσετε να παίζετε το παιχνίδι και να δείτε μερικά από τα χαρακτηριστικά του.

01 του 06

Πάρτε ένα καλύτερο όπλο

Η ακτίνα εξόρυξης που ξεκινάτε με είναι τέλεια για, καλά, εξόρυξη. Με την ακτίνα εξόρυξης, μπορείτε να ξεριζώσετε το περιβάλλον σας γύρω σας για να συλλέξετε πόρους που θα χρειαστείτε για να επισκευάσετε και να τροφοδοτήσετε το πλοίο σας, καθώς και να δημιουργήσετε νέα αντικείμενα και γενικά να επιβιώσετε. Ωστόσο, αν αρχίσετε να τραβείτε υπερβολικά μεγάλο μέρος του περιβάλλοντος, θα βρεθείτε στον εαυτό σας περιβαλλόμενο από εχθρικά ρομπότ που ονομάζονται Sentinels που διατηρούν τη φυσική τάξη του γαλαξία.

Για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, θα χρειαστείτε κάτι με λίγο περισσότερο από την ακτίνα εξόρυξης. Για να πάρετε ένα όπλο που σας δίνει μια πιθανότητα πάλης, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα. Το πρώτο σας όπλο θα είναι το Bowcaster, και παρόλο που μπορείτε να το κάνετε και μαζί του, ο πρωταρχικός σκοπός του είναι να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας ενάντια σε εκείνους που θα προσπαθούσαν να σας σκοτώσουν.

Για να σχεδιάσετε το Bowcaster, πηγαίνετε στο απόθεμά σας και επιλέξτε μια ανοιχτή υποδοχή. Επιλέξτε την επιλογή "σκάφος" και μετακινήστε το δρομέα στο εικονίδιο που μοιάζει με πιστόλι. Μόλις επισημάνετε ότι θα δείτε την επιλογή για το Bowcaster. Για να χτίσετε το Bowcaster, θα χρειαστείτε 25 σίδηρο και 25 πλουτώνιο που μπορείτε να βρείτε εξερευνώντας το άμεσο περιβάλλον σας.

Μόλις δημιουργήσετε το Bowcaster μπορείτε να το επιλέξετε πατώντας Y (PC) / Triangle (PS4). Μπορεί να επαναφορτιστεί χρησιμοποιώντας τα ίδια ισότοπα που επαναφορτίζουν την ακτίνα εξόρυξης. Καθώς αναζητάτε το παιχνίδι, μπορείτε να αναβαθμίσετε το Bowcaster σας για να είστε ακόμη πιο ισχυρός.

02 του 06

Ανακαλύψτε την πανίδα ή τη χλωρίδα

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του ουρανού No Man's είναι η δυνατότητα να ανακαλύπτει και να καταγράφει τη χλωρίδα και την πανίδα σε όλο τον γαλαξία. Χρησιμοποιώντας το Visor Ανάλυσης, μπορείτε να καταγράψετε τα φυτά και τα ζώα που μπορείτε στη συνέχεια να μεταφορτώσετε στον Κατάλογο Γαλαξίας.

Εάν έχετε συμβεί να έχετε προσγειωθεί σε έναν πλανήτη που έχει ήδη επισκεφτεί κάποιος, θα δείτε τα ονόματα που έχουν δώσει στους κατοίκους του κόσμου που έχουν ανακαλύψει. Παίρνετε επίσης πιστώσεις για κάθε ανακάλυψη και με τη μαζική εισροή νόμισμα που χρειάζεστε πάντα για την αναβάθμιση των πλοίων και την αγορά σπάνιου υλικού κάθε εκατό μετράει.

03 του 06

Κινήστε ένα ζώο

Ένα από τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο ουρανό του ανθρώπου που συχνά παραβλέπεται είναι η εξημέρωση των ζώων. Παρόλο που δεν μπορείτε να δημιουργήσετε μόνιμους φίλους που μπορείτε να κάνετε στο ταξίδι σας μαζί σας, δυστυχώς, μπορείτε να φτιάξετε μια ολόκληρη σειρά προσωρινών φίλων σε κάθε πλανήτη.

Για να κάνετε ένα φίλο ζώο, πρέπει πρώτα να βρείτε ένα ζώο που δεν θα προσπαθήσει να σας σκοτώσει. Τυπικά, τα ζώα θα χρεώνουν σωστά για εσάς ή να ξεφύγουν. Θέλετε αυτά που τρέχουν μακριά.

Μόλις βρείτε ένα ζώο που τρέχει μακριά ή είναι τουλάχιστον αδιάφορο για την παρουσία σας, προσεγγίστε αργά. Μόλις φτάσετε αρκετά κοντά, εάν πρόκειται για ένα εύπλαστο ζώο, θα πάρετε μια προτροπή που θα σας δώσει την ευκαιρία να ταΐσετε το ζώο με κάποιο είδος πρώτης ύλης. Όταν τα δίνετε σε αυτά, θα δείτε ένα χαμόγελο πρόσωπο να αναδύεται πάνω από το κεφάλι τους, και θα αρχίσουν να σας ακολουθούν για λίγο.

Μερικά από τα ζώα που αγαπάτε θα σας δείξουν ακόμη και κάποια σπάνια ή πολύτιμα υλικά. Ας ελπίσουμε ότι, κάποια στιγμή στο μέλλον, το Hello Games προσθέτει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα όπου μπορείτε να διατηρήσετε μερικά από τα αγαπημένα σας φιλικά είδη σε κάποιο είδος ζωολογικού κήπου.

04 του 06

Μάθετε ένα ξένο λεξικό

Σε όλο τον γαλαξία του Sky No Man θα συναντήσετε διάφορα είδη έξυπνης εξωγήινης ζωής. Αυτά τα εξωγήινα NPC θα ανταλλάξουν μαζί σας, θα σας δώσουν νέα αντικείμενα και εξαρτήματα για το πλοίο σας ή το πολυ-εργαλείο σας και γενικά θα βελτιώσετε τη ζωή σας. Ωστόσο, αν δεν μπορείτε να τους καταλάβετε, τότε είναι ένα crap πυροβολούν για την επιλογή των σωστών απαντήσεων στα ερωτήματά τους.

Καθώς εξερευνούμε πλανήτες, θα συναντήσετε μαύρες κυλινδρικές πέτρες που λέγονται πέτρες γνώσης. Κατάλληλα, όταν αλληλεπιδράτε με αυτές τις πέτρες, θα αποκτήσετε γνώση μιας νέας εξωγήινης λέξης και θα είστε σε θέση να επικοινωνήσετε καλύτερα με αλλοδαπούς που συναντάτε.

Η εξεύρεση τόσων πινάκων γνώσης όπως μπορείτε νωρίς θα σας δώσει περισσότερες πιθανότητες να χρησιμοποιήσετε αυτή τη γνώση ξένων γλωσσών. Όσο περισσότερο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη γνώση, τόσο περισσότερα οφέλη θα λάβετε.

05 του 06

Αναβαθμίστε το απόθεμα πλοίων και κοστουμιών σας

Η συλλογή πόρων και η διαχείριση του αποθέματός σας είναι ένα από τα βασικά μέρη του gameplay του No Man's Sky. Η υποστήριξη της ζωής σας, η χειροκίνητη δοκός και τα όπλα, οι πυροσβέστες και οι κινητήρες των πλοίων και τα όπλα του σκάφους τροφοδοτούνται από διάφορα ισότοπα και χημικά προϊόντα που θα βρείτε κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας.

Δεδομένου ότι όλα αυτά τα συστήματα τείνουν να καίγονται μέσα από όλα αυτά τα υλικά αρκετά γρήγορα, πρέπει πάντα να έχετε πολλά στο χέρι για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα σας λείψει. Δυστυχώς, οι αναβαθμίσεις στο σκάφος σας ή στο εκσκαφείσ σας αναλαμβάνουν πολύτιμο χώρο αποθεμάτων. Αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότερος χώρος έχετε, τόσο περισσότερο δωμάτιο πρέπει να κάνετε αναβαθμίσεις ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιο αποτελεσματικά τα καύσιμα. Ωστόσο, χρειάζεστε επίσης αυτόν τον χώρο αποθήκευσης καυσίμων, που σημαίνει ότι όλο το σύστημα απογραφής σας κάνει να συμμετέχετε σε μια σταθερή πράξη εξισορρόπησης.

Η αναβάθμιση του κοστούμιτός σας είναι αρκετά εύκολη στην έννοια. Υπάρχει μόνο ένας που το κάνει, και αυτό είναι να βρούμε λοβούς σταγόνων σε πλανήτες. Οι λοβοί ρίψης εμφανίζονται ως σημεία ενδιαφέροντος για τους πλανήτες και ο ευκολότερος τρόπος για να τα βρείτε είναι να χρησιμοποιήσετε σαρωτές σημάτων που βρίσκονται στα φυλάκια σημείων αποθήκευσης. Χρησιμοποιώντας 10 σίδερο και 10 πλουτώνιο, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα chip bypass που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ενεργοποιήσετε έναν σαρωτή σημάτων.

Όταν ενεργοποιείτε τον σαρωτή σημάτων, αναζητήστε τα "καταφύγια" και υπάρχει μια πιθανότητα ότι ένα από τα "καταφύγια" που τονίζει ο σαρωτής σημάτων θα είναι μια πτώση. Οι λοβό ρίψης δεν περιέχουν πάντοτε αναβαθμίσεις αποθέματος κοστούμι, οπότε προετοιμαστείτε να πρέπει να βρείτε μερικά προτού λάβετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η πρώτη ανανέωση αποθεμάτων κοστούμι είναι δωρεάν, αλλά κοστίζουν 10.000 πρόσθετες πιστώσεις κάθε φορά που θα βρείτε ένα. Έτσι η πρώτη αναβάθμιση είναι δωρεάν, τότε η επόμενη είναι 10.000 μονάδες, η μία μετά θα είναι 20.000 πιστώσεις και ούτω καθεξής.

Η βελτίωση του χώρου απογραφής των πλοίων δεν είναι τόσο απλή, δυστυχώς. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να προστεθεί χώρος αποθεμάτων στα πλοία. Αντ 'αυτού, πρέπει να αγοράσετε ένα νέο πλοίο με περισσότερο χώρο. Μπορείτε να το κάνετε αυτό σε διαστημικούς σταθμούς ή σε βάσεις πλανητών. Ωστόσο, η επένδυση μπορεί να κοστίσει εκατοντάδες χιλιάδες έως εκατομμύρια πιστώσεις, οπότε αν βρεθείτε να διανύετε χώρο στο σκάφος σας, ίσως είστε καλύτερα να πωλήσετε κάποια από τα πράγματα σας για να έχετε ένα μεγαλύτερο πλοίο.

06 του 06

Αποκτήστε το Hyperdrive και ξεκινήστε την εκκίνηση

Μέχρι να φτιάξετε το Hyperdrive σας, θα κολλήσετε στο σύστημα των αστεριών που θα ξεκινήσετε το παιχνίδι. Προτού να μπορέσετε να ταξιδέψετε ανάμεσα στα αστέρια, θα πρέπει να το κάνετε εκτός του πλανήτη που ξεκινάτε επιδιορθώνοντας το πλοίο σας.

Μόλις το κάνετε αυτό, θα λάβετε ένα σημείο αναφοράς για ένα σήμα κινδύνου σε έναν κοντινό πλανήτη. Μόλις κατευθυνθείτε εκεί, μπορείτε να βρείτε τον αλλοδαπό που έστειλε την κλήση κινδύνου. Πιθανότατα θα τον βρείτε να πολεμάει την άγρια ​​φύση και όταν τον βοηθήσετε να τον απομακρύνει και να τον θεραπεύσει, θα σας δώσει τη συνταγή χειροτεχνίας για το Hyperdrive.

Τα περισσότερα εξαρτήματα μπορούν να κατασκευαστούν με μεταλλικά υλικά, αλλά θα πρέπει να κατευθυνθείτε προς έναν Διαστημικό Σταθμό για να αγοράσετε το Dynamic Resonator που χρειάζεστε. Τώρα θα πρέπει να πάρετε κάποια Antithatter για να χτίσετε μια Cell Warp που χρειάζεστε για να τροφοδοτήσετε το Hyperdrive.

Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να αγοράσετε απλά κάποια Αντιύλη από κάποιον στον ίδιο Διαστημικό Σταθμό που έχετε στον Δυναμικό Αντηχείο. Μόλις το αποκτήσετε, κατασκευάστε το Warp Cell και είστε έτοιμοι να πάτε στο Xanadu!

Να σε δω, Space Cowboy!

Εκεί το έχετε! Με αυτές τις αρχικές ενέργειες, θα αρχίσετε να μπαίνετε στην αιχμή του τι θα πρέπει να κάνετε για να ταξιδέψετε σε όλο τον γαλαξία και να παραμείνετε ζωντανοί. Ενώ τα αρχικά λίγα άλματα στα νέα συστήματα αστέρων θα είναι σκληρά, ενώ παίρνετε πιο ισχυρά πλοία και αναβαθμίσεις, πριν από μακρά διαστημικά ταξίδια θα είναι ρουτίνα σε σας!