Τα 10 καλύτερα ηχεία υπολογιστή που θα αγοράσουν το 2018

Η παρεμπόδιση της μουσικής στον υπολογιστή σας έγινε πολύ καλύτερη

Είτε είστε παίκτης, μουσικός, φίλος ταινιών ή αστέρι YouTube, χρειάζεστε ένα αξιοπρεπές σύνολο ομιλητών επιτραπέζιων υπολογιστών. Ίσως οι γείτονές σας να αισθάνονται διαφορετικά, αλλά μερικές φορές απλά πρέπει να στροβιλίζετε αυτόν τον όγκο. Αλλά από πού να αρχίσω; Πρόκειται για μια πολύπλοκη αγορά με πολλές μεταβλητές που πρέπει να εξετάσουμε. Για να σας βοηθήσουμε, έχουμε συντάξει μια λίστα με τα καλύτερα ηχεία για επιτραπέζιους υπολογιστές για όλους τους σκοπούς.

Όταν πρόκειται για ηχεία επιτραπέζιων υπολογιστών, οι επιλογές σας είναι σχεδόν εξίσου ποικίλες όπως οι ίδιοι οι υπολογιστές. Το κόλπο είναι μηδέν σε ένα ζευγάρι ηχείων που μπορούν να ικανοποιήσουν τη μεγαλύτερη ποικιλία περιστάσεων. Τα ηχεία Audio-Audio A5 + 2-Way είναι αυτά τα ηχεία. Αυτά τα δυναμικά κουτιά ραφιών προσφέρουν το σωστό μείγμα αναπαραγωγής ήχου με ακριβή, ισορροπημένη απόκριση συχνότητας. Παρέχουν ένα βαθύ, πλούσιο μπάσο που δεν κατακλύζει, καθώς και μια ομαλή σειρά πρίμων που δεν τρυπά τα αυτιά. Υπάρχει ένας ενσωματωμένος μετατροπέας ψηφιακού σε αναλογικό που σας επιτρέπει να παρακάμψετε την αναλογική έξοδο για ένα καθαρότερο σήμα. Όπως και τα περισσότερα ηχεία γραφείου, είναι εύκολο να εγκατασταθούν, με ενσωματωμένους ενισχυτές (50 watt ανά κανάλι) που παρακάμπτουν την ανάγκη για ένα στερεοφωνικό δέκτη. Απλώς συνδέστε τα με την υποδοχή ακουστικών ή τη συσκευή USB της συσκευής αναπαραγωγής. Απλός. Υπάρχει επίσης ένα τηλεχειριστήριο για ευκολία, εισόδους RCA και μια θύρα τροφοδοσίας USB για τη χρέωση των κινητών συσκευών απευθείας.

Τα ηχεία Z623 της Logitech είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή ηχεία στην επιφάνεια εργασίας. Διαθέτουν κομψή σχεδίαση με ισχυρό υπογούφερ που σίγουρα θα ενισχύσει κάθε προσπάθεια μουσικής, ταινίας ή τυχερών παιχνιδιών που θα μπορούσατε να φανταστείτε. Και είναι αρκετά φτηνό. Για επιπλέον $ 30, η Logitech τοποθετεί έναν προσαρμογέα Bluetooth. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι το Z623 είναι πιστοποιημένο με την τεχνολογία THX, το οποίο μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από κάτι άλλο, αλλά εξακολουθεί να προκαλεί τον μεγάλο κινηματογραφικό ήχο που αγαπάμε όλοι.

Το σύστημα ηχείων 2.1, 200 watt διαθέτει ενσωματωμένα χειριστήρια, καθώς και εισόδους RCA και 3,5 mm που σας επιτρέπουν να συνδέσετε έως και τρεις συσκευές ήχου τη φορά. Και το subwoofer διαθέτει έναν οδηγό επτά ιντσών, ο οποίος παράγει ένα βαθύ ήχο μπάσων. Λάβετε υπόψη σας ότι αυτά τα ηχεία είναι μεσαίας εμβέλειας. Δεν προορίζονται για την εγγραφή στούντιο ή αμφιθεάτρων. Αλλά για σχεδόν οποιαδήποτε εφαρμογή επιτραπέζιων υπολογιστών, θα σας δώσουν ένα κτύπημα υψηλής ποιότητας για το buck σας.

Το όνομα Cyber ​​Acoustics μπορεί να μην είναι εξοικειωμένο με εσάς, αλλά τα ηχεία επιφάνειας εργασίας των 30 watt είναι από τις καλύτερες ανέξοδες επιλογές που μπορείτε να βρείτε. Το σύστημα τριών τεμαχίων 2.1 περιλαμβάνει το υπογούφερ 5,25 ιντσών και οι ηχεία 2 x 2 ιντσών δορυφορικών ηχείων δημιουργούν μια άριστη και φιλική προς το πορτοφόλι εμπειρία ήχου για παιχνίδια, ταινίες και μουσική. Ένας ξεχωριστός πίνακας ελέγχου ενεργοποιεί και απενεργοποιεί τα ηχεία, ρυθμίζει την ένταση των κύριων και των μπάσων και περιέχει την υποδοχή ακουστικών 3,5 mm και την υποδοχή aux-in. Στεγάζεται σε ένα ακουστικά ισορροπημένο ξύλινο ντουλάπι, το υπογούφερ προσφέρει καθαρό ήχο και καλή απόκριση μπάσων. Τα μαγνητικά θωρακισμένα δορυφορικά ηχεία προσφέρουν καθαρό και ανοιχτό ήχο για να ολοκληρώσουν την πλήρη εμπειρία ήχου. Το συμπεριλαμβανόμενο καλώδιο πέντε ποδιών προσφέρει περισσότερο από αρκετό καλώδιο για σύνδεση σε υπολογιστή και υπάρχει ένα καλώδιο ηχείου 11 ποδιών για τη σύνδεση και των δύο δορυφορικών ηχείων.

Εάν θέλετε τα ηχεία του υπολογιστή σας να κάνουν περισσότερα από απλά να αντλούν ήχο από την επιφάνεια εργασίας ή το φορητό σας υπολογιστή, αυτό είναι απολύτως κατανοητό. Ακούστε πολύ τη μουσική από τα τηλέφωνά μας, συνεπώς είναι λογικό να αναζητήσετε ομιλητές υπολογιστών που επίσης λειτουργούν με Bluetooth, ώστε να μπορείτε να παίξετε τραγούδια, ηχητικά βιβλία ή οτιδήποτε άλλο από όλες τις συσκευές σας.

Το σύστημα ηχείων 2.1 Creative T3250W προσφέρει όλα αυτά και πολλά άλλα σε σχετικά χαμηλή τιμή. Αυτό το σύστημα διαθέτει ένα ζευγάρι ηχείων, ένα subwoofer, καθώς και ένα ακουστικό ελέγχου ήχου που επιτρέπει συνδέσεις Bluetooth και ελέγχει τη συνολική ένταση.

Οι αξιολογητές του Amazon έχουν παρατηρήσει ότι αυτό το σύστημα προσφέρει καλή ποιότητα ήχου σε σχέση με την τιμή και ότι η σύνδεση Bluetooth λειτουργεί καλά τόσο για smartphones όσο και για υπολογιστές. Μια σημαντική σημείωση που αναφέρουν αρκετοί αναλυτές είναι ότι το μπάσο μπορεί μερικές φορές να ακμάζει και δεν υπάρχει τρόπος να γυρίσει το μπάσο στο ηχείο. Η λύση για αυτό είναι η χρήση ισοσταθμιστών λογισμικού για τον έλεγχο των μπάσων και των πρίμων, που πολλές υπηρεσίες ροής (Spotify, για παράδειγμα) και οι πίνακες ελέγχου του υπολογιστή προσφέρουν.

Όταν θέλετε να μεταφέρετε τα ηχεία του υπολογιστή σας σε νέα ύψη στην ποιότητα του ήχου, το καλύτερο στοίχημά σας είναι ένα ζευγάρι ηχείων Audioengine HD3. Αυτά τα μεσαίου μεγέθους ηχεία γεμίζουν πολλή ισχύ και δεν χρειάζονται καν έναν εξωτερικό ενισχυτή ισχύος για να εκπέμπουν εξαιρετικές ηχητικές μελωδίες.

Όταν πρόκειται για σχεδιασμό, τα ηχεία Audioengine HD3 έχουν μια δροσερή εμφάνιση ρετρό και έρχονται σε μαύρο, κερασιά και καρυδιά. Αυτά τα ηχεία έχουν επίσης έναν τόνο ευελιξίας. Στο πίσω μέρος των ηχείων υπάρχουν πολλαπλές είσοδοι για να φιλοξενήσουν ψηφιακές και αναλογικές πηγές, συμπεριλαμβανομένης μιας εισόδου ήχου USB και μετατροπέα ψηφιακού προς αναλογικό. Έχουν επίσης συνδεσιμότητα Bluetooth, ώστε να μπορείτε να μεταδώσετε μουσική από το smartphone ή το tablet σας πάνω από το παιχνίδι μέσω του υπολογιστή σας.

Οι αναθεωρητές του Amazon ήταν εξαιρετικά ευχαριστημένοι με αυτούς τους ομιλητές. Σημειώνουν ότι η ποιότητα του ήχου για το Audioengine HD3 δεν έχει καμία σχέση με τα ηχεία των υπολογιστών και ότι τα ηχεία αποδίδουν εξαιρετικά mids, highs και bass, ώστε κάθε κομμάτι να ακούγεται καταπληκτικό.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα ηχεία από την Harman Kardon και την επόμενη φορά που θα ακούσετε τις λέξεις "φουτουριστικό σχέδιο", θα το σκεφτείτε. Εγγυημένη. Αυτά τα πράγματα μοιάζουν με κάτι από την Έκθεση για τις Μειονότητες - μάλλον σαν τον εξοπλισμό της χημείας από τους ομιλητές υπολογιστών. Θα μπορούσατε να τα τοποθετήσετε ως κεντρικό τεμάχιο σε ένα σύγχρονο σπίτι και θα εντασσόταν σωστά μέσα.

Έτσι, ναι, η σχεδίαση σε αυτά τα ηχεία είναι πραγματικά μοναδική και εντυπωσιακή - αλλά τι γίνεται με τον ήχο; Με κάθε μέτρο, είναι κορυφαία. Τα SoundSticks περιλαμβάνουν τέσσερις μεταλλάκτες πλήρους εμβέλειας μιας ίντσας ανά κανάλι που τροφοδοτούνται από ενισχυτή 10 watt. Υπάρχει επίσης ένας μεταλλάκτης χαμηλής συχνότητας έξι ιντσών με ενισχυτή 20 watt για την απόκριση μπάσων στο δωμάτιο. Μέσω της στερεοφωνικής σύνδεσης 3,5 mm, μπορείτε να συνδέσετε τα ηχεία σχεδόν σε οποιαδήποτε συσκευή. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες έχουν διαμαρτυρηθεί για την ισορροπία συχνότητας των ηχείων εκτός ομιλίας. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, μπορεί να θέλετε να αντισταθμίσετε μέσω ενός ψηφιακού ισοσταθμιστή, αλλά εξαρτάται από εσάς.

Αντί να επιλέγετε τα παραδοσιακά ομιλητικά κομπιούτερ υπολογιστή, σκεφτείτε ένα soundbar για μια διαφορετική αισθητική. Αυτή η ηχητική λυχνία ELEGIANT διαθέτει ένα κομψό, χαμηλό προφίλ (2,4 x 15,7 x 2,2 ίντσες) που λειτουργεί καλά κάτω από τις οθόνες επιφάνειας εργασίας και συνδέεται εύκολα μέσω USB για χρήση plug-and-play. Εναλλακτικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με φορητούς υπολογιστές, τηλεοράσεις, tablet και smartphones για καθαρό στερεοφωνικό ήχο 360 μοιρών.

Ο επιλογέας έντασης ήχου είναι τοποθετημένος στο αριστερό άκρο της γραμμής ήχου και μια μικρή μπλε λυχνία LED σηματοδοτεί ότι η ηχητική λυχνία είναι ενεργοποιημένη, ενώ οι συνδέσεις USB και ακουστικών βρίσκονται στο πίσω μέρος. Οι αναθεωρητές της Amazon συμφωνούν ότι η ποιότητα του ήχου θα σας εκσφενδονίσει, ειδικά αν είστε συνηθισμένοι να ακούτε τα ενσωματωμένα ηχεία του υπολογιστή σας.

Σκεφτείτε ότι τα 13 δολάρια δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τα αυτιά σας; Ξανασκέψου το. Αυτά τα ηχεία AmazonBasic δεν έχουν τα κουδούνια και τις σφυρίχτρες που μπορείτε να βρείτε σε άλλα ηχεία αυτής της λίστας, αλλά ακούγονται υπέροχα, με ακριβή ισορροπία των πρίμων και των μπάσων. Συνδέονται στον υπολογιστή σας μέσω USB και της υποδοχής ακουστικών 3,5 χιλιοστών και κάθονται μάλλον διακριτικά στα 3,07 x 3,07 x 4,92 ίντσες. Κάθε ηχείο διανέμει 1,5W, αλλά αν θέλετε να τον ενισχύσετε, μπορείτε να ανοίξετε για την έκδοση AC που τροφοδοτείται με 2.5W ανά ηχείο. Το σχέδιο είναι αυτό που θα περίμενε κανείς από ένα desktop speaker, αλλά οι reviewers της Amazon βαθμολογούν σταθερά το υψηλό λόγω της σταθερής ποιότητας ήχου για την τιμή.

Το GOgroove σίγουρα αποτελεί ένα εντυπωσιακό κομμάτι για το γραφείο σας. Το κομψό γυαλί μόνο των δύο αριστερών δεξιών ηχείων σας δίνει μια μοντέρνα εμφάνιση, αλλά η ενσωματωμένη τεχνολογία LED σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τα χρώματα ανάμεσα στο φωτεινό μπλε, το βαθύ κόκκινο και το ανοιχτό πράσινο. Ενώ η μονάδα subwoofer δεν έχει το πλήρες βλέμμα γυαλιού, παρέχει στο μπροστινό μέρος μια φωτιζόμενη ενότητα προειδοποίησης που θα ταιριάζει με οποιαδήποτε χρωματισμένη λειτουργία που έχετε ενεργοποιήσει στα κύρια ηχεία.

Ας μιλήσουμε για χαρακτηριστικά ήχου τώρα: το σετ ηχείων προσφέρει 20 watts RMS, το οποίο είναι αρκετά χαμηλό για μεγάφωνα, αλλά πιθανόν να είναι αρκετό για τις περισσότερες ρυθμίσεις γραφείου γραφείου. Μπορείτε να ωθήσετε τα ηχεία μέχρι 40 watt, αλλά η εκτεταμένη χρήση στην ένταση ήχου μπορεί να προκαλέσει φούσκωμα ή κόπωση του συστήματος, οπότε είναι καλύτερο να προγραμματίσετε να κολλήσετε γύρω από τη ζώνη των 20 Watt.

Ωστόσο, τα δορυφορικά ηχεία είναι κατευθυντικά, έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουν αυτήν την ισχύ και το υποσύστημα πλευρικής πυροδότησης σας δίνει ένα ωραίο, πλήρες και καθαρό κανάλι για να προσθέσετε το σύστημα στο σύστημα. Είναι το τυποποιημένο σετ υπολογιστή σας, επομένως δεν είναι απαραίτητες ανησυχίες σχετικά με τη συμβατότητα επειδή θα συνδεθεί μέσω καλωδίου Aux 3.5mm σε οποιονδήποτε υπολογιστή που έχει αυτή την είσοδο, από Η / Υ σε Mac.

Η Klipsch, ως μάρκα, προσφέρει άφθονη φήμη για οποιοδήποτε σύστημα οικιακής ομιλίας, ώστε να φέρει αυτή την τεχνογνωσία στο γραφείο σας μια έξυπνη κίνηση. Αυτό το σύστημα 2.1 σας δίνει την υψηλή ποιότητα ήχου για μια εντελώς προσιτή τιμή και ρίχνει επίσης κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά. Προσφέρει συνολικά 100 watts εξόδου, με 65 watts υποβιβασμένα στο subwoofer και 18 watts κάθε ανά δορυφορικό ηχείο. Αυτό το subwoofer περιέχει κώνο 6,5 ιντσών για πλήρη, βαθιά, εκτεταμένα μπάσα.

Το σύστημα παράγει ήχο που κυμαίνεται από 35 Hz έως 22 kHz, έτσι ώστε η περιοχή να μην καλύπτει το πλήρες κάτω άκρο του φάσματος ακοής. Αλλά αυτό πρέπει να αναμένεται για ένα μικρό, ανόθευτο σύστημα. Έτσι, η δύναμη και η ανταπόκριση είναι αρκετά εντυπωσιακά όταν σκεφτείτε το μέγεθος. Στρογγυλή που ακούγεται με την ευελιξία της σύνδεσης του συστήματος μέσω 3,5mm ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε με τα συστήματα aux των περισσότερων υπολογιστών και την πρόσθετη ευκολία της σύνδεσης Bluetooth και έχετε ένα πραγματικά σύγχρονο σύστημα με ένα εύρος δυνατοτήτων για το σπίτι ή το γραφείο σας . Υπάρχουν μονάδες ελέγχου έντασης ήχου και ισχύος στη μονάδα και μια υποδοχή ακουστικών για τη σιωπή του συστήματος για προσωπική ακρόαση.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .