Πού μπορώ να κατεβάσω τα Windows Me;

Είναι τα Windows Me δωρεάν για λήψη και χρήση;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για να κατεβάσετε τα Windows Me. Για παράδειγμα, αν χρειαστεί να εγκαταστήσετε τα Windows Me αλλά έχετε χάσει το αρχικό σας CD εγκατάστασης των Windows Me, η λήψη των Windows 95 θα σας απομακρύνει.

Ενδέχεται επίσης να θέλετε να κάνετε λήψη των Windows Millennium Edition μόνο για να δοκιμάσετε το λειτουργικό σύστημα ή να το βάλετε σε ένα δεύτερο υπολογιστή στο σπίτι. Τα Windows μπορούν να είναι δαπανηρά, οπότε η εύρεση ενός χώρου για να κατεβάσετε ένα παλαιότερο λειτουργικό σύστημα όπως το Windows Me δωρεάν είναι μια δελεαστική σκέψη.

Πού μπορώ να βρω το Windows ME;

Αρκετά πολλά είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο δωρεάν, σωστά;

Παρόλο που υπάρχουν πολλά μέρη στο διαδίκτυο για λήψη των Windows Me, καμία από αυτές δεν είναι νόμιμη. Τα Windows Me δεν διανέμονται στο διαδίκτυο, οπότε δεν υπάρχει κανένας νόμιμος τρόπος για να κάνετε λήψη των Windows Me, ακόμη και από τη Microsoft.

Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, οποιαδήποτε λήψη των Windows Me μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο είναι παράνομη. Το μόνο νόμιμο τρόπο δράσης όταν χρειάζεστε ένα αντίγραφο των Windows Me είναι να αγοράσετε ένα νέο αντίγραφο των Windows Me. Είναι τόσο απλό.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί επίσης ότι ακόμα και αν κατεβάσατε τα Windows Me, αυτό που θα έχετε είναι μια εικόνα του CD εγκατάστασης των Windows Me. Για παράδειγμα, πιθανόν να κατεβάσετε ένα αρχείο ISO όπως windows-me.iso ή κάτι τέτοιο. Στη συνέχεια, θα κάνατε εγγραφή αυτής της εικόνας ISO σε ένα CD που θα χρησιμοποιήσετε στη συνέχεια για να εγκαταστήσετε τα Windows Me.

Ωστόσο, με πολλούς τρόπους, αυτό που πραγματικά πληρώνετε όταν αγοράζετε νόμιμα ένα αντίγραφο του Windows Millennium Edition είναι το κλειδί προϊόντος (μερικές φορές αναφέρεται ως κλειδί CD ή κωδικός κλειδιού ή εσφαλμένα ως σειριακός αριθμός ). Αυτός ο μοναδικός αριθμός απαιτείται κατά την εγκατάσταση των Windows Me. Έτσι, ακόμα και αν κατεβάσατε τα Windows Me, θα χρειαστείτε ακόμα ένα έγκυρο κλειδί προϊόντος των Windows Me για εγκατάσταση και χρήση των Windows.

Αν πράγματι έχετε το κλειδί προϊόντος των Windows Me αλλά λείπει το CD εγκατάστασης, θα μπορούσατε να υποστηρίξετε ότι, αφού αγοράσατε πραγματικά τα Windows Me και έχετε έγκυρο αριθμό-κλειδί προϊόντος, κατεβάστε μια εικόνα του Windows Me CD από οπουδήποτε θα πρέπει να είναι εντός των δικαιωμάτων σας.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, ο μόνος νόμιμος τρόπος απόκτησης ενός CD των Windows Me προέρχεται από νόμιμη αγορά του λειτουργικού συστήματος. Θα πρότεινα να έρθετε σε επαφή με τη Microsoft για ένα CD αντικατάστασης εγκατάστασης των Windows Me, υποθέτοντας ότι μπορείτε να δείξετε την απόδειξη αγοράς.

Ωστόσο, δεδομένου ότι τα Windows Me είναι ένα λειτουργικό σύστημα που έχει αποσυρθεί, θα δυσκολευτείτε να το κάνετε αυτό.

Σημείωση: Τα Windows 10 είναι το νεότερο λειτουργικό σύστημα της Microsoft. Δείτε πού μπορώ να κατεβάσω τα Windows 10; αν ψάχνετε για την πιο πρόσφατη έκδοση των Windows.

Πού να βρείτε το κλειδί προϊόντος των Windows ME

Εάν στην πραγματικότητα έχετε ένα Windows Me CD αλλά αναζητάτε το κλειδί προϊόντος σας, υπάρχει ένας τρόπος να το βρείτε χωρίς να χρειαστεί να αγοράσετε κάποιον άλλο ή να χρησιμοποιήσετε ένα παράνομο κλειδί προϊόντος του Windows ME που αποκτήσατε μέσω keygen ή άλλων παρόμοιων μέσων.

Ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος εύρεσης του Κλειδί προϊόντος των Windows Me για εύκολες οδηγίες.