Πού μπορώ να κατεβάσω τα Windows 98;

Μια λήψη των Windows 98 μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να κάνετε λήψη των Windows 98. Για παράδειγμα, αν χρειαστεί να εγκαταστήσετε τα Windows 98, αλλά έχετε χάσει το αρχικό σας CD εγκατάστασης των Windows 98, η λήψη ενός ISO Windows 98 θα σας απομακρύνει.

Ίσως θελήσετε να κάνετε λήψη των Windows 98 μόνο για να δοκιμάσετε το λειτουργικό σύστημα ή να το βάλετε σε ένα δεύτερο υπολογιστή στο σπίτι. Τα Windows μπορούν να είναι δαπανηρά, οπότε η εύρεση ενός χώρου για να κατεβάσετε ένα παλαιότερο λειτουργικό σύστημα όπως τα Windows 98 δωρεάν είναι μια δελεαστική σκέψη.

Αρκετά πολλά είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο δωρεάν, σωστά;

Λήψη των Windows 98

Υπάρχουν αρκετές θέσεις σε απευθείας σύνδεση για να κάνετε λήψη των Windows 98, αλλά καμία από αυτές δεν είναι νόμιμη. Τα Windows 98 δεν διανέμονται στο διαδίκτυο, επομένως δεν υπάρχει νόμιμος τρόπος λήψης των Windows 98, ακόμη και από τη Microsoft.

Ανεξάρτητα από το πού βρίσκετε, είτε σε ένα site λήψης λογισμικού είτε μέσω μιας ιστοσελίδας torrent , οποιαδήποτε λήψη των Windows 98 που μπορείτε να βρείτε online είναι παράνομη. Στην πραγματικότητα, η λήψη των Windows 98 online είναι ίσως το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε αν αναμείνετε να πάρετε μια καθαρή έκδοση χωρίς κακόβουλο λογισμικό ή σφάλματα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί επίσης ότι ακόμη και αν κατεβάσατε τα Windows 98, αυτό που θα έχετε είναι μια εικόνα του CD εγκατάστασης των Windows 98. Για παράδειγμα, πιθανόν να κατεβάσετε ένα αρχείο ISO όπως το windows-98-se.iso ή κάτι τέτοιο. Στη συνέχεια, θα κάνατε εγγραφή αυτής της εικόνας ISO σε ένα CD που θα χρησιμοποιούσατε για την εγκατάσταση των Windows 98.

Το μόνο νόμιμο τρόπο δράσης όταν χρειάζεστε ένα αντίγραφο των Windows 98 είναι να αγοράσετε ένα νέο αντίγραφο των Windows 98. Είναι τόσο απλό.

Πώς να αγοράσετε τα Windows 98

Μία από τις επιλογές είναι να βρείτε ένα ηλεκτρονικό αντίγραφο των Windows 98 online. Ωστόσο, δεδομένου ότι τα Windows 10 είναι το νεότερο λειτουργικό σύστημα από τη Microsoft και τα Windows 98 είναι αρκετά παλιά, ίσως να είναι δύσκολο να βρείτε ένα αντίγραφο.

Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να αγοράσετε τα Windows 98 στο Amazon, αλλά ίσως έχετε τύχη και σε άλλα μέρη, όπως το eBay. Απλά θυμηθείτε ότι αν βρείτε ένα αρχείο που κατεβάζετε από το Windows 98 σε έναν σκοτεινό ιστότοπο και ειδικά αν είναι δωρεάν ή πολύ φθηνό, οι πιθανότητες είναι ότι δεν είναι νόμιμη λήψη και μπορεί να περιέχει ιούς.

Ωστόσο, με πολλούς τρόπους, αυτό που πραγματικά πληρώνετε όταν αγοράζετε νόμιμα ένα αντίγραφο των Windows 98 είναι το κλειδί προϊόντος (που μερικές φορές αναφέρεται ως κλειδί CD ή κωδικός κλειδιού ή εσφαλμένα ως σειριακός αριθμός ). Αυτός ο μοναδικός αριθμός απαιτείται κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης των Windows 98. Επομένως, ακόμη και αν κατεβάσατε τα Windows 98, θα χρειαστείτε ακόμα ένα έγκυρο κλειδί προϊόντος των Windows 98 για να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε τα Windows.

Σημαντικό: Υπάρχουν τρόποι για να χάσετε τα Windows 98 για να λειτουργήσει με ένα κλειδί προϊόντος που δημιουργήθηκε από ένα πρόγραμμα keygen , αλλά σίγουρα δεν είναι ένας νόμιμος ή ασφαλής τρόπος για να αποκτήσετε ένα κλειδί των Windows 98.

Σημείωση: Αν πράγματι διαθέτετε ένα έγκυρο αντίγραφο των Windows 98, αλλά αναζητάτε το κλειδί προϊόντος, υπάρχει ένας τρόπος να το βρείτε. Ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος εύρεσης του Κλειδιού προϊόντος των Windows 98 για εύκολες οδηγίες.

Αν πράγματι διαθέτετε το κλειδί προϊόντος των Windows 98 αλλά λείπει το CD εγκατάστασης, θα μπορούσατε να υποστηρίξετε ότι, δεδομένου ότι αγοράσατε πραγματικά τα Windows 98 και διαθέτετε ένα έγκυρο κλειδί προϊόντος, η λήψη ενός αρχείου CD των Windows 98 από οπουδήποτε πρέπει να γίνει μέσα στα δικαιώματά σας.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, ο μόνος νόμιμος τρόπος απόκτησης ενός CD των Windows 98 είναι η νόμιμη αγορά του λειτουργικού συστήματος. Προτείνουμε να επικοινωνήσετε με τη Microsoft για ένα CD αντικατάστασης των Windows 98, αν υποτεθεί ότι μπορείτε να δείτε την απόδειξη αγοράς. Ωστόσο, δεδομένου ότι τα Windows 98 είναι ένα αποσυρόμενο λειτουργικό σύστημα, μπορεί να έχετε πρόβλημα να το κάνετε αυτό.

Εναλλακτικές λύσεις των Windows 98

Εάν θέλετε να κάνετε λήψη των Windows 98 επειδή χρειάζεστε ένα λειτουργικό σύστημα στον υπολογιστή σας, γνωρίζετε ότι κυκλοφόρησε και ήταν διαθέσιμο για το κοινό το 1998, γι 'αυτό είναι ξεκάθαρα ένα πολύ παλιό λειτουργικό σύστημα.

Από τότε, η Microsoft κυκλοφόρησε αρκετές άλλες εκδόσεις των Windows με νέες δυνατότητες και βελτιώσεις, οπότε δεν χρειάζεται να κατεβάσετε τα Windows 98 όταν μπορείτε να επιλέξετε από τις σύγχρονες επιλογές που υπάρχουν σήμερα.

Τα Windows 10 είναι το νεότερο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, οπότε αν ψάχνετε για την πιο πρόσφατη έκδοση των Windows, μπορείτε να κάνετε λήψη των Windows 10 . Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τα Windows 8 και τα Windows 7 .