Δωρεάν κοινή χρήση βίντεο για επτά φορτία

Το Sevenload είναι μια κοινότητα κοινής χρήσης φωτογραφιών και βίντεο στη Γερμανία, αλλά τώρα διατίθεται στα αγγλικά. Με τα ασυνήθιστα μεγάλα όρια μεγέθους αρχείου και χωρίς περιορισμούς στη μορφή βίντεο, ο ιστότοπος κερδίζει γρήγορα δημοτικότητα σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Κόστος του Sevenload

Ελεύθερος

Όροι χρήσης

Μπορείτε να διατηρήσετε τα δικαιώματα για την εργασία σας, αλλά sevenload μπορεί να κάνει ό, τι θέλουν με αυτό μέχρι να το βγάλετε από την ιστοσελίδα. Δεν μπορείτε να ανεβάσετε περιεχόμενο που είναι παράνομο, άσεμνο, επιβλαβές, μίσος, παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα ή περιλαμβάνει διαφημίσεις.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την αποφυγή παραβιάσεων πνευματικών δικαιωμάτων

Διαδικασία εγγραφής

Το Sevenload απαιτεί όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να μεταφορτώσετε μέσα ενημέρωσης, πρέπει να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας μέσω ενός συνδέσμου που αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση που παρέχετε. Αυτός ο σύνδεσμος θα σας μεταφέρει στο προφίλ σας, όπου μπορείτε να συμπληρώσετε πρόσθετες πληροφορίες όπως τα γενέθλιά σας και το φύλο σας (θυμηθείτε, είναι ένας ευρωπαϊκός ιστότοπος - οι ημερομηνίες είναι σε μορφή dd / mm / εεεε, όχι mm / dd / έτος!). Θα υπάρχει ένα ωραίο μεγάλο κουμπί "μεταφορτώστε τώρα" για να μεταφερθείτε στη φόρμα αποστολής.

Μεταφόρτωση σε Sevenload

Μπορείτε να μεταφορτώσετε έως και 250 αρχεία ή 200 MB τη φορά. τα μεγέθη αρχείων είναι ασυνήθιστα μεγάλα, με φωτογραφίες μέχρι 10MB και βίντεο μέχρι 200MB. Όλες οι μορφές βίντεο επιτρέπονται και δεν υπάρχουν περιορισμοί στο μήκος.

Αφού κάνετε κλικ στο "μεταφόρτωση", θα ανοίξουν κουτάκια για να προσθέσετε έναν τίτλο, ετικέτες και περιγραφικό κείμενο. Η μεταφόρτωση δεν είναι τρομερά γρήγορη ή τρομερά αργή. εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα ωραία μεγέθη μεγάλου μεγέθους αρχείων, να γνωρίζετε ότι μπορεί να χρειαστεί μια ώρα ή δύο για να μεταφορτώσετε μεγάλα αρχεία ακόμα και με πολύ γρήγορη σύνδεση.

Προβολή στο Sevenload

Τα βίντεο για επτά φορτία φαίνονται ασυνήθιστα καλά. Επιπλέον, το κουμπί μενού στην κάτω δεξιά γωνία της συσκευής αναπαραγωγής βίντεο σάς επιτρέπει να αποφασίσετε για διάφορες ρυθμίσεις και ακόμα και σας επιτρέπει να αλλάξετε την ισορροπία χρωμάτων των βίντεό σας.

Υπάρχει επίσης μια επιλογή πλήρους οθόνης, αν και τα βίντεο μπορεί να φαίνονται πολύ πιο ζοφερά και η ποιότητα δεν είναι σχεδόν τόσο καλή. Δυστυχώς, δεν υπάρχει επιλογή να αλλάξετε τη μικρογραφία που ορίζει το βίντεό σας.

Κοινή χρήση από επτά φορτία

Για να μοιραστείτε ένα βίντεο επτά λεπτών, κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Χρήση εξωτερικά" στην κορυφή της συσκευής αναπαραγωγής βίντεο. Ένα αναπτυσσόμενο μενού θα σας επιτρέψει να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερα μεγέθη παίκτη. Όταν επιλέγετε ένα μέγεθος, θα ανοίξει ένα μικρό παράθυρο με κανονικό κώδικα HTML καθώς και κώδικα HTML χωρίς Javascript (για χρήση σε ιστότοπους όπως το eBay) που μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε για να ενσωματώσετε το βίντεο σε άλλους ιστότοπους.

Στην πλαϊνή μπάρα στα δεξιά, υπάρχουν και άλλες δύο επιλογές κοινής χρήσης. Κάντε κλικ σε ένα από τα εικονίδια στο πλαίσιο "Αποθήκευση συνδέσμου" για να προσθέσετε σελιδοδείκτη το βίντεό σας σε ιστότοπους όπως del.icio.us ή Digg ή χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο "Κοινή χρήση αυτού του βίντεο!" Για σύνδεση με το βίντεό σας σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή σε άλλους ιστότοπους.