Η THX ανακοινώνει την εφαρμογή Tune-Up για το Home Cinema

Ημερομηνία αναφοράς: 01/29/2013

Η THX ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα της νέας εφαρμογής THX Tune-Up.

Χρησιμοποιώντας ένα συμβατό iPhone, iPod Touch, iPad ή iPad mini, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε διάφορες δοκιμές (συμπεριλαμβανομένης της περίφημης "Deep Note") που θα σας βοηθήσουν να τροποποιήσετε τόσο την απόδοση ήχου του συστήματος οικιακού κινηματογράφου και για τα συστήματα 2 και 5.1 καναλιών παρέχονται) και την απόδοση βίντεο της τηλεόρασής σας. Διατίθενται πρότυπα δοκιμής βαθμονόμησης βίντεο για αναλογία διαστάσεων, φωτεινότητα, αντίθεση, χρώμα και απόχρωση. Επιπλέον, μια ενσωματωμένη κάμερα iPhone ή iPad χρησιμοποιείται επίσης για την εκτέλεση των ρυθμίσεων χρώματος και απόχρωσης.

Εκτός από τις δοκιμές, η εφαρμογή παρέχει επίσης στους χρήστες πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη ταινιών και βίντεο ρυμουλκούμενων THX, ακόμα φωτογραφίες, καθώς και μια λειτουργία "Ask Tex" που επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με το THX-Tune-Up. Η εφαρμογή καλεί ακόμη τους χρήστες να παρέχουν ανατροφοδότηση πίσω στην THX.

Η εφαρμογή είναι πλέον διαθέσιμη και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2013 μέσω του iTunes Store. Μετά τις 4 Φεβρουαρίου, η εφαρμογή θα χρεώνεται με 1,99 δολάρια.

Για να συνδέσετε το iPhone ή το iPad σε μια τηλεόραση, θα χρειαστείτε επίσης είτε έναν προσαρμογέα ψηφιακού AV AV (σύγκριση τιμών) είτε έναν προσαρμογέα ψηφιακού AV φωτισμού (σύγκριση τιμών) με καλώδιο HDMI ή μια ταινία media της Apple TV (σύγκριση τιμών).

Προς το παρόν, μόνο η έκδοση iOS είναι διαθέσιμη. Ωστόσο, μια έκδοση Android είναι σε εξέλιξη. Επίσης, ο λόγος για τον οποίο οι δοκιμές ήχου παρέχονται μόνο για ένα σύστημα 5.1 καναλιών είναι ότι οι συσκευές iOS δεν υποστηρίζουν διαμορφώσεις ρύθμισης ήχου 7.1 καναλιών (ή περισσότερων).

Για περισσότερες λεπτομέρειες, εκτός από αυτές που παρέχονται από το κατάστημα iTunes, ανατρέξτε στις συχνές ερωτήσεις THX-Tune-up. Εικόνα από την THX, LTD

UPDATE 1/27/14: Η εφαρμογή THX Tune-Up είναι πλέον διαθέσιμη για το Android. Η εφαρμογή είναι δωρεάν παγκοσμίως από τις 24 Ιανουαρίου μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου 2014 - μετά την οποία θα διατίθεται στην τιμή 1,99 €. THX Tune-Up Android έκδοση της σελίδας λήψης εφαρμογής.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 8/25/14: THX Προσθέτει προϊόν Finder Στην έκδοση iOS της εφαρμογής προσαρμογής Home Theat - Επιτρέπει στους χρήστες να βρουν προϊόντα Home Cinema που έχουν πιστοποίηση THX (Συμπεριλαμβάνεται με Download App).