Τι είναι το iPad Mini;

Μια ματιά στη σειρά των δισκίων των 7,9 ιντσών της Apple

Το iPad Mini αναφέρεται σε μια σειρά μικρότερων, πιο προσιτών δισκίων που κυκλοφορεί από την Apple. Το αρχικό iPad Mini ανακοινώθηκε στις 23 Οκτωβρίου 2012. Σχεδιασμένο για να λειτουργεί με το ένα χέρι, το iPad Mini προσφέρει πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά με τα iPads πλήρους μεγέθους και μεγέθους.

Το iPad Mini διαθέτει οθόνη 7,9 ιντσών, η οποία είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από τα περισσότερα 7-ιντσών δισκία. Το αρχικό iPad Mini είχε την ίδια ανάλυση 1024x768 ως προηγούμενη iPad, αλλά ξεκινώντας με τη δεύτερη γενιά Mini, το μικρότερο tablet έχει τα ίδια γραφικά " Retina Display " ως μεγαλύτερο αδερφό του. Το μίνι έχει πάχος περίπου 7 χιλιοστών και ζυγίζει περίπου .68 κιλά.

Υπάρχουν επί του παρόντος δύο iPad Mini δισκία στην παραγωγή: το iPad Mini 2 και το iPad Mini 4. Το αρχικό iPad Mini δεν προσφέρεται πλέον για πώληση από την Apple.

Το iPad Mini 4

Η Apple ανακοίνωσε το αρχικό iPad Mini 4 με μικρό fanfare παράλληλα με τις ανακοινώσεις για το iPhone 6S και την πρόσφατα επανασχεδιασμένη Apple TV . Και υπάρχει ένας καλός λόγος για τον οποίο η Apple δεν πήρε πολύ χρόνο με τα χαρακτηριστικά του iPad Mini 4: είναι βασικά ένα iPad Air 2 με μικρότερο μέγεθος.

Αυτό κάνει το iPad Mini 4 δεμένο για το δεύτερο πιο ισχυρό tablet της Apple πίσω από το iPad Pro. Το Mini 4 κοστίζει συνήθως περίπου $ 100 φθηνότερα από το Air 2, γεγονός που το κάνει πολύ για όσους θέλουν το τελευταίο και μεγαλύτερο tablet της Apple, αλλά δεν θέλουν να ξοδεύουν πάρα πολλά.

Αγοράστε ένα iPad Mini 4 στο Amazon

Το iPad Mini 2

Το δεύτερο iPad Mini ήταν μια σημαντική βελτίωση σε σχέση με το πρωτότυπο. Ενώ το πρώτο Mini μοιράστηκε την ίδια ικανότητα επεξεργαστή και γραφικών με το iPad 2, ο άμεσος διάδοχός του ήταν ουσιαστικά μικρότερο iPad Air. Αυτό το καθιστά πάνω από τέσσερις φορές πιο ισχυρό από το tablet που αντικατέστησε.

Το iPad Mini 2 μπορεί να είναι το τέλειο iPad για όσους θέλουν να μπουν στον κόσμο των δισκίων αλλά δεν έχουν πολλά να ξοδέψουν. Πρόκειται για ένα γρήγορο tablet και ένα από τα πιο προσιτά προϊόντα της Apple. Διαβάστε την αναθεώρηση του iPad Mini 2

Πρέπει να αγοράσω το πρωτότυπο iPad Mini;

Ενώ η Apple δεν προσφέρει πλέον το αρχικό Mini για πώληση, είναι ακόμα δυνατό να τα βρείτε στο eBay και το Craigslist. Μπορείτε επίσης να βρείτε ανακαινισμένες μονάδες προς πώληση σε ορισμένα καταστήματα. Ωστόσο, είναι γενικά αξίζει να ξοδεύετε λίγα επιπλέον χρήματα σε ένα iPad Mini 2. Υπάρχει ένα μεγάλο άλμα στην τεχνολογία μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης γενιάς και ενώ το iPad Mini μπορεί να huff και puff να συμβαδίσει με τις τελευταίες εφαρμογές και το λειτουργικό σύστημα, το Mini 2 θα έχει καλές επιδόσεις για τα επόμενα χρόνια.

Πρέπει να αγοράσω ένα iPad Air αντί για ένα iPad Mini;

Εκτός από το μέγεθος, τα iPad Mini 2 και iPad Mini 4 μιμούνται τώρα τα iPad Air και το iPad Air 2 στις λειτουργίες. Αλλά το μεγαλύτερο σημαίνει καλύτερη; Το μέγεθος του iPad Mini είναι πραγματικά πολύ άνετο. Η διαφορά μεταξύ μιας οθόνης 7 ιντσών και μιας οθόνης 7,9 ιντσών ακούγεται μικρή, αλλά στην πραγματικότητα ισοδυναμεί με περίπου 33% περισσότερα ακίνητα στην οθόνη. Αυτό επιτρέπει στο Mini να φαίνεται υπέροχο και να λειτουργεί με το ένα χέρι.

Αλλά υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο γενικά θέλουμε οι οθόνες μας να μεγαλώνουν και να μεγαλώνουν, ενώ τα πάντα γύρω μας γίνονται όλο και μικρότερα. Μεγαλύτερη οθόνη ακινήτων σημαίνει ότι είναι ευκολότερο να διαβάζετε και να χειρίζεστε κείμενο και άλλα αντικείμενα στην οθόνη. Αυτό καθιστά το iPad Air 2 9,7 ιντσών ένα καλό tablet για παραγωγικότητα και παίζοντας παιχνίδια υψηλότερου επιπέδου.

Ποιο iPad πρέπει να αγοράσετε;