Η αναθεώρηση iPad Air 2

Το iPad Air 2 παίρνει τα Tablets σε ένα νέο επίπεδο

Ενώ η Apple ήταν απασχολημένη με έμφαση στο πώς το πιο πρόσφατο iPad είναι ακόμη πιο λεπτό από τον προηγούμενο μολύβι του και πως η συνδεδεμένη οθόνη κάνει τα pixels να μοιάζουν σαν να ζουν στην κορυφή της οθόνης, το πραγματικό iPad Air 2 κάμπτει τους μύες πίσω από το κουρτίνες. Μην κάνετε λάθος: το iPad Air 2 δεν είναι για να είναι όμορφο, παρόλο που έχει μια όμορφη οθόνη. Δεν πρόκειται για να είναι λεπτή, αν και πήγε από 7,5 χιλιοστά σε 6,1 χιλιοστά. Το νέο iPad Air 2 είναι σχετικά ισχυρό.

Αγοράστε από την Amazon

Βασικά νέα χαρακτηριστικά

Ίσως το πιο περίεργο πράγμα για το iPad Air 2 5 αστέρων είναι το πώς η Apple την παρουσίασε ως δισκίο 4 αστέρων. Μετά από μια σύντομη ταινία για το πώς το έκανε τόσο λεπτό και ένα υπερβολικό χρόνο που δαπανάται στη νέα πίσω κάμερα 8 MP iSight, η Apple έλαμψε ένα γραφικό για το νέο iPad που έχει 40% περισσότερη απόδοση και 250% περισσότερη γραφική απόδοση και καλείται μια μέρα.

Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα για το iPad Air 2.

Το πιο πρόσφατο iPad στο μπλοκ τροφοδοτείται από σύστημα A8X-on-a-chip (SoC). Συγκριτικά, το νέο iPhone 6 και το iPhone 6 Plus τροφοδοτούνται από ένα τσιπ A8 και όταν η Apple προσθέτει ένα X στο τέλος ενός τσιπ όνομα, είναι συνήθως κάτι περισσότερο από μια μικρή ώθηση στην ταχύτητα. Το τσιπ A8X παίρνει το 1.4 Ghz Dual-Core A8 και το μετατρέπει σε ένα 1,5 Ghz Tri-Core A8X. Αυτό είναι ένα σημαντικό άλμα στο δυναμικό επεξεργασίας και εξηγεί γιατί η Apple το σκέφτηκε αρκετά για να ρίξει το επιπλέον "Χ" στο τέλος.

Πόσο γρήγορα είναι το iPad Air 2; Ενώ η Apple ισχυρίστηκε ότι ήταν 40% ταχύτερη από το iPad Air, η Geekbench της δίνει ένα αποτέλεσμα πολλαπλών πυρήνων 4438 σε σύγκριση με το 2663 του iPad Air. Αυτό το κάνει περίπου το 65% άλμα σε πιθανή ταχύτητα. Και όταν εξετάζετε ένα αρχικό MacBook Air με επεξεργαστή διπλού πυρήνα i5 γύρω στις 5300 στο ίδιο σημείο αναφοράς, είναι εύκολο να δείτε πόσο κοντά το iPad έρχεται στην επίτευξη της απόδοσης του φορητού υπολογιστή.

Η Apple συνδύασε επίσης αυτή την ώθηση στην απόδοση με 2 GB μνήμης RAM, από 1GB που βρέθηκαν στο iPad Air και το iPhone 6 / iPhone 6 Plus. Η πρόσθετη μνήμη θα δώσει στο iPad περισσότερο χώρο για αγκώνες όταν εκτελούνται πολλαπλές εφαρμογές ή όταν χρησιμοποιείτε τη νέα δυνατότητα επέκτασης του iOS 8 , η οποία επιτρέπει την εκτέλεση ενός κομματιού μιας εφαρμογής σε άλλη εφαρμογή.

Αλλά η κρυμμένη αλήθεια είναι η αποχώρηση από το iPhone. Μέχρι τώρα, το iPad κυκλοφόρησε με παρόμοιες προδιαγραφές για το τελευταίο και μεγαλύτερο iPhone. Το iPhone συνήθως παίρνει πρώτα φανταχτά νέα χαρακτηριστικά ( Siri , Touch ID ) πρώτα και εξακολουθεί να έχει τις καλύτερες κάμερες, αλλά με το iPad Air 2, η Apple διαφοροποιεί τη σύνθεση των tablet από τη σειρά smartphone. Περισσότερη ενέργεια που προστίθεται στο iPad θα μπορούσε επίσης να ανοίξει νέες λειτουργίες, όπως η εκτέλεση πολλαπλών εφαρμογών δίπλα-δίπλα.

17 τρόποι Siri μπορεί να σας βοηθήσει να είστε πιο παραγωγικοί

Το iPad Air 2 είναι το καλύτερο iPad ακόμα

Εάν το μόνο που πρόσθεσε η Apple ήταν ένας επεξεργαστής Tri-Core και ένα επιπλέον GB μνήμης RAM, το iPad Air 2 θα ήταν ένα θηρίο. Αλλά η Apple έκανε σχεδόν κάθε μέρος της εμπειρίας iPad καλύτερα με το Air 2, γι 'αυτό είναι το μόνο iPad πλήρους μεγέθους για να πάρει την βαθμολογία μου 5 αστέρων.

Το iPad Air 2 είναι λίγο λεπτότερο και ζυγίζει λίγο λιγότερο από τον προκάτοχό του. Στην πραγματικότητα, στα 0.963 λίβρες, το iPad είναι επίσημα κάτω από το σήμα 1 λίβρα. Η Apple μπόρεσε να επιτύχει αυτό εν μέρει μέσω μιας διαδικασίας οπτικής σύνδεσης της οθόνης, εξαλείφοντας ένα μικρό στρώμα αέρα.

Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές iPad

Το ένα μειονέκτημα αυτής της διαδικασίας ήταν μια μικρή απώλεια στο πλήρες φάσμα του χρώματος που προσφέρει το iPad Air 2 σε σύγκριση με το iPad του περασμένου έτους, αν και πολύ λίγοι άνθρωποι θα παρατηρήσουν πραγματικά τη διαφορά. Σημαντικό είναι το νέο αντι-ανακλαστικό επίχρισμα, το οποίο οδηγεί τη βιομηχανία σε δισκία και διευκολύνει την εξωτερική χρήση. Στην πραγματικότητα, το iPad Air 2 ήταν δύο φορές πιο αποτελεσματικό σε αυτή την κατηγορία από το καλύτερο του ανταγωνισμού.

Το iPad Air 2 επίσης μεταπηδά από ένα iSight 5 MP σε μια κάμερα iSight 8 MP. Αυτό εξακολουθεί να μην είναι τόσο καλό όσο το iPhone 6 ή 6 Plus, αλλά είναι κοντά στην ποιότητα του iPhone 5S. Με τις δυνατότητες επεξεργασίας εικόνων και βίντεο του iPad σε συνδυασμό με νέες λειτουργίες, όπως βίντεο με χρονική διάρκεια και φωτογραφίες εκρηκτικών, η βελτίωση της κάμερας έχει πολύ νόημα.

Και η προφανής διαφορά μεταξύ του Air και του Air 2 είναι η συμπερίληψη του Touch ID, ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων που σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε το tablet και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο App Store και το iTunes με το αποτύπωμα σας. Αυτό επιτρέπει επίσης στο iPad Air 2 να κάνει πληρωμές Apple Pay , αν και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό μόνο στο διαδίκτυο. Το iPad Air 2 δεν περιλαμβάνει τις επικοινωνίες κοντά στο χώρο (NFC) που απαιτούνται για την πραγματοποίηση αγορών σε πραγματικό κατάστημα.

Τέλος, το iPad Air 2 υποστηρίζει το νέο πρότυπο Wi-Fi 802.11ac . Φυσικά, το iPad είναι συμβατό προς τα πίσω με το 802.11 a / b / c / n, αλλά αν έχετε έναν από τους νέους δρομολογητές 802.11ac, αυτό μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Μια μεγάλη αλλαγή στο νέο πρότυπο είναι η δυνατότητα του δρομολογητή να σχηματίσει «δέσμες» για να βοηθήσει τη σύνδεση σε περιοχές όπου τα παλαιά πρότυπα μπορεί να προκαλέσουν δυσκολία στη σύνδεση, οπότε αν έχετε πάντα προβλήματα με τη σύνδεση του iPad στο Internet σε ορισμένα δωμάτια στο σπίτι σας, το iPad Air 2 σε συνδυασμό με ένα νέο δρομολογητή που υποστηρίζει το 802.11ac μπορεί να είναι η λύση.

Ώρα να αγοράσω;

Το iPad Air 2 δηλώνει μια τεράστια ώθηση στην απόδοση και είναι καλύτερο από τους προκατόχους του σε σχεδόν κάθε κατηγορία. Επιπλέον, αγωνίζεται πέρα ​​από τον ανταγωνισμό, με τον νέο επεξεργαστή A8X σημαντικά πιο γρήγορο από ό, τι τα ανταγωνιστικά tablet Android. Με την ολοκλήρωση της απόδοσης σε ένα φορητό υπολογιστή, κάμερες όσο το smartphone και τα απίστευτα νέα χαρακτηριστικά της iOS 8, είναι πολύ ωραίο να πηδήξουμε στο iPad.

Αξίζει την αναβάθμιση;

Το iPad Air 2 είναι το καλύτερο δισκίο της Apple, αλλά εάν κατέχετε ένα iPad Air ή ένα iPad 4, δεν υπάρχει κανένας λόγος για αναβάθμιση ακόμα. Ομοίως, το iPad Mini 2 είναι πραγματικά ένα iPad Air σε μικρότερο μέγεθος, οπότε αν δεν θέλετε πραγματικά να μεταβείτε στο μεγαλύτερο μέγεθος, θα πρέπει να είστε εντάξει. Οι ιδιοκτήτες παλαιότερων iPad, όπως το iPad 2 και το iPad Mini, μπορεί να θέλουν να εξετάσουν σοβαρά το iPad Air 2. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το αν ή όχι είναι καιρός να κάνετε αναβάθμιση στο iPad Air 2

Αγοράστε από την Amazon

Μάθετε το iPad: 8 μαθήματα για αρχάριους