Πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στο iPad Air 2;

Το Πακέτο iPad Air 2 είναι αρκετό για αναβάθμιση;

Η ανακοίνωση του iPad Air 2 της Apple δεν δημιούργησε σημαντικές ανακοινώσεις για τη σειρά iPad, αλλά αποτελεί μια υβριδική αναβάθμιση από το iPad Air. Το νέο tablet της ναυαρχίδας της Apple λαμβάνει μια αύξηση 40% στην ταχύτητα του επεξεργαστή και περίπου 250% αύξηση της απόδοσης για γραφικά. Τροφοδοτείται από ένα νέο τσιπ A8X, το οποίο είναι μια βελτιωμένη έκδοση του τσιπ A8 που βρίσκεται στο iPhone 6 και το iPhone 6 Plus.

Το νέο iPad λαμβάνει επίσης τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος Touch ID που έκανε το ντεμπούτο του με το iPhone 5. Η τεχνολογία Touch ID έχει αυξηθεί το τελευταίο έτος, ενώ η Apple επιτρέπει σε εφαρμογές τρίτων μερών να χρησιμοποιούν το αναγνωριστικό αφής για να αντικαταστήσουν την τυπική σύνδεσή σας με όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Αυτό παρέχει πολύ γρηγορότερο και πολύ πιο ασφαλή τρόπο σύνδεσης με τις εφαρμογές σας, κάτι που θα είναι ένα μεγάλο όφελος για εφαρμογές που περιέχουν ευαίσθητες πληροφορίες. Το Touch ID χρησιμοποιείται επίσης στη νέα Apple Apple Pay Electronic λύση πορτοφολιού, αν και το iPad Air 2 μπορεί να πραγματοποιεί πληρωμές μόνο στο διαδίκτυο. Δεν έχει το τσιπ επικοινωνίας κοντά στο πεδίο (NFC) που απαιτείται να πληρώσει σε ένα κατάστημα τούβλων και κονιάματος.

Το iPad Air 2 έλαβε επίσης μια ωραία αναβάθμιση στην κάμερα, πηδώντας από 5 MP σε 8 MP. Αυτό το βάζει στο ίδιο επίπεδο με τις πίσω κάμερες που βρίσκονται στο iPhone, αν και το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus εξακολουθούν να έχουν μερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα που δίνουν στις κάμερές τους ένα πλεονέκτημα. Και η Apple δεν έχει ξεχάσει το Wi-Fi. Το iPad Air 2 υποστηρίζει το 802.11ac, το οποίο είναι το πιο πρόσφατο πρότυπο στις επικοινωνίες Wi-Fi. Αυτό είναι ιδανικό για εκείνους (λίγους) που έχουν δρομολογητή 802.11ac.

Μεγάλη Συμβουλές Κάθε ιδιοκτήτης του iPad πρέπει να ξέρει

Θα πρέπει να αναβαθμίσετε εάν έχετε μια αρχική iPad

Απολύτως. Το αρχικό iPad είναι ουσιαστικά απαρχαιωμένο. Δεν υποστηρίζει τις δύο τελευταίες σημαντικές κυκλοφορίες του λειτουργικού συστήματος (iOS 6 και iOS 7) και χάνει γρήγορα την υποστήριξη εφαρμογών. Το iPad Air 2 χρησιμοποιεί επεξεργαστή 64 bit και διαθέτει όλες τις τελευταίες και μεγαλύτερες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένου του Touch ID. Αυτό σημαίνει ότι θα υποστηριχθεί για τα επόμενα χρόνια καθώς η Apple αναπτύσσει τη γραμμή iPad.

Η επιλογή για τους ιδιοκτήτες του αρχικού iPad δεν είναι εάν έπρεπε να αναβαθμιστούν, είναι εάν θα αναβαθμιστεί στο iPad Air 2 ή θα πάρει μια συμφωνία πηγαίνοντας με το $ 299 iPad Mini 2 , το οποίο είναι βασικά μια μικρότερη έκδοση του iPad Air πέρυσι .

Αναβάθμιση σύστασης: Σίγουρα.

Θα πρέπει να αναβαθμίσετε αν έχετε ένα Ipad 2

Το iPad 2 διατηρήθηκε στην παραγωγή για περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο iPad, αλλά ξεκινάει σίγουρα να δείχνει την ηλικία του. Το iPad Air 2 είναι πάνω από 8 φορές ταχύτερο από το iPad 2, και από την άποψη των γραφικών, το iPad Air 2 φυσάει από τα γραφήματα. Το iPad 2 έχει φρικτές κάμερες προς τα εμπρός και προς τα πίσω που δεν έχουν την οθόνη Retina, δεν υποστηρίζει ταχύτητες 4G, δεν έχει Touch ID.

Χειρότερα, φαίνεται λίγο παχουλός όταν χρησιμοποιείτε το νέο λειτουργικό σύστημα iOS 8. Αυτό είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι η Apple πρόκειται να διακόψει την υποστήριξη στο μέλλον, ίσως νωρίτερα παρά αργότερα. Το iPad 2 είχε μια μεγάλη πορεία, αλλά είναι καιρός να το αποσυρθεί.

Σύσταση αναβάθμισης: Συνιστάται ιδιαίτερα.

Πρέπει να αναβαθμίσετε αν έχετε ένα Ipad Mini

Το iPad Mini είναι τώρα iPad entry-level της Apple. Η τιμή έχει μειωθεί στα 249 δολάρια, κάτι που σίγουρα θα προσελκύσει ορισμένους αγοραστές που σχεδίαζαν ένα από τα φθηνότερα tablet Android . Αλλά μην αφήσετε την Apple να σας ξεγελάσει. Ακριβώς επειδή το διατηρούν στην παραγωγή δεν σημαίνει ότι δεν είναι μακρύς στο δόντι.

Το iPad Mini μπορεί να έχει καλύτερες κάμερες, υποστήριξη 4G και έναν καλύτερο παράγοντα μορφής, αλλά στο εσωτερικό του, εξακολουθεί να είναι ένα iPad 2, που τροφοδοτείται από τον ίδιο επεξεργαστή iPad 2. Είναι ένα συμπαθητικό tablet, αλλά το άλμα στο νέο iPad Air 2 είναι ένα τεράστιο και ένα που οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης iPad Mini πρέπει να συλλογιστεί. Εάν η τιμή είναι ανησυχητική, το iPad Mini 2 είναι $ 200 φθηνότερο από το iPad Air 2 και εξακολουθεί να είναι μια πολύ ωραία αναβάθμιση από το iPad Mini.

Σύσταση αναβάθμισης: Συνιστάται ιδιαίτερα.

Πώς να καθορίσει ένα αργό iPad

Θα πρέπει να αναβαθμίσετε αν έχετε ένα Ipad 3

Το iPad 3 ήταν το πιο βραχύβιο iPad, συμπεριλαμβανομένου του αρχικού iPad. Απελευθερωμένη την άνοιξη του 2012, ο διάδοχός της ανακοινώθηκε μόλις οκτώ μήνες αργότερα. Ωστόσο, σε αντίθεση με το αρχικό iPad, εξακολουθεί να υποστηρίζει τα περισσότερα από τα τελευταία και μεγαλύτερα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου του Siri, αφήνοντας το AirDrop ως το μόνο σημαντικό χαρακτηριστικό που δεν υποστηρίζεται στο iPad 3.

Ένας λόγος για τον οποίο το iPad 3 έλαβε μια τέτοια γρήγορη αναβάθμιση ήταν η επιθυμία της Apple να κινηθεί σε ένα πρόγραμμα έκδοσης πτώσης, τοποθετώντας το iPad ως ένα μεγάλο δώρο Χριστουγέννων. Ένας άλλος λόγος που έπαιξε στην απόφαση της Apple ήταν το chipset A5X που τροφοδοτεί το iPad 3. Αυτό ήταν ουσιαστικά το ίδιο CPU που τροφοδοτεί το iPad 2 με έναν ισχυρότερο επεξεργαστή γραφικών που περιλαμβάνεται για να βοηθήσει στην τροφοδοσία της οθόνης Retina Display .

Όπως το iPad 2 και το iPad Mini, το iPad 3 αρχίζει να δείχνει την ηλικία του. Ο αναβαθμισμένος επεξεργαστής γραφικών το καθιστά πιο ικανό να αντιμετωπίσει τα τελευταία παιχνίδια, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας καλός χρόνος για αναβάθμιση.

Σύσταση αναβάθμισης: Συνιστάται.

Πρέπει να αναβαθμίσετε αν έχετε μια iPad 4

Το iPad 4 είναι το τελευταίο iPad της Apple με επεξεργαστή 32 bit. Αυτό είναι σημαντικό. Σε κάποιο σημείο, η Apple μπορεί να σχεδιάσει τη γραμμή για να σταματήσει να υποστηρίζει τα παλαιότερα iPads 32 bit. Αλλά μην ανησυχείτε, αυτό δεν είναι πιθανό να συμβεί για αρκετά ακόμα χρόνια και η επόμενη γραμμή στην άμμο η Apple draw θα χάσει πιθανώς το iPad 2 και θα αφήσει στο iPad 4.

Και ενώ δεν είναι τόσο γρήγορο όσο το νεότερο iPad Air και το iPad Air 2, το iPad 4 είναι ακόμα αρκετά γρήγορο. Αντιμετώπισε την επικαιροποίηση του iOS 8 σαν πρωταθλητής. Διαθέτει μεγάλες κάμερες με μπροστινό και οπίσθιο φωτισμό, υποστηρίζει 4G LTE και μπορεί να κάνει σχεδόν οτιδήποτε μπορεί να κάνει το iPad Air 2, με το σύστημα αναγνώρισης Touch 2 της Air 2 να είναι η μεγαλύτερη αξιοσημείωτη εξαίρεση.

Η μία περιοχή που μπορεί να κάνει τους ιδιοκτήτες του iPad 4 (ή ακόμα και τους ιδιοκτήτες iPad Air) να σκεφτούν ένα άλμα στο iPad Air 2 είναι η απόφαση της Apple να αντικαταστήσει την έκδοση 32 GB με την έκδοση 64 GB. Εάν διαθέτετε iPad 16 GB και βρείτε την αποθήκευση πολύ περιορισμένη, το iPad Air 2 με αποθηκευτικό χώρο 64 GB μπορεί να έχει νόημα.

Σύσταση αναβάθμισης: Δεν χρειάζεται αναβάθμιση.

Πότε πρέπει να αναβαθμιστεί;

Είναι πολύ νωρίς για αναβάθμιση εάν αγοράσατε το iPad σας πέρυσι; Ο μόνος λόγος για να σκεφτείτε ένα άλμα από τον αέρα στην Air 2 είναι εάν πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά θέλετε να ξεκλειδώσετε το iPad σας με τον αντίχειρά σας. Κι ενώ ακούγεται ανόητο, ίσως αξίζει τον κόπο για όσους έχουν Touch ID στο τηλέφωνό τους και έχουν κουραστεί να προσπαθούν συνεχώς να ξεκλειδώνουν το iPad χρησιμοποιώντας έναν ανύπαρκτο αισθητήρα ID Touch.

Αλλά ακόμα κι αν θα μπορούσατε να πάρετε 350 δολάρια για την πώληση του πρωτοποριακού iPad Air, αυτό θα σας αφήσει ακόμα να πληρώσετε 150 δολάρια για το τελευταίο και μεγαλύτερο. Ενώ το iPad Air 2 είναι ταχύτερο, η αύξηση της ταχύτητας και η συμπερίληψη του Touch ID ίσως δεν αξίζει $ 150.

Σύσταση αναβάθμισης: Δεν χρειάζεται αναβάθμιση.

Πώς να αγοράσετε ένα iPad

Αγοράστε από την Amazon