Πώς να αγοράσετε ένα iPad

Βρείτε το σωστό iPad για σας με τη σωστή τιμή

Τώρα υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά μοντέλα iPad σε τρία μεγέθη που αναγράφονται στην ιστοσελίδα της Apple, τα οποία είναι διαθέσιμα μόνο σε Wi-Fi ή Wi-Fi + Cellular διαμορφώσεις και σε μια ποικιλία χρωμάτων. Τοποθετήστε τις διάφορες επιλογές αποθήκευσης και παρουσιάζετε ένα συντριπτικό αριθμό συνθέσεων κατά την αγορά ενός νέου iPad. Δεδομένου ότι ο εκφοβισμός μπορεί να ακούγεται, δεν είναι δύσκολο να περιορίσετε τις επιλογές σας με βάση το πώς σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το iPad. Απλά πρέπει να εξετάσετε διάφορες επιλογές:

Τρέχοντα μοντέλα iPad

12,9 ιντσών iPad Pro και 10,5 ιντσών iPad Pro

Το iPad Pro έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα ισχυρό φορητό iPad που αντικαθιστά το φορητό υπολογιστή τόσο για τους χρήστες όσο και για την επιχείρηση. Εκτός από τους επεξεργαστές που θα ανταγωνίζονται τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές, το iPad Pro διαθέτει μια προηγμένη οθόνη TrueTone HDR που υποστηρίζει μια ευρύτερη γκάμα χρωμάτων από τα προηγούμενα iPads. Υποστηρίζει επίσης ένα έξυπνο πληκτρολόγιο και το μολύβι της Apple.

iPad (2018)

Το 2018 iPad είναι το πρώτο που προσθέτει υποστήριξη Apple Pencil για ένα μη-Pro μοντέλο. Αυτό το iPad 9,7 ιντσών είναι συνέχεια της αρχικής σειράς iPad και χρησιμοποιεί τον ίδιο επεξεργαστή A10 Fusion όπως βρίσκεται στο iPhone 7. Στις $ 329, είναι το φθηνότερο iPad.

iPad mini 4

Το iPad mini 4 είναι ο γέρος της ομάδας. Το μίνι δεν έχει ενημερωθεί από το 2015 και πιθανότατα το μίνι 4 είναι το τελευταίο της γραμμής. Ενώ είναι πιο ακριβό από το iPad 2018 ($ 399 έναντι $ 329), έρχεται με 128 GB αποθήκευσης. Ωστόσο, με έναν παλαιότερο επεξεργαστή και χωρίς υποστήριξη για το μολύβι της Apple, οι περισσότεροι μπορεί να θέλουν να επιλέξουν το iPad 9,7 ιντσών.

Ανακαινισμένο Τμήμα της Apple Shop

Η Apple προσφέρει ένα ανανεωμένο τμήμα στην ιστοσελίδα της, όπου μπορείτε να βρείτε τα ανακαινισμένα iPads της Apple. Η επιλογή αλλάζει καθημερινά, αλλά αν βρείτε το μοντέλο που θέλετε, θα εξοικονομήσετε πολλά χρήματα. Τα ανακατασκευασμένα iPads της Apple έρχονται με την ίδια εγγύηση 1 έτους της Apple ως καινούργια iPads, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την απόκτηση ενός και να το σπάσει την επόμενη εβδομάδα. Μπορείτε ακόμη να αγοράσετε την Apple Care για το ανακαινισμένο iPad.

Ψάξτε : Μια ωραία συμφωνία για ένα iPad Pro. Σήμερα μπορείτε να πάρετε 90 δολάρια σε ένα 32GB 9,7-ιντσών iPad Pro και $ 120 από την τιμή ενός iPad Pro 12,9 ιντσών, οπότε αν η γραμμή Pro ήταν απλά μακριά σας, αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να γλυκάνετε τη συμφωνία .

Αποφύγετε : Το iPad Air 2. Οι εκπτώσεις δεν είναι αρκετές όταν μπορείτε να πληρώσετε 10 δολάρια για ένα ταχύτερο (και ολοκαίνουργιο!) 5ης γενιάς iPad.

Σημείωση: Οι τιμές στα ανακαινισμένα iPad ενδέχεται να αλλάξουν.

Αγορά για μεταχειρισμένα iPads

Για το πιο τολμηρό, αγοράζοντας ένα iPad στο Craigslist ή άλλο παρόμοιο site μπορεί να είναι το εισιτήριο για να πάρει την καλύτερη διαπραγμάτευση. Ωστόσο, αυτό είναι έδαφος αγοραστή-προσοχή, πιθανώς χωρίς πολιτική εγγύησης ή επιστροφής. Εάν αγοράζετε χρησιμοποιημένα, είναι καλύτερο να κολλήσετε σε ένα από τα μοντέλα iPad Air, ένα από τα iPad Pro lineup ή οποιοδήποτε iPad mini που δεν είναι το αρχικό μίνι iPad.

Το αρχικό iPad Mini, το αρχικό iPad και το iPad 2 θεωρούνται πλέον απαρχαιωμένα. Δεν υποστηρίζονται πλέον από το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα και είναι σίγουρα πολύ πιο αργά από τα νεότερα iPads. Αυτά τα μοντέλα θα πρέπει να αποφεύγονται.

Σχετικά με την αποθήκευση

Η Apple έχει προωθήσει το ελάχιστο αποθηκευτικό χώρο σε όλα τα iPadsto 32 GB από 16 GB. Ακόμα καλύτερα, το άλμα μέχρι 128 GB από 32 GB είναι μόνο $ 100 επιπλέον. Έτσι πώς να αποφασίσετε μεταξύ 32 GB και υψηλότερου μοντέλου αποθήκευσης; Εάν κάνετε αναβάθμιση από ένα παλαιότερο iPad, αυτή είναι μια εύκολη ερώτηση. Εάν ποτέ δεν χρειάστηκε να διαγράψετε τα στοιχεία από το iPad για να καθαρίσετε χώρο, μπορείτε πιθανότατα να πάτε με το ίδιο μοντέλο αποθήκευσης. Εάν έχετε συχνά χρειαστεί να καθαρίσετε κάποια πράγματα από το iPad σας για να του δώσετε περισσότερο χώρο αναπνοής, πηγαίνετε για ένα μοντέλο με περισσότερη μνήμη αυτή τη φορά.

Ένα iPad με 32 GB είναι αρκετά μεγάλο για πολλούς ανθρώπους, αλλά όχι για όλους. Ακολουθούν οι λόγοι που ίσως θέλετε να αγοράσετε ένα μοντέλο με μεγαλύτερη χωρητικότητα αποθήκευσης.

Χρειάζεστε Wi-Fi & # 43; Cellular για το iPad σας ή μόνο Wi-Fi;

Κάθε iPad διαθέτει δυνατότητα Wi-Fi. Αν θέλετε το iPad σας να συνδεθεί επίσης με κυψελοειδή σήματα, θα πρέπει να αγοράσετε ένα μοντέλο Wi-Fi + Cellular, το οποίο αυξάνει το κόστος. Τα κυψελοειδή μοντέλα του iPad απαιτούν ένα σχέδιο κυψελοειδούς δικτύου, το οποίο ποικίλλει μεταξύ των προμηθευτών. Το Theyalso περιέχει ένα τσιπ A-GPS, το οποίο επιτρέπει ακριβέστερες υπηρεσίες εντοπισμού από το iPad με Wi-Fi μόνο.

Αν έχετε Wi-Fi στο σπίτι ή στον τόπο της επιχείρησής σας, η πρόσβαση στο διαδίκτυο δεν θα είναι πρόβλημα. Όταν ταξιδεύετε, πολλά ξενοδοχεία διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi και είναι εύκολο να βρείτε καφετέρια με Wi-Fi πρόσβαση. Οι κύριες περιοχές όπου η σύνδεση κυψελοειδών δεδομένων είναι χρήσιμη είναι στο αυτοκίνητο (εκτός αν το αυτοκίνητό σας είναι κινητό hot spot) και σε μέρη χωρίς hotspot Wi-Fi, όπως σε ένα πικ-νικ ή πάρκο. Για τις οικογένειες που πρόκειται να απολαύσουν οδικά ταξίδια, η κυτταρική έκδοση παρέχει μια πηγή διασκέδασης για τα παιδιά. Λειτουργεί επίσης ως συσκευή GPS, η οποία σας εξοικονομεί από την αγορά ενός ειδικού GPS.

Τι αξεσουάρ πρέπει να αγοράσετε;

Η αγορά iPad σας δεν έχει ολοκληρωθεί όταν επιλέγετε το μοντέλο iPad. Θα χρειαστεί επίσης να αποφασίσετε για τα αξεσουάρ. Το αληθινό αξεσουάρ που πρέπει να αγοράσετε είναι ένα iPadcase . Ακόμη και αν χρησιμοποιείτε το iPad μόνο γύρω από το σπίτι, μια θήκη κρατά μια σταγόνα από τη μετατροπή σε μια ρωγμή οθόνη. Όλα τα άλλα εξαρτήματα είναι προαιρετικά ανάλογα με τον τρόπο που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το iPad σας. Οι δημοφιλείς επιλογές περιλαμβάνουν το ασύρματο πληκτρολόγιο και το νέο μολύβι της Apple. Απλά ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι το μοντέλο iPad που αγοράσατε υποστηρίζει το εξάρτημα.

Αποκάλυψη

Το περιεχόμενο ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το περιεχόμενό του και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.