Το μολύβι της Apple: Δεν είναι μια εσωτερική λειτουργία, αλλά σίγουρα μια τριπλή

Το μολύβι της Apple είναι μια συσκευή που συνδέεται με την ομορφιά, το ύφος, την τεχνολογική χάρη και την ατέλεια. Ίσως η καλύτερη και πιο ακριβής γραφίδα στην αγορά, το μολύβι είναι η γραφίδα που δεν είναι γραφίδα. Και ενώ η Apple έχει την ικανότητα να συνδυάζει μια κομψή φόρμα με την τεχνολογική αριστεία, η αναζήτηση για στυλ φαίνεται να έχει αποστασιοποιηθεί με το μολύβι.

Όπως μπορείτε να περιμένετε, το Μολύβι Apple έχει τον ίδιο βασικό παράγοντα μορφής ενός μολύβδου # 2, μείον τις σκληρές άκρες και το κίτρινο χρώμα. Στην πραγματικότητα, το μολύβι είναι περίπου το ίδιο μήκος με ένα ολοκαίνουργιο # 2, το οποίο το καθιστά ένα από τα μακρύτερα styluses στην αγορά. Ακόμη και η άκρη έχει τον μορφοποιητή ενός ακονισμένου μολυβιού και το μόνο πραγματικό πράγμα που το Μολύβι λείπει εκτός από το χρώμα είναι μια γόμα, χαρακτηριστικό που εκτίθεται από μεγάλο μέρος του ανταγωνισμού.

Το μολύβι της Apple φρέσκο ​​από το κουτί

Η τοποθέτηση και λειτουργία με το μολύβι είναι αρκετά εύκολη, παρόλο που δεν είναι μια πραγματική γραφίδα. Αντί να δουλεύει με μια χωρητική οθόνη αφής με τρόπο παρόμοιο με (αλλά ακριβέστερο από) ένα δάκτυλο, το μολύβι της Apple χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό ασύρματης τεχνολογίας Bluetooth και αισθητήρων ενσωματωμένους στην οθόνη για να ανιχνεύσει την αφή του μολυβιού. Αυτή η μέθοδος επιτρέπει στο iPad να καθορίσει τόσο την ποσότητα πίεσης όσο και τη γωνία του μολυβιού, πράγμα που σημαίνει ότι το iPad μπορεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο το μολύβι αντλείται στην οθόνη με βάση την πίεση και τη γωνία.

Για να συνδέσετε το Μολύβι με το iPad, απλά συνδέστε το στην θύρα Lightning ακριβώς κάτω από το κουμπί Home του iPad. Στη θέση μιας γόμας, το μολύβι της Apple έχει ένα μικρό καπάκι που πιάνει πάνω στο μολύβι με τη βοήθεια ενός μαγνήτη. Το σκάσιμο αυτού του καλύμματος αποκαλύπτει έναν προσαρμογέα Lightning παρόμοιο με το τέλος του καλωδίου που συνοδεύει το iPad. Όταν συνδέσετε το μολύβι στο iPad για πρώτη φορά, οι συσκευές θα ζευγαρώσουν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιβεβαιώσετε ότι το παράθυρο διαλόγου που εμφανίζεται στην οθόνη του iPad που κάνετε, στην πραγματικότητα, θέλετε να αντιστοιχίσετε το Pencil στο iPad.

Αυτή είναι και η μέθοδος φόρτισης του μολυβιού. Χρειάζεται μόνο περίπου 15 δευτερόλεπτα φόρτισης για να κερδίσετε διάρκεια ζωής μπαταρίας για το μολύβι για μισή ώρα, οπότε ενώ μπορεί να φαίνεται δύσκολο να έχετε το Pencil κολλημένο από το κάτω μέρος του iPad σας, δεν θα χρειαστεί να το κρατήσετε εκεί για για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το μολύβι της Apple έρχεται επίσης με έναν προσαρμογέα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το καλώδιο φόρτισης του iPad αν θέλετε να το φορτίσετε μέσω μιας πρίζας.

Ένα πράγμα για αυτό το καπάκι: θα είναι εύκολο να χάσει. Κρατάει αρκετά καλά όταν επανέλθει σωστά, αλλά υπάρχει ένας τρόπος να τοποθετήσετε το καπάκι όπου δεν σφραγίζει με ένα κλικ. Σε αυτή την περίπτωση, είναι εύκολο για να πετάξει, και με βάση το σχήμα και το μέγεθός του, μπορεί να είναι εύκολο να χαθεί.

Αλλά αυτό είναι μια μικρή ενόχληση σε σύγκριση με την αίσθηση του ίδιου του μολυβιού. Είναι κηλίδα. Με τα πρότυπα της γραφίδας, είναι πολύ κηλίδα. Αυτό μπορεί πραγματικά να βοηθήσει μετά από να συνηθίσετε, επειδή το μολύβι γίνεται πολύ ρευστό στο χέρι σας, αλλά στην αρχή, έχει μια πολύ αμήχανη αίσθηση σε αυτό. Το μολύβι είναι επίσης μεγαλύτερο και βαρύτερο από το μεγαλύτερο μέρος του ανταγωνισμού.

Το καλύτερο γραφίδα στον πλανήτη;

Μόλις συνδυάσετε το μολύβι της Apple και αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε - προτείνω να πηγαίνετε κατευθείαν στην εφαρμογή Notes για να παίξετε μαζί της - είναι εύκολο να πείτε ότι πρόκειται για προϊόν της Apple. Η οθόνη σαρώνει για το Pencil ένα επιβλητικό 240 φορές το δευτερόλεπτο, και αν αυτό δεν είναι αρκετό, το iPad χρησιμοποιεί αλγόριθμους πρόβλεψης για να μαντέψει πού βρίσκεται το Pencil και πού πηγαίνει. Αυτά συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια πολύ ευαίσθητη γραφίδα.

Και θυμηθείτε πώς είναι η γραφίδα που δεν είναι γραφίδα; Το μειονέκτημα της μη χρήσης μιας χωρητικής αλληλεπίδρασης μεταξύ του μολυβιού και του iPad είναι ότι το μολύβι μπορεί να κάνει μερικές αλλά όχι όλες τις λειτουργίες ενός δακτύλου. Για παράδειγμα, μπορείτε να ανοίξετε μια εφαρμογή με βρύση, να μετακινηθείτε σε λίστες και κουμπιά, αλλά δεν μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να ενεργοποιήσετε την οθόνη ελέγχου ή την οθόνη ειδοποιήσεων του iPad. Οι χρήσεις περιορίζονται και στις εφαρμογές, αν και μπορούν εύκολα να επιλέξουν διαφορετικά εργαλεία από το μενού της εφαρμογής σχεδίου.

Ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται σαν ένα μειονέκτημα, έχει μια σαφή ανοδική: Το iPad είναι τέλειο στο να διακρίνει το δάχτυλο ή την παλάμη σας από το μολύβι. Μπορεί να χρειάζονται λίγο χρόνο για να χρησιμοποιήσουν αυτές τις πληροφορίες, αλλά ακόμη και από την εκκίνηση, οι εφαρμογές κάνουν μεγάλη δουλειά να διακρίνουν ένα τυχαίο δάχτυλο που χτυπά την οθόνη ή μέρος της παλάμης στη γωνία της οθόνης από το ίδιο το μολύβι. Μην πάρετε τυχαίους λόξυγκους στη χρήση του μολυβιού.

Το μολύβι είναι ιδανικό για την καταγραφή σημειώσεων και σύνταξης, αλλά λάμπει πραγματικά στα χέρια ενός καλλιτέχνη. Και όπως υποδηλώνει το όνομά του, είναι το καλύτερο όταν είναι ένα μολύβι. Το μολύβι Apple είναι σε θέση να σχεδιάζει μια πολύ στενή γραμμή με ακρίβεια, αλλά επίσης προσαρμόζεται στην πίεση που χρησιμοποιείται όταν αγγίζετε την οθόνη, η οποία μπορεί να δημιουργήσει μια παχύτερη γραμμή. Το μολύβι επίσης ανιχνεύει τη γωνία με την οποία κρατιέται, έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να σκιάσετε μια περιοχή σαν να χρησιμοποιούσατε ένα μολύβι ή ένα κομμάτι κάρβουνου.

Το μόνο πραγματικό μειονέκτημα του Μολύβι από τη σκοπιά της χρήσης είναι το διαθέσιμο λογισμικό για αυτό. Υπάρχουν πολλές μεγάλες εφαρμογές από το FiftyThree's Paper to Procreate, το οποίο μπορεί να είναι η καλύτερη συνολική εφαρμογή σχεδίασης στο iPad. Αλλά δεν υπάρχει πλήρες φουσκωμένο Illustrator, Photoshop ή Painter 2016. Το iPad Pro έχει μεγάλη ώθηση στην ταχύτητα σε σχέση με τα προηγούμενα iPads, οπότε ίσως θα δούμε αυτές τις εφαρμογές να έρθουν στο iPad νωρίτερα παρά αργότερα, αλλά μέχρι τότε, κρατήστε το μολύβι πίσω.

Μιλώντας για το iPad Pro , προς το παρόν, είναι το μοναδικό iPad ικανό να συνεργαστεί με το μολύβι της Apple. Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή το μολύβι απαιτεί συγκεκριμένους αισθητήρες ενσωματωμένους στην οθόνη, οπότε ένα iPad πρέπει να κατασκευαστεί για το μολύβι όσο το Pencil γίνεται για το iPad. Αυτή η απαίτηση του iPad Pro πρέπει να αλλάξει στο νέο μέλλον όταν κυκλοφορήσει το επόμενο iPad, αλλά μέχρι τότε ο μόνος τρόπος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Pencil είναι το iPad Pro.

Πώς να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο iPad σας

Είναι το μολύβι της Apple σωστό για εσάς;

Όπως το μολύβι είναι στο σημειωματάριο, είναι πραγματικά φτιαγμένο για όσους πρόκειται να βάλουν μια γραφίδα μέσω του κουδουνιού. Το μολύβι της Apple είναι καλύτερο στα χέρια ενός καλλιτέχνη ή ενός χρήστη που πρόκειται να χρησιμοποιήσει το μολύβι για να δημιουργήσει. Υπάρχουν φθηνότερα styluses στην αγορά για τη λήψη σημειώσεων και δεν έχουν την απαίτηση του iPad Pro. Αλλά αν θέλετε την καλύτερη γραφίδα στην αγορά, είναι μια μη-brainer. Η υψηλότερη τιμή του Μολύβι της Apple αξίζει σίγουρα τον προηγμένο αισθητήρα και τον νέο τρόπο χρήσης μιας γραφίδας με το iPad.