Πώς να απενεργοποιήσετε το JavaScript στο πρόγραμμα περιήγησης Web της Opera

Το εκπαιδευτικό του πρόγραμμα προορίζεται μόνο για χρήστες που εκτελούν το πρόγραμμα περιήγησης Web Opera σε λειτουργικά συστήματα Windows, Mac OS X ή MacOS Sierra.

Οι χρήστες του Opera που επιθυμούν να απενεργοποιήσουν το JavaScript στον περιηγητή τους μπορούν να το κάνουν με λίγα μόνο βήματα. Αυτό το σεμινάριο σας δείχνει πώς έχει γίνει. Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης.

Χρήστες Windows: Κάντε κλικ στο κουμπί μενού Opera, που βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης. Όταν εμφανιστεί το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε την επιλογή Ρυθμίσεις . Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ακόλουθη συντόμευση πληκτρολογίου αντί αυτού του στοιχείου μενού: ALT + P

Χρήστες Mac: Κάντε κλικ στην Όπερα στο μενού του προγράμματος περιήγησης που βρίσκεται στο επάνω μέρος της οθόνης σας. Όταν εμφανιστεί το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε την επιλογή Προτιμήσεις . Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω συντόμευση πληκτρολογίου αντί αυτού του στοιχείου μενού: Command + Comma (,)

Η διεπαφή ρυθμίσεων της Όπερας θα εμφανιστεί τώρα σε μια νέα καρτέλα. Στο αριστερό παράθυρο μενού, κάντε κλικ στην επιλογή με την ένδειξη Διαδικτυακοί τόποι.

Το τρίτο τμήμα αυτής της σελίδας, το JavaScript , περιέχει τις ακόλουθες δύο επιλογές - καθεμία συνοδεύεται από ένα κουμπί επιλογής.

Εκτός από αυτήν την προσέγγιση all-or-nothing, η Opera σας επιτρέπει επίσης να καθορίσετε μεμονωμένες ιστοσελίδες ή ολόκληρους ιστότοπους και τομείς όπου μπορείτε είτε να επιτρέψετε είτε να αποτρέψετε την εκτέλεση κώδικα JavaScript. Αυτές οι λίστες διακινούνται μέσω του κουμπιού Διαχειριστείτε εξαιρέσεις , το οποίο βρίσκεται κάτω από τα προαναφερθέντα κουμπιά επιλογής.