Προώθηση μηνυμάτων Gmail σε άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτόματα

Διαβάστε τα μηνύματα Gmail στον αγαπημένο σας υπολογιστή-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Το web interface του Gmail προσφέρει εξαιρετική οργάνωση, αρχειοθέτηση και δυνατότητες αναζήτησης. Παρόλα αυτά, ορισμένοι χρήστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προτιμούν να διαβάζουν το Gmail σε άλλες εφαρμογές ή διεπαφές ιστού που προσφέρουν διαφορετικές λειτουργίες από το Gmail ή που είναι πιο οικείες. Ορισμένοι χρήστες επιλέγουν να προωθήσουν το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο σε άλλη διεύθυνση σε περίπτωση διακοπών, ασθένειας και των συναφών. Όποιοι κι αν είναι οι λόγοι σας, το Gmail διευκολύνει τη χρήση της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του στο πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προτιμάτε.

Για web-based υπηρεσίες όπως το Yahoo!, το Gmail το επιτυγχάνει επιτρέποντάς σας να προωθήσετε όλα τα μηνύματα που λαμβάνετε σε οποιαδήποτε άλλη διεύθυνση email που επιλέγετε. Χρησιμοποιώντας φίλτρα , μπορείτε ακόμη και να προωθήσετε μηνύματα που πληρούν ορισμένα κριτήρια σε εξωτερικές διευθύνσεις, αλλά η ευρεία προσέγγιση "προς τα εμπρός" είναι χρήσιμη αν προτιμάτε να μην ακολουθήσετε μια αποσπασματική προσέγγιση.

Για να χρησιμοποιήσετε προγράμματα-πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το Microsoft Outlook και το Apple Mail, μπορείτε να ρυθμίσετε ένα λογαριασμό Gmail στον πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και να ανακτήσετε άμεσα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για αυτόματη προώθηση των εισερχομένων μηνυμάτων Gmail σε άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Gear στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης του Gmail και επιλέξτε Ρυθμίσεις από το αναπτυσσόμενο μενού που εμφανίζεται.
  2. Επιλέξτε την καρτέλα Forwarding και POP / IMAP .
  3. Στο πλαίσιο προώθησης (το πρώτο που θα δείτε, δεξιά στην κορυφή), κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη διεύθυνσης προώθησης .
  4. Καταχωρίστε τη διεύθυνση στην οποία θέλετε να προωθήσετε μελλοντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Gmail στο πλαίσιο κάτω από την ενότητα " Εισαγάγετε μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προώθησης".
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .
  6. Κάντε κλικ στο στοιχείο Προχωρήστε στο αναδυόμενο παράθυρο.
  7. Μεταβείτε στο πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον οποίο θέλετε να λαμβάνετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προωθήθηκε. Ανοίξτε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης από την ομάδα του Gmail με το θέμα της επιβεβαίωσης προώθησης Gmail στη διεύθυνση στην οποία προωθείτε.
  8. Επισημάνετε και αντιγράψτε τον οκταψήφιο κωδικό κάτω από τον κωδικό επιβεβαίωσης .
  9. Μεταβείτε στο Gmail στο πρόγραμμα περιήγησής σας.
  10. Επικολλήστε τον κωδικό επιβεβαίωσης οκτώ μέρους στο πεδίο Κωδικός επιβεβαίωσης στην καρτέλα Προώθηση και POP / IMAP.
  11. Κάντε κλικ στην επιλογή Επαλήθευση .
  12. Επιλέξτε Προώθηση αντιγράφου εισερχόμενης αλληλογραφίας και εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μόλις δημιουργήσατε.
  13. Κάντε κλικ στο πεδίο δίπλα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να ενημερώσετε το Gmail για το τι πρέπει να κάνετε με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν ληφθεί και προωθηθούν στη διεύθυνση που έχετε επιλέξει. Επιλέξτε μια επιλογή από το αναπτυσσόμενο μενού που εμφανίζεται. Όποια και αν επιλέξετε, θα λάβετε ένα αντίγραφο του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση που επιλέξατε σε προηγούμενα βήματα.
    • Η διατήρηση του αντιγράφου του Gmail στα Εισερχόμενα δίνει εντολή στο Gmail να αφήσει το μήνυμα στα Εισερχόμενα του Gmail ως νέο και μη αναγνωσμένο.
    • Το αντίγραφο του Gmail ως αναγνωσμένο αφήνει τα μηνύματα στο φάκελο εισερχομένων του Gmail αλλά τα χαρακτηρίζει ως αναγνωσμένα.
    • Αρχειοθέτηση του αντιγράφου του Gmail - πιθανώς της πιο χρήσιμης ρύθμισης - δίνει εντολή στο Gmail να επισημάνει τα διαβιβαζόμενα μηνύματα ως αναγνωσμένα , να τα αφαιρέσει από τα Εισερχόμενα και να τα κρατήσει στο αρχείο για μεταγενέστερη αναζήτηση και ανάκτηση.
    • Η διαγραφή του αντιγράφου του Gmail επιτρέπει τη μετακίνηση των μηνυμάτων στον Κάδο απορριμμάτων μετά τη διαβίβασή τους. Τα συρραφή μηνύματα διαγράφονται αυτόματα μετά από 30 ημέρες. Αυτό όμως δεν συνιστάται. η διατήρηση του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο Gmail μπορεί να χρησιμεύσει ως ένας εύκολος τρόπος για να το υποστηρίξετε. Διαγράφηκε ένα σημαντικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εφαρμογή προορισμού σας; Θα έχετε ακόμα ένα αντίγραφο ασφαλές και ήχο στο Gmail.
  1. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση αλλαγών .

Από εδώ και πέρα, όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που φθάνουν στο λογαριασμό σας στο Gmail-μείον το spam-αντιγράφονται στο λογαριασμό που έχετε ορίσει.

Εάν χρησιμοποιείτε τα Εισερχόμενα από την Google

Τα Inbox by Google είναι μια ξεχωριστή εφαρμογή από το Gmail, αλλά τροφοδοτείται από το λογαριασμό σας στο Gmail. Απλώς έχει μια διαφορετική διεπαφή, σύνολο χαρακτηριστικών και οργανωτικό σχήμα. Δεν χρησιμοποιείται σχεδόν τόσο ευρέως όσο το Gmail - αλλά αν είστε από τους χρήστες του και θέλετε να προωθήσετε το email σας σε διαφορετικό πελάτη, απλώς συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Gmail και ακολουθήστε την παραπάνω διαδικασία. Οι αλλαγές σας θα μεταφερθούν στα Εισερχόμενα από την Google. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα μεταβούν στη διεύθυνση που καθορίζετε, αλλά, όπως και με το Gmail, θα εξακολουθούν να εμφανίζονται στα Εισερχόμενα σας από το λογαριασμό Google.

Αν αλλάξεις γνώμη...

Για να απενεργοποιήσετε την αυτόματη προώθηση του Gmail σας σε άλλη υπηρεσία, απλά αναστρέψτε τα βήματα που πήρατε παραπάνω. ΕΙΔΙΚΑ:

  1. Ανοίξτε το Gmail.
  2. Κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις .
  3. Επιλέξτε Ρυθμίσεις .
  4. Επιλέξτε Προώθηση και POP / IMAP .
  5. Επιλέξτε Απενεργοποίηση προώθησης στο πλαίσιο Προώθηση .
  6. Επιλέξτε Αποθήκευση αλλαγών στο κάτω μέρος της οθόνης.

Οι αλλαγές σας θα ισχύουν αμέσως.