Κατάστημα κοντά στο TheFind App Review

Αυτή η εφαρμογή δεν είναι πλέον διαθέσιμη στο App Store (από τον Αύγουστο του 2016).

Το καλό

Το κακό

Πόσο ενοχλητικό είναι να χάσετε χρόνο οδήγησης σε πολλά διαφορετικά καταστήματα για να εντοπίσετε ένα δύσκολο να βρείτε στοιχείο; Το δωρεάν κατάστημα App Near by TheFind, σας εξοικονομεί χρόνο και ενόχληση προσφέροντας έναν ευκολότερο τρόπο εντοπισμού προϊόντων σε κοντινά καταστήματα. Η εφαρμογή έχει μερικούς τομείς στους οποίους μπορεί να βελτιωθεί, αλλά κάνει καλύτερη δουλειά που σας βοηθά να βρείτε τα πράγματα που ψάχνετε από μερικούς από τους ανταγωνιστές της.

Ακριβείς καταχωρήσεις κατάστημα, αλλά ακαταστασία Αποτελέσματα

Το κατάστημα κοντά στο TheFind είναι πολύ απλό στη χρήση - απλώς πληκτρολογήστε το όνομα του προϊόντος που προσπαθείτε να βρείτε στη γραμμή αναζήτησης και η εφαρμογή θα την βρει σε καταστήματα κοντά σας (βάσει δεδομένων από το GPS του iPhone σας). Μετά την αναζήτηση, θα δείτε τις τιμές για το προϊόν στα καταστήματα της περιοχής σας. Στην πρώτη δοκιμή μου, χρησιμοποίησα την εφαρμογή για να δω πού θα μπορούσα να αγοράσω ένα iPod touch κοντά μου. Η εφαρμογή μου είπε ότι ήταν διαθέσιμη σε Wal-Mart, Best Buy, RadioShack. Αυτό δεν ήταν εκπληκτικό, αλλά ένα χρήσιμο εικονίδιο "πώλησης" δίπλα στην καταχώριση της Wal-Mart μου έδειξε προς την κατεύθυνση μιας συμφωνίας.

Ενώ οι καταχωρίσεις είναι άφθονες και ενημερωτικές, τα αποτελέσματα αναζήτησης θα μπορούσαν να οργανωθούν καλύτερα. Όπως βρήκα με την εφαρμογή Shop.com, οι καταχωρίσεις για την τέταρτη γενιά του iPod touch αναμειγνύονται μαζί με εκείνες για iPod nanos και προηγούμενα μοντέλα του iPod touch. Υπήρχαν επίσης κάποια αξεσουάρ, όπως περιπτώσεις iPod touch ρίχνονται μέσα για το καλό μέτρο. Ορισμένοι χρήστες ίσως να προτιμούν να βλέπουν προηγούμενες γενιές ή εξαρτήματα iPod στα αποτελέσματα αναζήτησης, αλλά δεν είμαι από αυτούς - τα αποτελέσματα μοιάζουν υπερβολικά γεμάτα, γεγονός που καθιστά δύσκολη τη σύγκριση των τιμών. Τα αποτελέσματα προσαρμοσμένα πιο στενά στη συγκεκριμένη αναζήτηση μου θα προσφέρουν μια καλύτερη και πιο αποτελεσματική εμπειρία.

Μόλις βρείτε ένα προϊόν, η σελίδα λεπτομερειών για το προϊόν περιλαμβάνει πληροφορίες όπως τη διεύθυνση του καταστήματος που πωλεί το προϊόν και έναν αριθμό τηλεφώνου για αυτό το κατάστημα, τον οποίο μπορείτε να καλέσετε απλώς πατώντας σε αυτό από την εφαρμογή. Οι χάρτες είναι επίσης διαθέσιμοι, οι οποίοι είναι χρήσιμοι εάν κάνετε αγορές μακριά από το σπίτι ή χρειάζεστε οδηγίες.

Εκτός από τα ψώνια σε τούβλα και κονίες κονσερβών κοντά σας, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το TheFind για να συγκρίνετε τις τιμές online πατώντας στην καρτέλα "Είδη Web". Τα αποτελέσματα αναζήτησης για αγορές στο διαδίκτυο εξακολουθούν να υποφέρουν από τα ίδια οργανωτικά προβλήματα με τα αποτελέσματα λιανικής πώλησης, αλλά καθιστώντας τον όρο αναζήτησης όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένο είναι μια μέθοδος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσπαθήσετε να αποκόψετε κάποια ακαταστασία.

Η κατώτατη γραμμή

Κατάστημα κοντά στο TheFind είναι μια καλή προσπάθεια, αλλά δεν είναι εντελώς επιτυχημένη. Παρόλο που καταφέρνει καλύτερα να συγκρίνει τις τιμές και να εντοπίσει τα κοντινά καταστήματα από την εφαρμογή Shop.com, τα αποτελέσματα αναζήτησης εξακολουθούν να είναι λίγο αποδιοργανωμένα για να είναι πραγματικά χρήσιμα. Θα ήθελα επίσης να δω περισσότερα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας αποθήκευσης των αγαπημένων αντικειμένων σε μια λίστα επιθυμιών ή αγορών ή τη δημιουργία ειδοποιήσεων σχετικά με τις τιμές που θα μου επιτρέπουν να γνωρίζω πότε τα προϊόντα που ψάχνω είναι διαθέσιμα στο επιθυμητό εύρος τιμών μου. Υποθέτω ότι δεν μπορώ να είμαι πολύ choosy με μια δωρεάν εφαρμογή, αλλά το TheFind χρειάζεται ακόμα κάποιες βελτιώσεις για να γίνει μια καθημερινή εφαρμογή. Συνολική βαθμολογία: 3 αστέρια από τα 5.

Τι χρειάζεστε

Κατάστημα κοντά Το TheFind είναι συμβατό με τα iPhone , iPod touch και iPad. Απαιτεί iPhone OS 3.0 ή νεότερη έκδοση. Οι λειτουργίες GPS είναι πιο ακριβείς στο iPhone, καθώς είναι η μόνη συσκευή των τριών με το πραγματικό υλικό GPS.

Αυτή η εφαρμογή δεν είναι πλέον διαθέσιμη στο App Store (από τον Αύγουστο του 2016).