Ανάπτυξη iOS εφαρμογών: Κόστος δημιουργίας μιας εφαρμογής iPhone

Πόσο μπορείτε να περιμένετε να δαπανήσετε για την ανάπτυξη μιας εφαρμογής iPhone

Πριν προχωρήσετε στην ανάπτυξη εφαρμογών για οποιαδήποτε κινητή συσκευή, εσείς, ως προγραμματιστής, θα πρέπει πρώτα να σκεφτείτε τι θέλετε από αυτό, πόσο είστε πρόθυμοι να αφιερώσετε σε αυτό, το κοινό που θέλετε να στοχεύσετε με την εφαρμογή σας και ούτω καθεξής. Οι περισσότεροι προγραμματιστές εφαρμογών δημιουργούν εφαρμογές, όπως είναι το πάθος τους. Ωστόσο, αυτό το εγχείρημα θα πρέπει επίσης να είναι αρκετά κερδοφόρο για να ανακτήσετε τα χρήματα, το χρόνο και την προσπάθεια που ξοδεύετε για τη δημιουργία του.

Σε αυτή την ανάρτηση, ασχολούμαστε με το κόστος της ανάπτυξης εφαρμογών για iPhone και το ποσό που μπορείτε να περιμένετε να ξοδέψετε για να δημιουργήσετε μια εφαρμογή για αυτήν τη συσκευή.

Τύπος εφαρμογής iPhone

Βασικές εφαρμογές iPhone

Εφαρμογές βάσης δεδομένων

iPhone Game Apps

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά

Η προσθήκη σε διάφορα άλλα χαρακτηριστικά μπορεί επίσης να ωθήσει το γενικό κόστος της εφαρμογής iPhone σας. Ακολουθεί μια λίστα με ορισμένα από αυτά τα χαρακτηριστικά, μαζί με την τιμολόγηση τους:

iPhone App Design

Ο σχεδιασμός της εφαρμογής σας είναι ζωτικός για την επιτυχία της εφαρμογής σας, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε χρήστες στην εφαρμογή σας. Συνιστάται να επενδύσετε σε ένα καλό σχεδιασμό εφαρμογών, καθώς αυτό θα σας φέρει και καλύτερες αποδόσεις. Ακολουθεί μια γενική εκτίμηση του κόστους σχεδιασμού της εφαρμογής σας για διάφορες συσκευές iOS:

Υπάρχουν εταιρείες που προσφέρουν πακέτα ανάπτυξης εφαρμογών για πελάτες μόνο για $ 1.000, αλλά τέτοιες εφαρμογές ενδέχεται να μην έχουν ποιότητα, μειώνοντας έτσι τον αριθμό των χρηστών για το ίδιο. Ως εκ τούτου, είναι επιθυμητό να δαπανάτε περισσότερα και να έχετε περισσότερη απόδοση επένδυσης (ROI) για την εφαρμογή iPhone σας.