Καλύτερα βιβλία για την ανάπτυξη iPhone App

Λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετική δημοτικότητα του iPhone της Apple ακόμη και σήμερα, χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός προγραμματιστών iPhone που εισέρχονται στην αγορά σε καθημερινή βάση. Ξεκινώντας με την ανάπτυξη του iPhone μπορεί να αποδειχθεί αρκετά ένα καθήκον για έναν wannabe προγραμματιστή iOS. Ακόμα και ένας έμπειρος προγραμματιστής του iPhone τρέχει μερικές φορές σε πρόβλημα με το νιτρινο-gritty του συστήματος. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα βιβλία για την ανάπτυξη iPhone App

iPhone for Dummies (Αγγλικά)

Αμαζόνα

Το iPhone for Dummies είναι ένα βιβλίο που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους προγραμματιστές του iPhone 3G . Διδάσκει τους προγραμματιστές newbie για την εργασία με τα χαρακτηριστικά αυτού του smartphone, όπως η διεπαφή multitouch, το πλούσιο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο HTML, οι χάρτες GPS, τα μηνύματα SMS και ούτω καθεξής κ.ο.κ.

Οι συντάκτες αυτού του βιβλίου, Bob LeVitus και Edward C. Baig, περιέγραψαν πολλές χρήσιμες πληροφορίες, λεπτομερείς εικονογραφήσεις σε πλήρες χρώμα και συμβουλές για την εργασία με όλα τα χαρακτηριστικά αυτής της θαυμάσιας συσκευής.

Σας διδάσκουν να δουλεύετε με κάθε μοναδικό χαρακτηριστικό της φορητής συσκευής, όπως η αποδοτικότερη χρήση του 3G , το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μέσω του τοπίου, η πλοήγηση στον ιστότοπο, οι οδηγίες στροφής , η χρήση Spotlight , η ανάπτυξη εφαρμογών βάσει τοποθεσίας με χρήση GPS επί.

Έναρξη ανάπτυξης iOS 5 (Αγγλικά)

Pricegrabber

Αρχίζοντας το iOS 5 Development Game σας διδάσκει να αναπτύξετε εφαρμογές παιχνιδιών στο iPhone, iPod Touch και iPad, χρησιμοποιώντας το νέο iOS 5 SDK.

Η ανάπτυξη εφαρμογών παιχνιδιών για το iPad είναι ακόμη μια μάλλον αποκλειστική και μάλλον ευχάριστη βιομηχανία. Όλο και περισσότεροι χρήστες κινητών συσκευών μετακινούνται σε δισκία αυτές τις μέρες και όλοι γνωρίζουμε ότι το iPad της Apple βρίσκεται ακόμα στην κορυφή του σωρού.

Αυτό το βιβλίο σας εκπαιδεύει στη χρήση μαθημάτων πυρήνα για να δημιουργήσετε τις εφαρμογές παιχνιδιών σας, τοποθετώντας κινούμενα σχέδια, ήχο και γραφικά. Θα μάθετε επίσης να εργάζεστε άνετα με την τελευταία έκδοση του Xcode κατά τη δημιουργία αυτών των εφαρμογών.

Το βιβλίο σας διδάσκει επίσης να συνεργαστείτε με την τελευταία ενημερωμένη έκδοση του iOS Game Center και σας εκπαιδεύει στο σχεδιασμό εφαρμογών που διατηρούν την εμπειρία του χρήστη στο μυαλό σας.

Η ανάπτυξη εφαρμογών iPhone της επιχείρησης (στα αγγλικά)

Pricegrabber

Το Business of iPhone App Development, που εκδίδεται από την Apress, παίρνει μια επιχειρηματική άποψη των εφαρμογών iPhone. Περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες για ερασιτέχνες προγραμματιστές σχετικά με τον προγραμματισμό της διαδικασίας ανάπτυξης εφαρμογών iPhone, με σκοπό τη δημιουργία εφαρμογών για αυτό το συγκεκριμένο κινητό λειτουργικό σύστημα, το οποίο θα επιτύχει επίσης σε μεγάλη κλίμακα στο Apple App Store .

Ως εκ τούτου, μπορείτε να μάθετε για το σχεδιασμό της εφαρμογής σας, τη διαχείριση και την εφαρμογή της εφαρμογής και σας δίνει επίσης συμβουλές για την εμπορία της εφαρμογής σας για κινητά , ώστε να μπορείτε να ανακτήσετε το μέγιστο κέρδος από τις πωλήσεις της εφαρμογής. Αυτό το βιβλίο έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα με την ιδέα να αφήσει τον προγραμματιστή του iPhone να κερδίσει χρήματα από τις πωλήσεις της εφαρμογής του.

Ενώ η δημιουργία μιας εφαρμογής για κινητά είναι μια αρκετά περίπλοκη διαδικασία, πρέπει επίσης να ξέρετε πώς να πουλήσετε την εφαρμογή που αναπτύξατε με τόσο μεγάλη δυσκολία. Αυτό το βιβλίο σάς επιτρέπει να βρίσκεστε στο μάντρα για επιτυχία και σας λέει τι πρέπει να κάνετε για να κάνετε την εφαρμογή σας μια εφαρμογή με την υψηλότερη πώληση στο App Store. Ως εκ τούτου, αυτό το βιβλίο σας βοηθά να ακονίσετε τις επιχειρηματικές δεξιότητές σας επίσης.

Δημιουργία εφαρμογών iPhone με HTML, CSS και JavaScript (Αγγλικά)

Pricegrabber

Μπορείτε να πάρετε αυτό το βιβλίο από το Amazon.com Marketplace σε μόνο $ 7.54. Σας διδάσκει σε μεθόδους για την γρήγορη και εύκολη ανάπτυξη εφαρμογών iPhone , χρησιμοποιώντας τις υπάρχουσες γνώσεις σας για HTML, CSS και JavaScript. Αυτό σημαίνει ότι περνάτε πολύ λιγότερο χρόνο προσπαθώντας να κυριαρχήσετε στον Στόχο-Γ.

Συμπεριλαμβανομένων των βήμα-βήμα οδηγίες, των σχετικών παραδειγμάτων και των πρακτικών ασκήσεων, μαθαίνετε να δημιουργείτε εφαρμογές iPhone χρησιμοποιώντας τα βασικά εργαλεία Ιστού, ενώ παράλληλα συνεργάζεστε με τις προηγμένες λειτουργίες της κινητής συσκευής, όπως η γεωγραφική τοποθέτηση, το επιταχυνσιόμετρο κ.ο.κ.

Ο βασικός οδηγός για την ανάπτυξη εφαρμογών iPhone για χρήστες Flash (Αγγλικά)

Pricegrabber

Αυτό το χρήσιμο βιβλίο διατίθεται σε μόλις $ 30.42 από την Buy.com. Λειτουργεί ως μια αποτελεσματική εισαγωγή στο Objective-C για τους προγραμματιστές του iPhone που έχουν επίσης κάποια γνώση του ActionScript. Ουσιαστικά, το βιβλίο αυτό έχει σχεδιαστεί για να καθοδηγεί τους έμπειρους προγραμματιστές Flash να ελέγχουν όλες τις πτυχές του iPhone SDK και να δημιουργούν δεσμευτικές εφαρμογές για το iPhone.

Σας διδάσκει τη βασική διαφορά μεταξύ του ActionScript και του Objective-C και πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις σας για το ActionScript για να έχετε το μέγιστο πλεονέκτημα από τον Στόχο-C. Επίσης, σας εκπαιδεύει στη συνεργασία με τα προηγμένα χαρακτηριστικά του iPhone, όπως η κάμερα, το GPS και το επιταχυνσιόμετρο.