Πώς να συγχρονίσετε τις επαφές Gmail σε ένα iPhone

Ως tech geek, οι προτιμήσεις μου στα gadgets αντικατοπτρίζουν την πολύ στρογγυλεμένη μου παγκόσμια άποψη. Έχω ένα φορητό υπολογιστή με Windows, ένα iPad της Apple και αρκετές επαναλήψεις του Android Galaxy S Android phone . Κατά τη διάρκεια των ημερών άγριας δύσης των δισκίων, έχω δειγματοληψία ακόμη και προηγούμενες πλάκες όπως το Galaxy Tab 10.1 , το Motorola Xoom και το BlackBerry PlayBook . Έχω επίσης όλες τις μεγάλες κονσόλες παιχνιδιών και ακόμη και μια Limited Edition Ouya που ζουν σε τέλεια αρμονία με την τηλεόραση στο σαλόνι μου. Γεια σου, τόσο περισσότερο το καλύτερο, λέω.

Και πάλι, οι "τεχνολογικοί τρόποι" μου μπορούν να οδηγήσουν σε θέματα μερικές φορές. Λάβετε την απόφασή μου να χρησιμοποιήσετε το Gmail αντί του λογαριασμού μου στο Outlook κατά την εργασία ως χώρος στάθμευσης για περισσότερες από 500 επαφές. Νομίζω ότι αν εγκαταλείψω τη δουλειά μου ή - γκόλφ - απολύσει, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχώ για τη λίστα επαφών μου που εξαντλείται όταν χάσω την πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εργασίας μου.

Φυσικά, η δουλειά μου αποφάσισε να μου δώσει ένα iPhone που ήταν συνδεδεμένο με το λογαριασμό μου στο Microsoft Outlook με την εταιρεία πριν από λίγα χρόνια. Το αποτέλεσμα? Αρχικά είχα μόνο ένα άτομο στη λίστα επαφών μου, και έτυχε να είναι κάποιο dude που πρόσθεσα κατά λάθος. Το γεγονός ότι η εφαρμογή Gmail για το iPhone είναι sorta-kinda, καλά, φοβερό δεν βοηθά ούτε.

Ευτυχώς, το iPhone σάς επιτρέπει να συγχρονίζετε εύκολα τις επαφές σας στο Gmail. Θέλω να πω, κυριολεκτικά παίρνει μόνο μερικά λεπτά. Εδώ είναι το lowdown για να πάρει αυτές τις επαφές του Gmail στο iPhone σας:

Αγγίξτε την εφαρμογή "Ρυθμίσεις": Αν κοιτάξετε μέσα από τις εφαρμογές σας, θα δείτε ένα λογότυπο που μοιάζει με μηχανικό εργαλείο με τη λέξη "Ρυθμίσεις". Πηγαίνετε μπροστά και πατήστε το.

Μεταβείτε στο 'Αλληλογραφία, Επαφές, Ημερολόγια': Μόλις μπείτε στο μενού Ρυθμίσεις, μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να δείτε "Mail, Επαφές, Ημερολόγια". Πατήστε και αυτό.

Βρείτε "Προσθήκη λογαριασμού": Για παλιότερες εκδόσεις του λογισμικού, όπως το iOS 5, ακολουθείται από τις προειδοποιητικές ελλείψεις - σαν να συμβαίνει κάτι κακό. Ίσως να είναι αλήθεια. Για το iOS 9, θα είναι η τρίτη επιλογή. Ναι, το μαντέψατε, πατήστε.

Επιλέξτε Microsoft Exchange: Σε αυτό το σημείο, θα δείτε ένα σωρό πράγματα όπως iCloud, Microsoft Exchange, κλπ. Δείτε αυτό που λέει το Gmail; Μην αγγίξετε αυτό. Ξέρω ότι είναι αντίθετο-διαισθητικό, αλλά, ειλικρινά, πήρα ένα ζευγάρι από μηνύματα σφάλματος όταν προσπάθησα να το χρησιμοποιήσω και απλά έκλεψα έδωσε επάνω σε αυτό. Ναι, ξέρω, είμαι απογοητευτικό, Εντάξει, Σοβαρά, όμως, ήμουν στην προθεσμία και απλά ήθελα να το ολοκληρώσω γρήγορα. Έτσι, θυμηθείτε το λογότυπο του Microsoft Exchange για το οποίο συζητήσαμε νωρίτερα (μερικές φορές θα λέει απλώς "Exchange" αντί); Πατήστε αυτό.

Συμπληρώστε τα πεδία σας: Εντάξει, τώρα θα πρέπει να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες. Για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε τη διεύθυνση Gmail, όπως το hopethisworks@gmail.com ή κάτι τέτοιο. Για παλαιότερες εκδόσεις του iOS, ενδέχεται να δείτε το Domain . Αφήστε το όπως είναι και μην το αγγίξετε. Η παλαιότερη έκδοση iOS θα έχει επίσης όνομα χρήστη, οπότε τοποθετήστε το τμήμα πριν από το "@" στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που καταχωρίσατε, το οποίο θα ήταν " hopethisworks" στο παραπάνω παράδειγμα. Ο κωδικός πρόσβασης θα είναι ο κωδικός πρόσβασης στο λογαριασμό σας στο Gmail. Για την περιγραφή , μπορείτε να τοποθετήσετε ό, τι θέλετε, αν και θα σας συμβούλευα να χρησιμοποιήσετε κάτι που πραγματικά θα σας υπενθυμίζει σε ποιο λογαριασμό προσθέτετε. Όταν όλα είναι σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, πατήστε Επόμενο .

Σχεδόν εκεί: Για τα παλαιότερα λογισμικά iOS, θα δείτε ένα επιπλέον κουτί που ονομάζεται Domain . Αυτό είναι πραγματικά σημαντικό, ώστε να θέλετε να το γεμίσετε σωστά και να μην βάζετε κάποια ανόητα πράγματα όπως "Όλα", ακόμα κι αν είστε πραγματικά ο πλοίαρχος του τομέα σας. (Ένας συνεργάτης που βοήθησα πραγματικά προσπάθησε να παραλείψει αυτό το βήμα και στη συνέχεια με ρώτησε γιατί η διαδικασία ρύθμισης έχει κολλήσει στο κενό.) Αντ 'αυτού, απλά βάλτε το m.google.com, το οποίο δηλώνει έναν λογαριασμό για κινητά, φυσικά. Στη συνέχεια, θα δείτε μια δέσμη συρόμενων ολισθητήρων, την οποία θα θελήσετε να σύρετε στη θέση "ON", στη συνέχεια πατήστε "Αποθήκευση". Για το iOS 9, το "Domain" είναι προαιρετικό και απαιτείται μόνο όνομα χρήστη και διακομιστής (για το τελευταίο, πληκτρολογήστε m.google.com).

Περιμένετε, μόλις εμφανίστηκαν 50 επαφές: Αυτό μου συνέβη πραγματικά, οπότε υπάρχει πιθανότητα να συμβεί και σε σας. Απλά βγείτε από τις Ρυθμίσεις και μεταβείτε στις Επαφές σας. Hit Groups στο επάνω αριστερό μέρος και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο βέλος ανανέωσης για παλαιότερες εκδόσεις του iOS 5, το οποίο θα είναι επίσης επάνω αριστερά ή απλά σπρώξτε την οθόνη προς τα κάτω για νεότερα συστήματα με iOS 9. Voila, οι υπόλοιπες επαφές σας θα φορτωθούν .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό το σεμινάριο έγινε σε ένα iPhone 4S με iOS 5.0.1 και ένα iPhone 6 με iOS 9.3.4. Θέλετε και κάποιες συμβουλές για το Android; Εδώ 'είναι δείκτες για το πώς να βρείτε ένα χαμένο ή κλεμμένο τηλέφωνο Android ή συσκευή και πώς να επαναφέρετε μια ξεχασμένη οθόνη κλειδώματος Android .