Τα 13 καλύτερα δισκία που θα αγοράσουν το 2018

Δείτε τις κορυφαίες επιλογές tablet για gamers, παιδιά, σχεδιαστές και πολλά άλλα

Όταν αγοράζετε ένα tablet, είναι δύσκολο να γνωρίζετε από πού να ξεκινήσετε. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη, όπως η φορητότητα, ο προϋπολογισμός, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας και η κύρια χρήση.

Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το καλύτερο δισκίο για εσάς, εδώ είναι μια ανάλυση μερικών από τις πιο δημοφιλείς στην αγορά αυτή τη στιγμή, που κυμαίνονται από το προσιτό Amazon Fire HD 10 Tablet στο Samsung Galaxy Tab S2 (το οποίο διπλασιάζεται ως φορητός υπολογιστής).

Με τον ταχύτερο κινητό επεξεργαστή της Apple και την οθόνη True Tone, το iPad Pro 10,5 ιντσών είναι το καλύτερο tablet εκεί έξω τώρα. Το iPad Pro χρησιμοποιεί αισθητήρες για να ανιχνεύσει το φως σε οποιοδήποτε χώρο βρίσκεται για να ρυθμίσει τη θερμοκρασία χρώματος της οθόνης στο φως περιβάλλοντος. Η επίδραση κάνει την οθόνη να μοιάζει περισσότερο με χαρτί και είναι πιο εμφανής όταν είναι απενεργοποιημένη και η οθόνη μεταβαίνει σε ένα λαμπερό γαλαζοπράσινο φως. Εκτός από την ανάλυση οθόνης 2224 x 1668, η συσκευή χρησιμοποιεί ένα chip A10X Fusion με αρχιτεκτονική 64 bit ενσωματωμένο επεξεργαστή M10, τον ταχύτερο διαθέσιμο κινητό επεξεργαστή σε μια συσκευή iOS και διαθέτει τέσσερα ηχεία για τον καλύτερο δυνατό ήχο. Για να μην αναφέρουμε, το iPad Pro είναι συμβατό με το Pencil και διαθέτει ειδική υποδοχή για πληκτρολόγια, ώστε να μην χρειάζεται να βασίζεστε σε μια σύνδεση Bluetooth για να πληκτρολογείτε χωρίς να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο οθόνης. Απασχολημένος με το Instagramming; Η Apple συμπεριέλαβε την ίδια κάμερα 12MP με οπίσθιο φωτισμό με βίντεο 4K HD, καθώς και μια κάμερα FaceTime HD 7MP, για όσους θέλουν να τραβήξουν καλύτερες φωτογραφίες στο tablet τους. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι περίπου 10 ώρες και διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 256 GB.

Το tablet HD Fire 10 είναι το νεότερο και μεγαλύτερο tablet της Amazon και είναι το πρώτο βήμα τους να ανταγωνίζονται πραγματικά τα μεγαλύτερα δισκία Galaxy και Apple. Αλλά, κάνουν ότι ανταγωνίζονται σε ένα κλάσμα της τιμής. Έρχεται σε τρία χρώματα (μαύρο, μπλε ή κόκκινο), δύο μεγέθη (32GB ή 64GB) και με ή χωρίς τις ειδικές προσφορές που υποστηρίζονται από διαφημίσεις. Ότι όλοι αισθάνονται αρκετά πρότυπο για τη σειρά Fire, οπότε ας προχωρήσουμε στο πιο cool μέρος, που είναι ο αριθμός των χαρακτηριστικών που παίρνετε για αυτή την τιμή ευκαιρίας.

Για αρχάριους, αυτή η οθόνη έρχεται με ανάλυση 1080p (1920 x 1200 pixels στα 224 εικονοκύτταρα ανά ίντσα), ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε και να παρακολουθήσετε εκπληκτικές ταινίες και να παίξετε παιχνίδια βίντεο HD με απίστευτη σαφήνεια. Έχουν ενσωματώσει ακόμη και μια ενδιαφέρουσα "τεχνολογία LCD" που προσφέρει "λιγότερα επίπεδα φωτεινότητας" και πιο γωνιακές προβολές. Ακόμη και τα στερεοφωνικά ηχεία στον ήχο Fire 10 μοιάζουν με αυτά που ανήκουν στο σπίτι σας.

Υπάρχει ένας επεξεργαστής quad-core 1,2 GHz / 1,4 GHz με δύο φορές την μνήμη RAM της τελευταίας γενιάς της Fire, οπότε δεν θα πνιγεί σε οποιαδήποτε ροή που ρίχνετε σε αυτό. Η μπαταρία διαρκεί έως και 10 ώρες, ώστε να μπορείτε να κάνετε ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνετε με ένα δισκίο - να το απολαύσετε εν κινήσει χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε σε μια πρίζα. Οι κάμερες στο μπροστινό και στο πίσω μέρος δεν έχουν να γράψουν πολλά για το σπίτι, αλλά το πίσω προσφέρει ποιότητα 2MP με τη δυνατότητα λήψης βίντεο 720p. Γύρω από αυτό, με την ενσωματωμένη λειτουργικότητα του Amazon Alexa για την κλήση βοήθειας και τον έλεγχο του έξυπνου σπιτιού σας, και για την ανθεκτικότητα (που το ονομάζουν πιο ανθεκτικό από το tablet iPad Pro 10,5 ιντσών) και έχετε απόλυτη κλοπή για την τιμή.

Εάν το iPad της Apple δεν σας χτυπάει ως ένα must-buy, γυρίστε το κεφάλι σας στο Galaxy Tab S2 της Samsung. Είναι το iPad, αλλά χρησιμοποιεί το Android 5.0 κάτω από το ιδιόκτητο δέρμα TouchWiz της Samsung. Η οθόνη 9,7 ιντσών 2048 x 1536 pixel είναι εξαιρετική και είναι ιδανική για καθημερινές εργασίες, όπως παρακολούθηση ταινιών. Ο διπλός επεξεργαστής τετραπλού πυρήνα 1,9GHz + 1,3GHz συνδυάζεται με 3GB μνήμης RAM για γρήγορη απόδοση και δεν κάνει στάση ακόμα και κατά την εκτέλεση πολλαπλών εργασιών. Τέλος, το μαλακό πλαστικό κέλυφος που ζεύγη με μέταλλο που τρέχει γύρω από τις άκρες προσφέρει ένα ημι-premium εμφάνιση και αίσθηση.

Πέρα από την εμφάνιση και τη δύναμη, η μπαταρία προσφέρει περίπου 10 ώρες χρήσης υπό καθημερινές συνθήκες με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, περιήγηση και κάποια ροή ταινιών. Ευτυχώς, η εσωτερική αποθήκευση 32GB συνδυάζεται με μια υποδοχή microSD για αποθήκευση μέχρι και 128GB για ταινίες, εικόνες και βίντεο. Η οπίσθια κάμερα οκτώ-megapixel έχει αρκετές φωτογραφίες, αλλά, όπως και οι περισσότερες κάμερες tablet, αισθάνεται περισσότερο σαν μια δεύτερη σκέψη από ό, τι ένας καθημερινός σκοπευτής. Ευτυχώς, ένα από τα δυνατά σημεία του Galaxy Tab S2 είναι ότι περιλαμβάνει ένα πλήθος από εφαρμογές της Google, της Microsoft και της Samsung ακριβώς έξω από το κιβώτιο, ώστε να είναι εύκολο να πηδήσεις στην εργασία και να παίξεις.

Αν αγοράζετε αυτό το προϊόν για ένα παιδί, μπορείτε να το προστατέψετε από το παιδί σας και να το κάνετε φιλικό προς το παιδί.

Εάν αγοράζετε μια μεταχειρισμένη έκδοση, μπορείτε να διαγράψετε όλα τα δεδομένα και να επαναφέρετε ένα Android .

Η οθονική απεικόνιση οκτώ ιντσών 1280 x 800 pixel HD του Amazon Fire είναι περισσότερο από αρκετά καλή για να παρακολουθήσετε εκατομμύρια ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές και να διαβάσετε αμέτρητα βιβλία (τα οποία είναι διαθέσιμα μέσω του Amazon Prime και άλλων εφαρμογών όπως το Netflix και το Hulu) . Η εύρεση ταινιών για παρακολούθηση είναι ένα γρήγορο, χάρη στον επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα 1,3 GHz που συνδυάζει μνήμη RAM 1,5 GB. Για πολλούς, η οθόνη είναι ένα γλυκό σημείο που βοηθά εκείνους που βρίσκουν το μέγεθος των επτά ιντσών είναι πολύ μικρό και το μέγεθος 9,7 ιντσών είναι πολύ μεγάλο. Εκτός από την οθόνη "μεγέθους ακριβώς δεξιά", η πίσω πίσω κάμερα 2 megapixel και η κάμερα VGA που βλέπει προς τα εμπρός δεν είναι τρομερά εντυπωσιακά, αλλά υπάρχουν για να τραβήξετε φωτογραφίες με ένα τσίμπημα. Η ποιότητα της φωτογραφικής μηχανής στην άκρη, η κατασκευή του Fire HD 8 αισθάνεται πολύ υψηλότερη από την τιμή που θα πρότεινε και η Amazon ισχυρίζεται ότι είναι δύο φορές πιο ανθεκτική από το iPad Mini 4 και σε ένα κλάσμα του κόστους. Η προσθήκη του προσωπικού βοηθού Alexa της Amazon (που μπορεί να κάνει κλήσεις ) και η φιλική προς τον προϋπολογισμό τιμή καθιστά το Fire HD 8 απαραίτητο να αγοράσει.

Το Hot Press από τα πιεστήρια είναι το Surface Book 2 της Microsoft, η πιο ευέλικτη και premium συσκευή της εταιρείας στην αγορά. Ο σχεδιασμός είναι ακριβώς όπως αυτός του αρχικού επιφανειακού βιβλίου, αλλά γιατί να διορθώσετε κάτι που δεν έχει σπάσει; Το σασί μαγνησίου του προσδίδει μια σταθερή κατασκευή, αν και δεν είναι η ελαφρύτερη ή λεπτότερη μηχανή εκεί έξω, η οποία μετρά 0,51 έως 0,90 ίντσες και ζυγίζει 3,38 λίβρες. Ακόμα, η ευκολία της θέτει όλους τους άλλους ανταγωνιστές για ντροπή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε 4 λειτουργίες: Laptop, Tablet (όταν αποσυνδεθεί το πληκτρολόγιο), Studio (όταν το πληκτρολόγιο είναι διπλωμένο πίσω) και View (όταν αποσπάται η οθόνη πολλαπλής αφής PixelSense 13,5 ιντσών).

Το Surface Book 2 είναι εξαιρετικά διαμορφωμένο, με την επιλογή ενός i5 ή i7 Intel Core, έως 16GB μνήμης RAM και μέχρι 1TB ή αποθήκευσης. Αυτό το καθιστά πιο ισχυρό από το τυπικό σας tablet. Ίσως το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό αυτού του 2-σε-1, είναι η ζωή της μπαταρίας του, η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για 17 ώρες.

Ενώ το ASUS ZenPad 10.1 "δεν ανταγωνίζεται το Amazon Fire HD για φθηνότητα, εξακολουθεί να έρχεται σε μια εξαιρετική τιμή κάτω από $ 160 και έχει πολλά καλά χαρακτηριστικά για ένα φτηνό tablet με βάση το Android. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το ZenPad έχει μια οθόνη IPS HD 10,1 ιντσών. Μετρούται. 4 x 9,9 x 6,8 ίντσες, ζυγίζει 1,1 κιλά και έχει 16GB αποθήκευσης. Ωστόσο, δεν είναι αργή, χάρη στο 2GB της μνήμης RAM και σε επεξεργαστή τεσσάρων πυρήνων 64 bit. Αν θέλετε να τραβήξετε φωτογραφίες, έχει μια πίσω κάμερα πέντε megapixel και κάμερα εμπρός δύο megapixel για selfies.

Πολλοί αναλυτές του Amazon δήλωσαν ότι το ASUS ZenPad 10.1 "ανταποκρίθηκε ή ξεπέρασε τις προσδοκίες τους. Το μεγαλύτερο πράγμα που είπε να εξετάσει ήταν ότι αυτό δεν είναι ένα iPad και δεν πρέπει να αντικαταστήσετε ένα iPad με αυτό, καθώς θα μπορούσε να είναι λίγο ένα letdown. Αλλά αν πρόκειται για ένα πρώτο δισκίο ή ένα δισκίο για ένα παιδί, είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Αυτό το μικρό tablet από τη Samsung έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη φορητότητα, τον ιδανικό σύντροφο για βόλτες με αεροπλάνο και σακίδια υπερφορτωμένα. Εκτελεί το Android Marshmallow σε 2GB μνήμης RAM και ο επεξεργαστής Octa-core 1.6Ghz δίνει μια ομαλή απόδοση. Ενώ η εσωτερική μνήμη 16GB είναι στη μικρή πλευρά, διαθέτει μια υποδοχή κάρτας microSDMT για επέκταση της χωρητικότητάς σας έως και 200GB, ιδανική για φόρτωση του tablet σας με αρκετές ταινίες και εφαρμογές που θα σας κρατήσουν απασχολημένους. Η διάρκεια ζωής των μπαταριών 13 ωρών είναι επίσης ιδανική για μεγάλες διαδρομές στο δρόμο, ενώ η μικρότερη οθόνη 10,1 "και το λεπτό προφίλ δεν θα σας ζυγίζουν, παρά το γεγονός ότι εμφανίζουν εξαιρετικές εικόνες. Τέλος, μπορείτε να κάνετε πολλαπλές εργασίες με ευκολία, χάρη στη λειτουργικότητα που σας επιτρέπει να τρέχετε δύο εφαρμογές δίπλα-δίπλα.

Η Microsoft εξέδωσε και πάλι το βραβευμένο Surface Pro 4 για να συμπεριλάβει την αναβαθμισμένη έκδοση των Windows 10 επετείου, με καλύτερα μέτρα ασφαλείας και υποστήριξη. Πιο σημαντικό για τους σχεδιαστές, οι τελευταίες ενημερώσεις Windows 10 ζευγαρώνουν με το Surface Pro 4 για να υπερέχουν σε οποιαδήποτε επαγγελματική εργασία, χάρη στην υποστήριξη για το Adobe Creative Cloud, το AutoCAD, το Visual Studio και άλλα προγράμματα. Μπορείτε να εκτελέσετε εύκολα απαιτητικά δημιουργικά προγράμματα δίπλα-δίπλα, εξομαλρώνοντας τη διαδικασία εμφάνισης.

Φυσικά, η λειτουργικότητα του Surface Pro είναι αυτό που το καθιστά το όνειρο ενός σχεδιαστή. Διαθέτει έναν ισχυρό επεξεργαστή Intel i5 ή i7 της 6ης γενιάς, με μνήμη RAM 4GB ή 16GB. Όλες οι κατασκευές περιλαμβάνουν μια ογκώδη μπαταρία που μπορεί να διαρκέσει πάνω από εννέα συνεχείς ώρες χρήσης, ενώ η οθόνη PixelSense 12,3 ιντσών φαίνεται πανέμορφη και έχει απίστευτη ανταπόκριση στην αφή. Το Surface Pen έχει 1024 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης και μπορεί να σβήσει σαν κανονικό μολύβι, καθιστώντας το σκίτσο φυσικό.

Το Samsung Galaxy Tab S3 διαθέτει μια οθόνη Super AMOLED έτοιμη για HDR που είναι φωτεινή, ζωντανή και σας δίνει τις πιο έντονες διαφορές μεταξύ των μαύρων και των λευκών επιπέδων. Επιπλέον, η οθόνη 9,7 ιντσών σας δίνει ανάλυση 2048 x 1536 pixel, η οποία είναι βασικά καλύτερη στην κατηγορία. Αλλά πέρα ​​από την οθόνη, το tablet δε σκουπίζει ούτε στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά. Το στυλό S, το οποίο υπήρξε βασικός χαρακτήρας σε αρκετές επαναλήψεις των συσκευών Galaxy, είναι μπροστά και στο κέντρο εδώ, δίνοντάς σας έναν τόνο πρόσθετων χαρακτηριστικών όπως ακριβές σχέδιο, τραβώντας γρήγορα μενού με τα πλευρικά κουμπιά και πολλά άλλα.

Η Samsung έχει χρησιμοποιήσει το AKG για να συντονίσει το σύνολο των quad-speakers για να αναπαριστά με ακρίβεια τι συμβαίνει στην οθόνη και να προβάλλει καλύτερα τον ήχο σε όποια θέση βλέπετε. Η προσαρμοστική γρήγορη φόρτιση της Samsung σάς προσφέρει πλήρη φόρτιση μόνο μετά από τρεις ώρες, γεγονός που σας δίνει 12 ώρες έντονης χρήσης στο tablet.

Η πίσω κάμερα προσφέρει φωτογραφίες που έχουν ληφθεί με ανάλυση 13MP, ενώ η κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός επιτρέπει μόνοι σας και βίντεο κλήσεις στα 5MP. Έρχεται στάνταρ με 32GB και μπορεί να επεκταθεί μέχρι και 400GB από εξωτερική κάρτα SD. Υπάρχει ένας επεξεργαστής τετραπλού πυρήνα Snapdragon 820 που τροφοδοτεί όλα αυτά, κάτι που είναι αρκετά ωραίο για μερικά από τα πιο κορυφαία χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της ομαλής ασύρματης λειτουργίας κοινής χρήσης της Samsung που ονομάζεται Samsung Flow.

Το 10,1 "Android Lenovo Yoga Tab 3 έχει ένα εντυπωσιακό σχεδιασμό και μια αστραφτερή διάρκεια ζωής της μπαταρίας που έχει αρκετό χυμό για όλη τη μέρα (15 ώρες). Το μαύρο διαθέτει οθόνη Full HD 2560x1600 με κρυστάλλινη οθόνη IPS, η οποία είναι το οποίο έχει ενσωματωμένα διπλά ηχεία (ευγενική προσφορά του Dolby Atmos), όπως και για άλλες προδιαγραφές, υπάρχει ένας επεξεργαστής Snapdragon 652, 3GB RAM και ένα 32GB SSD, που σημαίνει ότι έχει αρκετή υπολογιστική ισχύ για να χειριστεί οποιαδήποτε εφαρμογή. Και επειδή ζυγίζει μόλις δύο κιλά, είναι εύκολο να το πάρετε οπουδήποτε.

Το Lenovo Tab 2 A10 τρέχει το Android 4.4 KitKat (μπορεί να αναβαθμιστεί στο Android 5.01 Lollipop), ώστε να μπορείτε να παίξετε όλα τα τελευταία παιχνίδια Android με επεξεργαστική ισχύ. Η χωρητική οθόνη αφής IPS LCD των 10,1 "με 1200 x 1920 pixel αποδίδει ακριβή χρώματα και εξαιρετικές γωνίες θέασης. Καλύτερη όμως, η μπαταρία Li-Ion των 7000 mAh που δεν αφαιρείτε, θα σας κρατήσει σχεδόν μια ολόκληρη μέρα. Λαμβάνετε μερικά τυπικά χαρακτηριστικά, όπως μνήμη 2GB, κάμερα 8MP με οπίσθιο φωτισμό και κάμερα 5MP προς τα εμπρός, αλλά αυτά αντιμετωπίζονται από μια κορυφαία γραμμή ήχου ενισχυμένη με Dolby Atmos Cinematic Moving Audio.

Οι αναθεωρητές του Amazon σημειώνουν ότι δεν έχει καθόλου καθυστέρηση στην απόδοση και να βρει ότι η εμφάνισή του κρατάει καλά στο iPad της Apple.

Το επτά ιντσών Huawei Media Pad T3 είναι απλώς πανέμορφο και έχει ένα αρκετά λεπτό σύνολο από στεφάνες που είναι μόνο 6,1 χιλιοστά. Η συσκευή έχει πάχος μόνο 8,6 mm και ζυγίζει μόνο 245 γραμμάρια. Η κατασκευή είναι επίσης εξαιρετική, προσφέροντας ένα κομμάτι ανοδιωμένο αλουμίνιο. Η οθόνη δεν είναι υπερβολικά αιχμηρή στα 1024 x 600, επομένως δεν πρόκειται να φυσήξετε κανένα μυαλό από την άποψη της ανάλυσης. Αλλά τα quad-core A7 chipsets σας δίνουν ταχύτητες έως και 1,3 GHz και ζευγάρια που διαθέτουν μέχρι και 2GB RAM για εξαιρετικά γρήγορη απόδοση. Η αποθήκευση αποθεμάτων που περιλαμβάνεται δεν είναι η μεγαλύτερη, δίνοντάς σας μόνο την επιλογή μεταξύ 8GB και 16GB, και οι κάμερες είναι χαμηλές στα megapixel που προσφέρουν μόνο 2MP τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος. Αλλά η μαζική μπαταρία 3.100 mAh θα σας δώσει έναν τόνο ζωής της μπαταρίας, γι 'αυτό θα πάει μαζί σας όπου και για όσο καιρό χρειάζεστε. Στο τέλος της ημέρας, δεν παίρνετε τις κορυφαίες προδιαγραφές και τα έξοχα σημάδια, αλλά για πολύ κάτω από $ 100, είναι ένα από τα καλύτερα δισκία για την τιμή.

Η iPad Μίνι γραμμή είναι η προφανής επιλογή για φορητότητα με 6,1 χιλιοστά πάχους και 0,65 κιλά βάρος. Το μέγεθος της οθόνης είναι μικρό αλλά όχι πολύ μικρό στα 7,9 ίντσες, ενώ η κλασσική οθόνη της Apple με οθόνη Retina προσφέρει ανάλυση 2048 x 1536 pixel. Το τσιπ A8 64-bit έχει μια απρόσκοπτη λειτουργία και μια πραγματικά ομαλή, εγγενή απόδοση. Η φωτογραφική μηχανή 8MP είναι αρκετά εντυπωσιακή, δίνοντάς σας το καλύτερο σχεδιασμένο περιβάλλον λογισμικού της Apple, επιπλέον των περισσότερων MP από ό, τι συμβαίνει στις κάμερες tablet και έχετε συμπεριλάβει αυτόματο HDR για φωτογραφίες. Επιπλέον, μπορείτε να καταγράψετε σε πλήρη 1080p HD για μερικά από τα καλύτερα βίντεο διαθέσιμα στο μέγεθος.

Υπάρχει ταυτότητα αφής που τροφοδοτείται από τον συνεργαστή, 128GB εσωτερικής αποθήκευσης, η επιλογή μεταξύ αργύρου, χώρου γκρι και χρυσού, καθώς και όλες οι εφαρμογές και λειτουργίες που διατίθενται από το τελευταίο iOS της Apple. Παρόλο που το iPad Mini 4 δεν είναι το πιο πρόσφατο, iPad από την Apple, δεν απογοητεύει ως ένα μικρό tablet για να πετάξει στην τσάντα περιπέτειας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .