Πώς να κάνετε κλήσεις χρησιμοποιώντας το Alexa του Amazon

Το Echo Amazon σας είναι το τηλέφωνο στο σπίτι που πάντα θέλατε

Με την επικράτηση των smartphones , η κατοχή ενός οικιακού τηλεφώνου που είναι κολλημένο σε μια σταθερή τοποθεσία δεν έχει την τάση να κάνει έναν τόνο της λογικής. Τουλάχιστον όχι μέχρι να μειωθεί η μπαταρία του κινητού σας και να χρειαστεί να καλέσετε ή να το αφήσετε κάτω από τη φόρτιση, λείπει η κλήση της κόρης σας ενώ βρίσκεστε στον επάνω όροφο. Εάν και οι δύο έχετε μια Amazon Echo ή μια άλλη συσκευή Alexa , τότε αυτή η κλήση δεν χρειάζεται να έρθει από το τηλέφωνό σας, μπορεί να έρθει μέσω Echo αντί.

Οι κλήσεις μέσω της συσκευής σας με λειτουργία Alexa είναι διασκεδαστικές, εύκολες και μπορούν να είναι ο ιδανικός τρόπος για να αποφύγετε την απώλεια σημαντικών κλήσεων.

Ακόμα καλύτερα, η τοποθέτηση κλήσεων μέσω της συσκευής με λειτουργία Alexa μπορεί να είναι ένας εύκολος τρόπος για να έχετε μια γρήγορη συζήτηση με έναν φίλο, ενώ βρίσκεστε στη μέση - κάτι για φαγητό, για παράδειγμα - και δεν θέλετε να πάρετε τηλέφωνο βρώμικο με μαριναρά.

Η πραγματοποίηση κλήσεων απαιτεί μόνο εσάς και το άτομο που καλείτε να διαθέτουν μια συσκευή Alexa (για παράδειγμα, Echo Plus ή Dot ) και να έχετε εγκατεστημένη στην τηλεφωνική σας συσκευή την τελευταία έκδοση της εφαρμογής Alexa.

01 από 05

Συνδέστε την Alexa στο τηλέφωνό σας: Αποκτήστε το App Alexa

Αυτό το μέρος app του πραγματικά ένα αρκετά σημαντικό κομμάτι του παζλ. Θα το χρειαστείτε προτού να μπορέσετε να κάνετε κάποια από τα άλλα βήματα αυτού του τρόπου, όπως και όποιος θέλετε να καλέσετε.

Αν δεν έχετε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής που είναι εγκατεστημένη στο iPhone ή τη συσκευή σας Android , πάρτε ένα λεπτό για να επισκεφθείτε το App Store ή το Google Play και να ελέγξετε. Μπορείτε να βρείτε την έκδοση Android εδώ και την έκδοση iPhone εδώ.

Τώρα είναι η ώρα να nag οι γονείς σας, ο καλύτερος φίλος, η αδελφή και ο γείτονας για να φτάσετε στην ενημέρωση.

02 του 05

Επιβεβαιώστε τον αριθμό σας

Μόλις λάβετε τη νεότερη έκδοση της εφαρμογής, θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας μέσα σε αυτήν. Πρόκειται για μια εξαιρετικά εύκολη διαδικασία και απλώς περιλαμβάνει την πληκτρολόγηση του αριθμού τηλεφώνου σας και, στη συνέχεια, την εισαγωγή σε έναν σύντομο 6ψήφιο κωδικό, ο οποίος θα σας στέλνει κείμενο στο Amazon για να βεβαιωθείτε ότι ο αριθμός τηλεφώνου σας είναι δικός σας.

Εάν έχετε έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων που έχει ρυθμιστεί σε κάτι σαν τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, τότε αυτό είναι περίπου η ίδια διαδικασία.

03 του 05

Ανακαλύψτε σε ποιον μπορείτε να μιλήσετε

Ανοίξτε την εφαρμογή Alexa και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί φούσκας συνομιλίας που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης. Μόλις πατήσετε το κουμπί φούσκας συνομιλίας, πατήστε το εικονίδιο ατόμου που βρίσκεται στο επάνω μέρος της σελίδας στην επάνω δεξιά γωνία.

Πατώντας θα εμφανιστεί μια λίστα με άτομα που έχουν αποθηκεύσει τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο τηλέφωνό σας, τα οποία έχουν επίσης ενημερώσει την εφαρμογή Alexa.

Για να λειτουργήσει αυτό, ένα άτομο πρέπει να αποθηκευτεί στο τηλέφωνό σας ως επαφή και να έχει μια ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής Alexa που εκτελείται στο τηλέφωνό του - αυτή η λίστα είναι πιθανόν να είναι μικρότερη από ολόκληρη τη λίστα επαφών σας, οπότε δώστε προσοχή σε ποιον μπορείτε πραγματικά να επικοινωνήσετε.

Για να καλέσετε οποιονδήποτε σε αυτήν τη λίστα, απλά πατήστε το όνομά του. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από την Alexa να καλέσει κάποιον λέγοντας απλώς το όνομά του. Για παράδειγμα, μπορείτε να πείτε "Alexa, καλέστε τον Bob!"

04 του 05

Απάντηση καλεί στο τηλέφωνο ή ηχώ σας

Αφού πραγματοποιήσετε μια κλήση, το πρόσωπο στο οποίο προσπαθείτε να προσεγγίσετε θα έχει το δαχτυλίδι του τηλεφώνου, καθώς και οποιεσδήποτε συσκευές Echo που έχουν συσχετίσει με τον λογαριασμό τους.

Έτσι, αν καλέσετε τη μαμά σας, το iPhone της θα κουδουνίσει, αλλά και η Echo στην κουζίνα της. Εάν είστε ο καθένας που σας καλεί, απλά λέτε "Alexa Answer" για να απαντήσετε στο τηλέφωνο το Alexa. Όταν ολοκληρώσετε τη συζήτηση, θα πείτε "Alexa, κλείστε" για να τερματίσετε τη συζήτηση.

Θέλετε να αφήσετε ένα μήνυμα αντί να καλέσετε; Απλά πείτε "Alexa, στείλτε ένα μήνυμα στον Bob" για να δημιουργήσετε ένα φωνητικό μήνυμα για το φίλο σας ή μέλος της οικογένειάς σας.

05 του 05

Όταν χάσετε μια κλήση μέσω Alexa

Αν χάσετε μια κλήση ή κάποιος αποφασίσει να σας αφήσει ένα μήνυμα, η συσκευή Echo θα ανάψει πράσινη. Όταν θέλετε να ακούσετε ένα μήνυμα, απλά πείτε "Alexa, παίξτε τα μηνύματά μου".

Εκτός από την αναπαραγωγή του φωνητικού σας μηνύματος εντός εφαρμογής, η εφαρμογή Alexa θα μεταγράψει και τα μηνύματά σας για σας, ώστε να μπορείτε να διαβάσετε μια μεταγραφή του μηνύματος και να μην το ακούσετε.