Πώς να ταξινομήσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά ημερομηνία που λαμβάνετε στο Thunderbird

Δείτε τα πιο πρόσφατα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρώτα στο Thunderbird

Είναι συνηθισμένη πρακτική να ταξινομείτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά ημερομηνία, ώστε να μπορείτε να έχετε πρώτα τα νεώτερα μηνύματα στα Εισερχόμενά σας, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Επειδή η "ημερομηνία" ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθορίζεται από τον αποστολέα, κάτι τόσο συνηθισμένο όσο ένα ρολόι που έχει οριστεί εσφαλμένα στον υπολογιστή του, μπορεί να φανεί ότι το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου φαίνεται να έχει σταλεί σε διαφορετική χρονική στιγμή και συνεπώς θα αναφέρεται εσφαλμένα στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .

Για παράδειγμα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι όταν τα μηνύματά σας ταξινομούνται κατά ημερομηνία, υπάρχει ένα μερικά μηνύματα πίσω που αποστέλλονται μόλις πριν από μερικά δευτερόλεπτα, αλλά φαίνεται ότι έχουν αποσταλεί ώρες πριν λόγω εσφαλμένης ημερομηνίας.

Ο ευκολότερος τρόπος για να διορθώσετε αυτό είναι να κάνετε το Thunderbird να ταξινομεί τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την ημερομηνία λήψης τους. Με αυτόν τον τρόπο, το κορυφαίο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα είναι πάντα το πιο πρόσφατα ληφθέν μήνυμα και όχι απαραίτητα το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρονολογείται πλησιέστερα στην τρέχουσα ώρα.

Πώς να ταξινομήσετε τα μηνύματα Thunderbird μέσω λήψης ημερομηνίας

  1. Ανοίξτε το φάκελο που θέλετε να ταξινομήσετε.
  2. Μεταβείτε στην προβολή> Ταξινόμηση κατά το μενού και επιλέξτε Παραγγελία που ελήφθη .
    1. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές Αύξουσα και Φθίνουσα σε αυτό το μενού για να αντιστρέψετε την παραγγελία έτσι ώστε πρώτα να εμφανίζονται τα παλαιότερα ληφθέντα μηνύματα ή αντίστροφα.
    2. Σημείωση: Εάν δεν εμφανίζεται το μενού Προβολή , πατήστε το πλήκτρο Alt για να το εμφανίσετε προσωρινά.