Ανασκόπηση διαφήμισης θυγατρικών της Επιτροπής

Κερδίστε χρήματα με τη διαφήμιση θυγατρικών της Επιτροπής Junction

Το Google Junction είναι ένα δημοφιλές δίκτυο διαφήμισης θυγατρικών που φέρνει διαφημιστές και διαδικτυακούς εκδότες με διαφημιστικό χώρο για να πουλήσουν μαζί. Ένας εκδότης blogger , επίσης γνωστός ως συνεργάτης ή μεταπωλητής, εμφανίζει διαφημίσεις στο ιστολόγιό του με αντάλλαγμα μια προμήθεια που καταβάλλεται όταν οι επισκέπτες του ιστολογίου σας πραγματοποιούν μια συγκεκριμένη ενέργεια, όπως η συμπλήρωση μιας φόρμας, η εγγραφή σε μια υπηρεσία ή η πραγματοποίηση μιας αγοράς.

Τα θετικά σημεία του κόμβου της Επιτροπής

Η Junction της Επιτροπής βρίσκεται εδώ και χρόνια και η εταιρεία έχει τη φήμη ότι είναι ένα από τα κορυφαία διαφημιστικά δίκτυα θυγατρικών . Το Junction της Επιτροπής προσελκύει πολλούς γνωστούς διαφημιζόμενους, οι οποίοι θα γνωρίζουν ήδη οι επισκέπτες του ιστολογίου σας, καθιστώντας πιο πιθανό ότι θα κάνουν κλικ σε μια διαφήμιση και θα πραγματοποιήσουν μια αγορά (και αυτό σημαίνει υψηλότερα κέρδη για εσάς).

Μια μεγάλη πτυχή της Junction της Επιτροπής είναι ότι μόλις γίνει δεκτή η αίτησή σας, οι διαφημιζόμενοι στο δίκτυο ενδέχεται να σας ζητήσουν να συμμετάσχετε στα μεμονωμένα προγράμματα θυγατρικών τους στο δίκτυο Junction της Επιτροπής. Μια μέρα, μπορείτε απλά να λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε ένα πρόγραμμα θυγατρικών μέσω του δικτύου Junction της Επιτροπής, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να παρακάμψετε τη διαδικασία εφαρμογής ξεχωριστών προγραμμάτων και να αρχίσετε αμέσως να προβάλλετε διαφημίσεις για αυτό το πρόγραμμα!

Ο δικτυακός τόπος της Επιτροπής Junction είναι αρκετά εύκολος στην πλοήγηση, οι πληρωμές είναι αξιόπιστες και η βοήθεια είναι διαθέσιμη αν το χρειάζεσαι. Οι περισσότεροι διαφημιζόμενοι στο δίκτυο προσφέρουν διάφορους τύπους διαφημίσεων, όπως διαφημίσεις προβολής (διάφορες διαφημίσεις εικόνας μεγέθους), διαφημίσεις συνδέσεων κειμένου και άλλα.

Οι Αρνητικές της Διακλάδωσης της Επιτροπής

Δεδομένου ότι το Junction της Επιτροπής προσελκύει πολλούς μεγάλους διαφημιζόμενους, μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει αποδεκτό στο πρόγραμμα θυγατρικών. Πρέπει να συμπληρώσετε μια αίτηση και, εάν είστε αποδεκτοί, θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση για το πρόγραμμα κάθε διαφημιζόμενου ξεχωριστά. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και αν μπορείτε να γίνετε αποδεκτοί στο δίκτυο Junction της Επιτροπής, ενδέχεται να μην είστε σε θέση να γίνετε αποδεκτοί στα μεμονωμένα προγράμματα θυγατρικών των οποίων οι διαφημίσεις θέλετε να εμφανίζονται στο ιστολόγιό σας.

Είναι επίσης σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για να διαβάσετε όλες τις απαιτήσεις και τους όρους πληρωμής για κάθε μεμονωμένο πρόγραμμα θυγατρικών που συμμετέχετε στο δίκτυο Junction της Επιτροπής. Κανένα από τα δύο προγράμματα δεν είναι το ίδιο και εξαρτάται από εσάς να βεβαιωθείτε ότι οι πληρωμές και οι απαιτήσεις ικανοποιούν τις ικανότητες και τους στόχους σας.

Κατώτατη γραμμή του Junction της Επιτροπής

Εάν το ιστολόγιό σας είναι αποδεκτό στο δίκτυο διαφήμισης θυγατρικών της Επιτροπής Junction, είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα για να συμμετάσχετε. Φροντίστε να εξοικειωθείτε με τις πληροφορίες στην τοποθεσία Web της Επιτροπής Junction πριν κάνετε την εφαρμογή και όταν είστε έτοιμοι, μπορείτε να συμπληρώσετε την εφαρμογή Junction Commission.