Πώς να χρησιμοποιήσετε την κοινή χρήση φωτογραφιών iCloud για να κάνετε κοινή χρήση των άλμπουμ φωτογραφιών

Η βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποθηκεύσετε όλες τις φωτογραφίες σας στο σύννεφο και να τους αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις συσκευές σας, αλλά τι γίνεται αν θέλετε να μοιραστείτε αυτές τις φωτογραφίες με τους παππούδες τους, το βίντεο αυτού του σπιτιού τρέχει με έναν φίλο ή τις φωτογραφίες μετά από εργασία με τους ανθρώπους από την εταιρεία σας που δεν κατάφεραν να το κάνουν; Η κοινή χρήση φωτογραφιών iCloud σάς επιτρέπει να δημιουργείτε κοινόχρηστα άλμπουμ φωτογραφιών και να προσκαλέσετε τους φίλους σας στο άλμπουμ. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε να αφήσετε τους φίλους σας να δημοσιεύσουν τις δικές τους φωτογραφίες και ακόμη και να δημιουργήσουν μια δημόσια ιστοσελίδα για να επιτρέψουν σε οποιονδήποτε με πρόγραμμα περιήγησης ιστού να δει τις φωτογραφίες.

01 από 05

Κοινή χρήση φωτογραφιών και βίντεο με χρήση κοινής χρήσης iCloud

Δημόσιος τομέας / Pixabay

Εάν δεν έχετε ήδη ενεργοποιήσει την iCloud Photo Library, μπορείτε να το κάνετε ανοίγοντας τις ρυθμίσεις του iPad , μεταβαίνοντας στο iCloud στο αριστερό μενού και επιλέγοντας Φωτογραφίες από τις ρυθμίσεις iCloud. Στις ρυθμίσεις φωτογραφιών, πατήστε το διακόπτη on / off στο επάνω μέρος της οθόνης. Για να χρησιμοποιήσετε κοινόχρηστα άλμπουμ iCloud, θα πρέπει επίσης να έχετε ενεργοποιημένη την κοινή χρήση φωτογραφιών iCloud. Αυτός ο διακόπτης βρίσκεται στο κάτω μέρος των ρυθμίσεων iCloud και πρέπει να είναι ενεργοποιημένος από προεπιλογή.

Έχετε την επιλογή από τις ρυθμίσεις της Βιβλιοθήκης φωτογραφιών του iCloud για να κάνετε λήψη της αρχικής εικόνας πλήρους μεγέθους σε κάθε συσκευή, αλλά οι φωτογραφίες μπορούν γρήγορα να πάρουν πολύ χώρο αποθήκευσης, επομένως ίσως θέλετε να διατηρήσετε αυτήν τη ρύθμιση στο "Optimize iPad Storage". Η ρύθμιση "Μεταφόρτωση σε φωτογραφία μου" είναι ένας άλλος τρόπος για την αποστολή φωτογραφιών στις άλλες συσκευές σας, αλλά είναι σε μεγάλο βαθμό περιττό αν έχετε ενεργοποιήσει τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud.

02 του 05

Πώς να αντιγράψετε φωτογραφίες σε ένα κοινόχρηστο φάκελο iCloud

Για να μοιραστείτε μεμονωμένες φωτογραφίες, πρέπει να βρίσκεστε μέσα σε ένα άλμπουμ στην εφαρμογή Φωτογραφίες.

Θα κάνουμε όλη μας την εργασία στην εφαρμογή Φωτογραφίες. ( Μάθετε πώς να ξεκινήσετε μια εφαρμογή χωρίς να την αναζητήσετε .) Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με ένα άλμπουμ iCloud, αλλά θα επικεντρωθούμε στην πιο εύκολη μέθοδο.

Πρώτον, πρέπει να μεταβείτε στις ενότητες Άλμπουμ φωτογραφιών. Μπορείτε να επιλέξετε Άλμπουμ πατώντας το κουμπί Άλμπουμ στο κάτω μέρος της οθόνης. Αν η οθόνη γεμίσει με φωτογραφίες αντί άλμπουμ φωτογραφιών, θα χρειαστεί να πατήσετε το σύνδεσμο "πίσω". Αυτός ο σύνδεσμος βρίσκεται στην πάνω αριστερή γωνία και θα διαβάσει κάτι σαν "

Στη συνέχεια, επιλέξτε "Όλες οι φωτογραφίες". Αυτό το άλμπουμ περιέχει όλες τις φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες τοπικά, επομένως θα πρέπει να βρείτε τις φωτογραφίες που θέλετε να τις μοιραστείτε. Στο λεύκωμα Όλες οι φωτογραφίες, πλοηγηθείτε μετακινώντας τα πάνω και κάτω στην οθόνη μέχρι να βρείτε τις φωτογραφίες που θέλετε να μοιραστείτε.

Μόλις τα εντοπίσετε, πατήστε το κουμπί "Επιλογή". Αυτό θα σας οδηγήσει σε μια οθόνη που σας επιτρέπει να επιλέξετε πολλές φωτογραφίες και να τις στείλετε σε ένα κοινόχρηστο άλμπουμ.

03 του 05

Επιλέξτε τις φωτογραφίες που θέλετε να μοιραστείτε

Η οθόνη επιλογής φωτογραφιών σάς επιτρέπει να επιλέξετε πολλές φωτογραφίες.

Η οθόνη επιλογής διευκολύνει την επιλογή πολλών φωτογραφιών. Απλώς μετακινηθείτε στις φωτογραφίες κανονικά και επιλέξτε μια μεμονωμένη φωτογραφία αγγίζοντας το με το δάχτυλό σας. Ένας μπλε κύκλος με ένα σημάδι επιλογής θα εμφανιστεί στην κάτω δεξιά γωνία όλων των φωτογραφιών που έχετε επιλέξει.

Μόλις επιλέξετε όλες τις φωτογραφίες που θέλετε να στείλετε στο άλμπουμ iCloud, πατήστε το κουμπί "Κοινή χρήση" στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Το κουμπί "Κοινή χρήση" μοιάζει με κουτί με βέλος που δείχνει προς τα μέσα από το κουτί.

Αγγίζοντας το κουμπί "Κοινή χρήση" εμφανίζεται μια οθόνη με επιλογές σχετικά με το πού να μοιραστείτε αυτές τις φωτογραφίες. Μπορείτε να τα μοιραστείτε με ένα μήνυμα κειμένου, email, Facebook, κλπ. Το κουμπί "iCloud Photo Sharing" βρίσκεται στη μέση της πρώτης γραμμής. Αγγίξτε αυτό το κουμπί για να στείλετε τις φωτογραφίες σε ένα κοινόχρηστο άλμπουμ.

04 του 05

Επιλέξτε ή Δημιουργία κοινόχρηστου άλμπουμ για τις φωτογραφίες

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο κοινόχρηστο άλμπουμ απευθείας από το παράθυρο επιλογής άλμπουμ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την οθόνη Κοινή χρήση φωτογραφιών iCloud για να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σε ένα υπάρχον άλμπουμ ή να δημιουργήσετε ένα νέο κοινόχρηστο άλμπουμ. Μπορείτε επίσης να πληκτρολογήσετε ένα σχόλιο για την ομάδα φωτογραφιών.

Για να επιλέξετε ένα διαφορετικό λεύκωμα ή να δημιουργήσετε ένα νέο άλμπουμ, πατήστε "Κοινόχρηστο άλμπουμ" στο κάτω μέρος του αναδυόμενου παραθύρου. Αυτό θα σας οδηγήσει σε μια οθόνη με όλα τα κοινόχρηστα άλμπουμ σας. Πατήστε απλά το άλμπουμ που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και η οθόνη θα επιστρέψει στην κύρια οθόνη iCloud Photo Sharing.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα νέο κοινόχρηστο άλμπουμ, πατήστε το σύμβολο συν (+) δίπλα στο "Νέο κοινόχρηστο άλμπουμ". Θα σας ζητηθεί να ονομάσετε το άλμπουμ. Πληκτρολογήστε το όνομα και πατήστε "Επόμενο" στην επάνω δεξιά γωνία της αναδυόμενης οθόνης.

Η επόμενη οθόνη ζητά από τους ανθρώπους που θα θέλατε να δώσετε άδεια για να δείτε τις φωτογραφίες ή να μεταφορτώσετε τις δικές τους φωτογραφίες. Όταν ξεκινάτε να πληκτρολογείτε ένα όνομα, θα εμφανιστεί μια επιλογή επαφών κάτω από τη γραμμή Προς:. Μπορείτε να επιλέξετε το άτομο ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε επίσης να πατήσετε το σύμβολο συν με τον κύκλο γύρω του για να μετακινηθείτε στις επαφές σας. Μπορείτε να επιλέξετε πολλά άτομα για να έχετε πρόσβαση στην κοινή φωτογραφία. Όταν τελειώσετε με την επιλογή επαφών, πατήστε το κουμπί Επόμενο για να επιστρέψετε στην κύρια οθόνη iCloud Photo Sharing.

Το τελευταίο βήμα είναι να δημοσιεύσετε τις φωτογραφίες. Μπορείτε να το κάνετε κάνοντας κλικ στο κουμπί "Δημοσίευση" στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης Κοινή χρήση φωτογραφιών iCloud. Μπορείτε να δείτε τις κοινές φωτογραφίες μέσω της ενότητας "Κοινόχρηστο" της εφαρμογής "Φωτογραφίες". Αυτή η ενότητα Κοινόχρηστων ενεργειών μοιάζει με την ενότητα "Άλμπουμ", αλλά εμφανίζει μόνο λευκώματα που έχετε μοιραστεί με τους φίλους και την οικογένειά σας.

05 του 05

Μοιραστείτε τη φωτογραφία σε μια ιστοσελίδα ή προσθέστε περισσότερα άτομα στη λίστα κοινής χρήσης

Αν θέλετε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις για ένα κοινόχρηστο άλμπουμ φωτογραφιών, μεταβείτε πρώτα στην ενότητα Κοινόχρηστες φωτογραφίες, αγγίζοντας το κουμπί Κοινή χρήση στο κάτω μέρος της οθόνης. Έχει μια εικόνα που μοιάζει με σύννεφο.

Στην ενότητα Κοινόχρηστο, επιλέξτε το άλμπουμ που θέλετε να τροποποιήσετε. (Εάν βλέπετε μόνο φωτογραφίες, αγγίξτε το κουμπί "> Κοινή χρήση" στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

Στη συνέχεια, πατήστε το σύνδεσμο Άτομα στο πάνω μέρος της οθόνης. Αυτό θα μειώσει ένα παράθυρο που σας επιτρέπει να προσκαλέσετε περισσότερους ανθρώπους στο λεύκωμα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε αν οι συνδρομητές μπορούν να δημοσιεύουν τις δικές τους φωτογραφίες και βίντεο.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία του δημόσιου ιστότοπου αγγίζοντας τον διακόπτη on / off. Αυτό θα δημιουργήσει έναν ιστότοπο για να μοιραστείτε. Πατήστε "Κοινή χρήση συνδέσμου" για να στείλετε ένα μήνυμα ή email με τη σύνδεση ιστότοπου ή απλά να την αντιγράψετε στο πρόχειρο.

Αυτές οι οδηγίες λειτουργούν στις περισσότερες περιοχές των φωτογραφιών

Δεν χρειάζεται να βρίσκεστε στο λεύκωμα "Όλες οι φωτογραφίες" για να μοιραστείτε φωτογραφίες σε ένα κοινόχρηστο άλμπουμ. Μπορείτε να βρίσκεστε σε οποιοδήποτε άλμπουμ, συμπεριλαμβανομένης της ενότητας "Φωτογραφίες" της εφαρμογής, η οποία χωρίζει τις φωτογραφίες σας σε συλλογές κατά μήνα και έτος. Το τμήμα συλλογών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε γρήγορα τις φωτογραφίες που θέλετε να μοιραστείτε.

Μπορείτε επίσης να κάνετε κοινή χρήση βίντεο σε ένα κοινόχρηστο άλμπουμ. Αυτό λειτουργεί ακόμα και με τις slideshows "αναμνήσεις" που δημιουργείτε στην εφαρμογή Φωτογραφίες.