Πώς να χρησιμοποιήσετε Apple TV με ένα iPad

Ενώ η Apple TV είναι μια αρκετά δροσερή αυτόνομη συσκευή , η καλύτερη χρήση της μπορεί πολύ καλά να είναι ως εξάρτημα iPad. Όχι μόνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί το iPad για τον έλεγχο της συσκευής, αλλά και για το ασύγκριτο τηλεχειριστήριο που συνοδεύει την Apple TV. Η οθόνη του iPad μπορεί να αποσταλεί στην Apple TV μέσω AirPlay, η οποία σας επιτρέπει να βλέπετε το iPad στο τηλεοπτικό σετ μεγάλης οθόνης .

Το AirPlay μπορεί να ανοίξει έναν κόσμο δυνατοτήτων. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μεταδώσετε μουσική μέσω της ηχητικής λυχνίας της τηλεόρασής σας, να παίξετε παιχνίδια iPad στην HDTV σας, να αναδείξετε φωτογραφίες στο iPad σας ή απλά να παρακολουθήσετε μια ταινία.

Το iPad ως τηλεχειριστήριο της Apple TV

Η Apple TV είναι μια ωραία προσθήκη σε ένα σύστημα ψυχαγωγίας, αλλά το τηλεχειριστήριο πρέπει να κατατάσσεται ως μία από τις μεγαλύτερες αποτυχίες της Apple. Η συσκευή είναι λεπτή και αμήχανη, πολλές φορές σας ικετεύει να πατήσετε τυχαία το μεσαίο κουμπί όταν προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά βέλους. Είναι επίσης πολύ μικρό και εύκολο να χάσετε ανάμεσα στα μαξιλάρια του καναπέ σας ή σε οπουδήποτε είναι ότι τα χαμένα απομακρυσμένα πηγαίνουν όταν δεν μπορείτε να τα βρείτε.

Ευτυχώς, το iPad δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ως υποκατάστατο απομακρυσμένο για την Apple TV, είναι καλύτερο απομακρυσμένο για τη συσκευή. Έχετε ποτέ απογοητευτεί από την αναζήτηση μιας συγκεκριμένης ταινίας μέσα στο iTunes στην Apple TV ή στην εφαρμογή Netflix; Κάνοντας αυτό με το iPad ως απομακρυσμένο θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιό σας για να πληκτρολογήσετε το όνομα της ταινίας ή ακόμα καλύτερα να χρησιμοποιήσετε τη φωνητική υπαγόρευση στο iPad 3, για να ενημερώσετε την Apple TV για το όνομα της ταινίας.

Το iPad, Apple TV και AirPlay

Ο έλεγχος της Apple TV με την εφαρμογή Remote στο iPad σας είναι δροσερό, αλλά αυτό που κάνει το Apple TV ένα τόσο μεγάλο εξάρτημα iPad είναι το AirPlay και ο καθρέφτης εμφάνισης. Το AirPlay είναι το πρωτόκολλο της Apple για επικοινωνία μεταξύ συσκευών, επιτρέποντάς σας να μεταφέρετε μουσική σε ηχεία συμβατά με AirPlay ή να μεταδώσετε μουσική και βίντεο στη Apple TV.

Αλλά το AirPlay πηγαίνει πέρα ​​από το να σας αφήσει να κατεβάσετε το iPad σας και στη συνέχεια να το παρακολουθήσετε στην HDTV σας μέσω της Apple TV. Οι εφαρμογές AirPlay έρχονται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών όπως το Real Racing 2, το οποίο σας επιτρέπει να παίζετε το παιχνίδι στην τηλεόρασή σας ενώ χρησιμοποιείτε το iPad ως μεγάλο ελεγκτή.

Και όταν προσθέτετε το mirroring εμφάνισης, το οποίο θα αντικατοπτρίζει την οθόνη του iPad σας στην τηλεόρασή σας και θα σας επιτρέψει να δείτε εφαρμογές στην τηλεόραση μεγάλης οθόνης, ακόμη και αν δεν υποστηρίζουν AirPlay, είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί η Apple TV προσθέτει πολύ αξία το iPad σας.

Χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο iPad Παράλληλα με το τηλεχειριστήριο της Apple TV

Δεν χρειάζεται να κάνετε λήψη της απομακρυσμένης εφαρμογής απλά για να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιό σας στο iPad κατά την αναζήτηση βίντεο στο Apple TV. Το iPad και το iPhone έχουν μια κρυφή εφαρμογή που ονομάζεται Apple TV Keyboard που είναι εγκατεστημένη σε αυτά με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Αυτή η εφαρμογή θα εμφανίσει το πληκτρολόγιο του iPad κάθε φορά που η Apple TV σας ζητά να πληκτρολογήσετε κάτι για όσο διάστημα το iPad και η Apple TV είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi. Αυτό είναι ένα μεγάλο χαρακτηριστικό όταν εξετάζετε πόσο άσχημα η διεπαφή για την πληκτρολόγηση επιστολών στην Apple TV είναι χωρίς τη χρήση αυτής της συντόμευσης.